Egyre többet írnak Camoanesi érkezéséről. Arra a majomra tényleg nagy szükségünk van... A vb döntő után, ahogy a kamerának mutogatta a loncsos haját... Brrrr...
Nekem is megfordult a fejemben, hogy az átigazolási határidő utolsó napján történtek, illetve a lehetséges befektetőt érintő találgatások nem biztos, hogy jót tettek/tesznek a csapatnak. Én megértem, hogy a két argentinnak nehéz a beilleszkedés, de ha valóban akkora klasszisok, akkor abból illene már valamit mutatni is... Scolari nagyon remélem, hogy csak kacsa, szerintem nagyon nem kéne AP-t leváltani! Lehet h a sok sztár tényleg nem tenne jót a csapatnak, elég ha belegondolunk, jobban játszottunk, amíg ők nem voltak. Nagyon remélem hogy mihamarabb beilleszkednek, és jól fognak játszani. A mai meccsel kapcsolatban: szerintem nagy kár volt Benayount a padra ültetni. Mears, aki egyébként betegen játszott - nem volt rossz, de valahogy Paintsil-lal jobb volt a védelmünk és ő a támadásokat is gyakrabban segítette. Reo-Coker most már nem az első meccsén hozza gyengébb formáját, talán az ő szerepeltetésén is el kellene gondolkozni, annak ellenére, hogy csk! Amúgy Paintsil visszatéréséig én Collins-t játszatnám Mears helyett, azzal a különbséggel, hogy Anton lenne a jobbhátvéd, Collins meg középen játszana. Vele magasodna is a védelmünk, meg amikor játszott, nem is nyújtott rossz teljesítményt. Én hiszek abban, hogy a Palermo elleni idegenbeli meccs nyerhető, és tovább tud jutni a csapat! Bár ahhoz feltétlenül szükség lesz a két argentin, de tulajdonképpen az egész csapat jobb és nem utolsósorban eredményesebb játékára.
Egyébként akit érdekel a mai meccs, az letöltheti innen: (torrent) http://torrentbox.com/download/66139/West%20Ham%20v%20Newcastle.torrent
Engedelmeddel inkább hiszek a BBC-nek, Pardew meg nem tudom, miért beszélne rébuszokban. Bele kell nyugodnod, Tevez eddig még semmit nem tett le az asztalra Angliában.
Valóban az. Tény viszont, hogy argentinok ide vagy oda, gyenge ez a West Ham. Ráadásul ma már olyan pletykákat lehetett olvasni, hogy az új befektető (aki persze még nincs birtokon belül) Scolarit szeretné managernek. Lehet, hogy semmi alapja, de eddig az egész hercehurca csak rosszat tett a csapatnak. Tevez meg lője be a helyzeteit, ha akkora klasszis, és akkor senki nem fogja szidni.
Ami még fontosabb, a végeredmény is 2-0 a Newcastle javára. Tevezt a szünetben kapták le, Mascheranót a 67. percben. Eddig még gólt sem lőtt a csapat, amióta itt vannak a világverő argentinok.
ha nem vetted volna eszre, vegtelenul szimpatizalok a West Hammel, Pardew-val es a szurkolokkal. azert is nagyon szoritok h jussatok tovabb, lehetoleg a dontoig az uefa kupaban es h az argentinok mihamarabb illeszkedjenek be v. ha nem megy akkor menjenek el bekevel.
nem szantam serteonek egyik beirasomat sem ha megis az volt akkor elnezest.
volt szerencsém látni a mérkőzést a La7-n.A WHU szinte végig támadta - Palermo szinte végig bekkelte a 90percet. A digók kontrái viszont életveszélyesek voltak. Iram qrva nagy volt.Harewood lőtt egy hatalmas kapufát Avval viszont vitatkoznék, hogy az olaszok erősebbek lennének. A riporterek teljesen el voltak ájulva siciliaiak teljesítményétől.Nekem inkább úgy tűnik, hogy az új játékosok beillesztése nem megy zökkenőmentesen. Ennek ellenére a visszavágót lehet hozni.
Tevez es Mascherano egyenileg szupereke masreszt a csapatjatekba meg egyaltalan nem tudtak beillszkedni, mondjuk ez nem csoda iylen rovid ido alatt es h ok egeszen masfajta delamerikai focihoz szoktak. viszont ha kiestek Europabol akkor nemhiszem h gordulekenyebben megy e sztarok beilleszkedese.
Pardew sincs meg teljesen kepben, tegnap pld. a meccs utan "Mascheroni"-nak titulalta Javiert-t.:)
Ja, nagyon gyengén kezdtük a szezont. Ez már a negyedik meccs, ahol nem tudtunk nyerni. a meghatározó játékosok formán kívűl vannak (Benayoun, Ferdinand, Bowyer is az első meccset leszámítva).
Az Uefa kupa elment, mert Palermoban lehet, hogy rúgunk egy gólt, de kapunk is, az biztos.