depifórumhoz: ja, én is erre (a koncertre) vártam mióta, és majdnem úgy voltam vele, h el se megyek. de aztán szerencsére mentem :) igaz, egyedül..... :(:(:(
ahová akarom? megelégszem egy "baráti" hellyel ;-) nem vagyok én olyan.. :D
Kylie nekem is benne volt... :D Vagyis nem ő hanem a ruhája! :D És én is kb így voltam, szar is volt így koncertre menni... egy éven keresztül vársz valamit, és az utolsó pillanatban amikor eljön, nem tudsz foglalkozni vele, mert szar dolgok kötnek le
na suhély nyissunk depifórumot
SZÓVAL KYLIE!
Én mostan megyek. Mennem kell. :( Lefejelem a monitort kb
namostakkor, a La Tortura-t én az MTV Hits és MTV Europe csatornákon ismertem meg és azért szerettem. azt nem is tudom, h nálunk hány száma jelent meg, én mindig is sznob voltam ilyen szempontból, és a külföldi csatornákat néztem :D magyar zenetévét nem is nagyon láttam még, najó egykétszer belenéztem. a Hips dont lie-t amúgy nem szerettem, a WheneverWherevert igen :) meg a las de la intuicion asszem jól írtam a címet..?
hmmmm, nálam ugyanez, Kylie segített át egy nehéz korszakon, ami még mindig tart. ha nem lenne, lehet már súlyos depresszióval kezelnének vhol :D igaz, végülis őmiatta kerültem bele is abba a szituációba.. na mind1 ez tényleg nem erre a fórumra való..
tudom meg a Hips dont lie-t meg a Whenever Wherevert én nem szeretem őket annyira... csak Shakirának kb hatszor annyi klipje van mint ahányat itt ismernek az emberek :) mert a legjobbak el sem jutnak magyarországra, mert tuti bukás lenne, nincs benne seggrisza meg ilyenek...
problémák azok sajna vannak. :( engem Kylie segített át a mélyponton. hülyén hangzik, de így van. kaptam az energiájából :) éreztem, ahogy megtelik vele az aréna... meg aztán ugye a bulin... sosem éreztem még olyan jól magam. és egy időre minden megszűnt :) bár... csak egy időre :) de... a lényeg hogy Kyliet kell hallgatni. mindig :)
mindazonáltal nálam tökmindegy h tehetséges-e v nem, én szimpátia alapján választok sztárt. :D nálam ez a titok.
ezért lehet Madonna tehát a popkirálynő, nem kedvelem túlzottan, mert nem szimpi. Szemben Kylieval, aki aranyos :D
JLo is nagy kedvencem volt, meg Britney is. mindkettő addig, amíg a zenével is foglalkoztak, nemcsak a magánéletük kiteregetésével meg új hajkreációk kitalálásával. :D
sztem gyönyörű és sztem van stílusa is... mégsem vagyok annyira oda érte... sosem értettem, hogy MI kell a rajongásom megszerzéséhez... Fergie, JLo, Jamelia, Ez a robot itt... mindegyik nőnek iszonyat jó hangja van, iszonyat jó stílusuk, minden megvan bennük, és valami mégsincs... csak két nőben.
Sejtettem hogy errőlvan szó, csak először nem tudtam, ironizálsz e. :) A vevő külön faj, de ha lealacsonyodsz a szintjükre, nincs gond! :D U csak néha... néha... ADDIG CSAPKODNÁM A FEJÉT A FUNNYBOXSZAL? AMÍG MÉG MOZOG! Viszont néha (de az tényleg nagyon néha) van, akit ÚÚÚÚÚÚÚÚGY MEGÖLELGETNÉÉK! :) Vannak cukik is :)