Néha azzal kezd mostanában.... ;) Én is annak drukkolok most de nagyon!! Azt még nem hallottam élőben.
Valóban, holnap találkozunk! Mindenki drukkoljon, hogy ne essen! Vagy ha muszáj, legalább ne sok, és ne a koncert alatt.
TündeNyuszi, tényleg kösz a hasznos infokért, a B stage és a nincs elkerített rész különösen izgalmas hírek :) Akkor az utóbbi idők setlistjeiből elég jó eséllyel ki lehet találni, h mi lesz a B-stage-en, ha jól emlékszem, ilyen csak a 2003-as koncerten volt és akkor más számokat játszott.
Mindenkinek nagyon jó szórakozást holnapra! :) (de jó is ezt kimondani)
Igazad van Breki1, de az már nem az én dolgom...:) Nekem csak annyi volt, hogy megtudjam, h pontosan mikor kezdődik, mert én ott leszek az elejétől kezdve, viszont ők nem is érnének ide, meg nem is akarnak...
Ok, Breki1 én azzal tisztában vagyok:)) De vannak olyan ismerőseim, akik NEM akarják meghallgatni Rúzsát... Ezért kérdeztem, hogy pontosan kb. Ő mikorra ér ide...:)
nem tűntem el, csak csendben figyelek.... :)) Még nem tettem le a plakátokról, csak képtelen vagyok eljutni egy papírboltba...
Már nagyon várom a srácokat :) Kiváncsi leszek mi lesz a setlist. Bár gondolom a legnagyobb slágereket fogják lenyomni, amiket tutira mindenki ismer. Szóval garantált a szuper este... Csak az időjárás legyen kegyes hozzánk :))
Nincs hír arról, hogy lenne kiállítás. Ha 2 m magas vagy, biztos mindent fogsz látni :) Valószínű, ha 10000 ember kimegy BA-t nézni a hősök terére, nem fog megállni autogramot osztogatni (bár ki tudja...). Szerintem a koncert végén körbeveszi egy csapat biztonsági, beül a kocsijába és elhúz. Ha lehet menni a színpadra énekelni, a szerencsést helyben fogják kiválasztani. De pl. az első idei Wembley koncerten előre le volt beszélve, hogy ki fog énekelni, tehát vannak kivételek. Az esélyed attól függ, hol állsz majd, lehet 1:10000 vagy 1:2000 is. ;) VIP belépőt, gondolom, venni akkor lehet, ha valaki árulja a sajátját...
Lenne 1-2 kérdésem, remélem tud valaki segíteni...:)
Szóval...a kiállítás tényleg elmarad??
Szerintetek kb, mikorra menjünk ki?
Mennyi az esélye annak, h lássak is valamit?
Autogramm??
Ja...és annak mennyi az esélye, hogy engem hív fel a színpadra...:D (tudom...ezek csak találgatások és nem lehet megmondani...de ezzel csak arra utalok, h a "kiválasztott" meg van beszélve vagy Bryan választ, ott, rögtön...)
VIP belépő?? Azt lehet venni? Ha igen, mennyibe kerül?? Vagy azt csak osztogatják a TV-ben??
Huhh, kb ennyi jutott most az eszembe, így hirtelelen...:) Remélem valaki minél hamarabb tud segíteni és válaszol a kérdéseimre!
Csak egy gyakorlati kérdés: ha időben megyünk és jó helyünk lesz, hogy oldjuk meg a mosdóba járást? 4-5 óra alatt muszáj lesz néha kimenni + inni is...
Mégvalami: a met.hu zivatarokat ígér szombatra, van egy "nagyon szexi" sárga esőkabátom :)))
Kb hányra értek oda? Mi (egy kb 15 fős banda) 4 körülre terveztük. Nincs az későn?