Rendben, heniális az ötlet! A kötetbe rendezést vállalom (hogy csinaljak is valamit, mert a fűzfapoétáskodás kicsit sem megy), kiadjuk, lesz reklám, martikeng s minden, amit akartok!
Szerinted? Nyíregyházán. 850 volt a jegy mer este mentem. A 3. részt én még jószerivel nem is láttam csak egyszer majdnem. A 4. tényleg korhatáros de csak 12-es karika van rajta. Az egésznek olyan lidércnyomásos hangulata van a vége meg vérfürdő. Tetszett.
Winyóba meg nem szabadulok, mer nem válaszolnak nekem. Megyek inkább én is a zúzdába elásni magam. Na nem nagyon, mer csak pszicho zh-t irok 7főn, ami egy dedó lesz a többihez képest, de azért csak megtanulom, kell az a potya 5ös. (Ajánlom nekik, h az legyen.)
Mér nem tudom soha egy üzenetben megírni az összes mondnandómat? Nem tudod?
Te mázlista. Hol nézted?? És főleg mennyi volt a jegy?? Én úgy tudom, h ez az első HP ami korhatáros. És szerintem a könyvnek is elég rémisztő volt a vége és sejtettem h ez sokkal jobb lesz, mint a 3 mer az valami borzalom volt. (Télleg, azt veled néztem? Vkivel a Westendben voltam, de mán hogy kivel??)
Ja tényleg isten vagyok kár hogy szociból még ez se fog megmenteni :( Ha esetleg kiszabadulsz a winyóba mindenkinek üdvözletem nekem most kezdődik a zúzda úgyhogy elásom magam néhány ezer könyvvel.
Megnéztem a HP4-et. Filmek közül magasan ez a legjobb és a vége nagyon-nagyon félelmetes. Tényleg.Hulla sápadtan jöttem ki pedig ismersz, én elég bevállalós vagyok még horrorok terén is ez meg állítólag gyerekfilm vagy mi. És a srácok is jók voltak most, Hermione olyan szöveget kapott hogy a fülem ketté állt.
Ez nem ér Eni, én meg a bukás szélén állok. Tiszta eminens leszel, én meg egy utolsó, ki hitte volna! :-) Azt nem írtad, benne vagy-e a felezésben?? :)
Szerintem a W. Winyót jelent. Milyen fényképeket néznek? Most végre van időm. (El se hiszem.)
Ancsa! Újabb 5-ös, Italfogyasztás kúltúrtörténete. Egyébként az én Mészáros Mátém 9.-dikes és szerintem ő az. Csillag hugát nem ismerem De Sőreginé lánya stimmel, Julcsi meg évfolyam társuk Gabcival együtt (táborosok csak azé). De jó! Ismerünk egy csomó Bajzás elsőst.
Te mondd, a te jobbágyi Mészáros Mátéd hanyadikos most? Csak mer megnéztem a Bajza honlapot és Budai osztályába jár egy ilyen nevű illető. Pusz oda jár Sőreginé lánya és Csillag Imre huga. :-)
Tavaly próbáltam, akkor találtam egy újságcikket, amiben egy versenyeredményem volt benne, úgy 5ödikes koromból... És a Gyulafalvy alapján megtaláltam nagyapámat a Nagyváradi Vívóklub történetéről írt könyv netes változatában. Most megpróbálom mégegyszer, hátha híresebb lettem. :-)