A Mester darázsfészekbe nyúlt, mert a civishiren saccperkábé ilyenek írnak neki:
"
zeuszfless írta 2010-08-01 16:37:47 Ha nem tetszik ne nézd bazdmeg. Milliók viszont imádják. A buzi foci jobb szerinted? A köcsög Loki az jó? Menjél má! "
Énszerintem ő sem csukja be a szemét például a ritmikussan gimnasztikázó hölgyszemélyek esetében.:) Mindent a szemnek, semmit a kéznek, ahogy a frappáns mondás tartja.
"...mert régebben a gyorshajtási szituációkban jól jött, hátha kellhet még."
Én is tartottam régen nem vezető családtagok jogosítványait a tűzben, de sajnos már az objektív felelősség okán a tulajdonos fizet, mint katonatisztnő, tehát nem hajthatok amennyivel akarok, mintha legalábbis Forma I versenyző lennék. Vagyis igen, de nagyon drága.
Én csendbe vagyok, mer kultiválom. A végén meg meg lehet nézni akár Nico Rosenberget is teljes valójában, testhezálló kezeslábas kollekcióban, ami valljuk be, nem utolsó látvány.
Én teljesen bírok azonosulni ezúttal Bélával, mintha csak a számból vette volna. És azt sem értem, mi ebben a sport, ha egyszer teknikai? Akkor nem a teknikus a sportoló?
Namindegy, akkor inkább az egérfutam, végül is ott tényleg látszik a sportoló feje, és fogadni is lehet, ami plusz egy sport.
De jogosítványom azért van, csak még egy métert sem vezettem frissjogosítványosként. Azért elmentem az orvoshoz, hogy hosszabbítsa meg, mert régebben a gyorshajtási szituációkban jól jött, hátha kellhet még.
"De mit lehet látni egy furcsa autóból, ami a hétköznapi közlekedésre alkalmatlan. De legalábbis nem praktikus. Tudniillik egy személyes." Még egy picicsecsemő ülés se fér bele, rickor.
Őszintén tisztelem akik rajonganak a teknikai sportokért és szeretik nézni, ahogy az a sok kocsi megy körbe körbe. Engem a hangja is idegesít. A vuvuzelára emlékeztet.
Onnan tudom, hogy Forma I van, mert kiszűrödik az ablakból délutánonként az a hülye zaj. Nézik Filippe Masszát, Dzsenzon Buttont meg a többieket. A versenyzők nyilván élvezik, hogy kocsikázhatnak és annyival hajthatnak amennyivel akarnak. Nincs rendőr, nincs trafipax. Ráadásul kapnak érte pénzt és pezsgőt. De nézni őket, az nekem mazohizmus. Óránként 100 ezer forintért talán. Ingyen semmiképpen. Ráadásul nem is valakit nézek, hanem egy kocsit ami tele van hirdetéssel.
Honnan tudjam, hogy abban a járműben tényleg Nico Rosenberg van? Mi van ha Sthol András ül? (Miért? Ül?)
Jó ha a két szeműk látszik ki abból a sok ruhából meg védőfelszerelésből.
Én csak olyan sportnak bírok szurkolni ahol minimum látszik a sportoló feje. A tekintetéből, a testtartásából a mozdulataiból ugyanis kisugárzik, hogy az illető milyen formában van. Látom a verejtéket a félelmet a bátorságot.
De mit lehet látni egy furcsa autóból, ami a hétköznapi közlekedésre alkalmatlan. De legalábbis nem praktikus. Tudniillik egy személyes.
Meg ez a nyávogó zaj. Mondtam már? Borzasztó. Mintha a vuvuzelára négy kereket szerelnének és motort. Jogosítványom sincs, így aztán különösképpen nem bírok azonosulni a Forma egyel.
Egyébként meg Lewis Hamilton nyeri a világbajnokságot, úgyhogy felesleges izgulni.
A szabadság? Vagy a festési szituáció Béla rendes nyári pihenőideje? Akkor én is a Bélavárosi frappáns falfestészeti kuriúzumukra tippelek. De ha elutazás is lenne, ha még nem volt ...