Nem akarsz jonni Vili? Keresem a parom, aki eljonne velem Svajcba. Jo lenne, ha esetleg te eljonnel. Elvileg Tuji mondta, hogy eljonne.
Szoval az elso meccs: aprilis 24-en lesz a szlovakok ellen, ez pentek. Aztan a kovetkezo 26-an vasarnap: KANADA ellen! Ez mind Zurich-ben.Nekem mar utana kedden suliba kell jonnom, szoval csak par naprol lenne szo kint Svajcban. Hetfon en mar jonnek is vissza. Gondolkozz rajta Vili, minel elobb rendeljuk a jegyeket annal jobb! Nekem legalabbis a repjegy. Amugy neten, ha jol emlekszem az egy meccsre szolo jegyeket csak februar 1-tol lehet rendelni. A napi jegy mar rendelheto, az egy teljes napra az osszes meccsre gondolom: 79 svajci frank. Ez a legolcsobb kategoria, vagyis a 3-as.
Sok sok Boldog Szulinapot Balint! Bocs a kesesert!
2. Milan, szerintem a vb-n ha a sok NHL-es jatekosuk bejut a rajatszasba es nem lesznek a vb-n, akkor meg fogjuk verni oket. Rogton az elso meccsen meglepetes lesz! Ezt persze en erzem igy, de igy lesz! :)
"Igen, ölni fogok. Szlovákot. Ha nem sikerül, hát engem ölnek meg. Ez a legkevesebb, amit a kelet-európai ember a hazájáért megtehet ilyen helyzetben. Télre vagy mienk az összes sífelvonó Rózsahegytől az ukrán határig, vagy ők ültetik tele krumplival a Vérmezőt. Túl vagyunk azon a ponton, ahol még értelme lenne kutatni az okokat és a felelősöket, ahol kölcsönös engedményekkel még elkerülhető az utolsó vérig folyó harc. Mert hogy az utolsó vérig fog folyni, ahhoz kétség sem fér. Mi vagy ők. (...)"
Csak képek voltak benne a szarvasi szőlőtermesztésről ,számomra túl bonyolult volt és próbáltam elemezni ,sok időbe került ,ezért nem tudtam elmenni floorballra.
Lehet, hogy csak nekem új, de akkor is felháborító:
Új autó vásárlása esetén a gépjármű vevője akár magánszemély akár társaság, nettó árat kell fizetni Ausztriában és Németországban is. Magyarországon viszont Áfa befizetési kötelezettség van, melynek mértéke 20%.
Használt autó vásárlása esetén, ha a vevő magánszemély, a bruttó vételárat fizeti meg külföldön, Áfa visszaigénylésére nem jogosult, ha a vevő társaság, nettó árat kell fizetnie Ausztriában és Németországban is, Magyarországon viszont Áfa befizetési kötelezettsége van.
Én lehet,hogy nem tudom vállalni a játékot mert bevizesedett a térdem.Indulás elött bemegyek a Gaál Petihez és lecsapoltatom.Szerintem az segíteni fog.