Ó, köszi. Igen, tegnap beszéltem telefonon a lányommal, mondta, hogy sok meleg cuccot vigyünk. De szoktam is figyelni a yahoo időjárásjelentést, általában olyan 17-18 fokot mutat és örökös esőt. Engem ez különösebben nem zavar, de hogy fogok így fotózni, az rejtély.
Júniusban voltam Skóciában, hát valóban a 20 fok már hőség az ottaniaknak. 13-16 fokban simán csak egy "kilt" van rajtuk, alsógatya nélkül... Szóval volt olyan nap amikor éjszaka -3 fokra hült le a levegő, simán fűtüttek mindenhol. Nagy-Britannia legmagasabb pontja (Ben Nevis 1343m), ami nem olyan magas, mégis hófoltok voltak rajta. Szóval, aki ír-skót vidékre utazik, ne nagyon számítson hőségre! Megjegyzem ugyanekkor Mo-ról olyan smsek érkeztek, hogy majd meg sülnek, 32-36 fokot mondtak. Bár most, hogy itt a gép előtt ülve 26,5 fokvan "árnyékban" egy kicsit vágyom a hüvösebb után :-)
Komolyan mondom,hogy nem tudom hogy alakulnak a dolgaim,ezért nem is tervezek előre.Utazással kapcsolatos az új vállalkozás is,de még nem a Peretours :))