Kb úgy néz ki, hogy megrendeled kb 3 nap mire megjön a proforma számla átutalod ha szerdáig megérkezik hozzájuk akkor pénteken szállítják magyarisztánba és a rákövetkező héten kiszállítják. Ez így 2-3 hét is lehet ha szarul jönnek ki a napok. Minden pénteken jön egy kamion aztán azt szorják ki olyan is lehet, hogy nem fér fel.
A tányér része nem ilyen sliccelt, hogy be lehessen forgatni a kárpit mögé? Nekem ilyen spirálisan meghajtottból van jópár darab még, de lehet, hogy 12 nem lesz... A cikkszáma pedig: 010 988 6178
Persze ha egyről beszélünk: ez fogja az ajtóborítást körbe. Állólámpásnál már van pár fémpöcök is, de W123+-nál végig ez a kis műaynag bolha tart.
Hát ezt már nem hiszem el... A múlt hét végén tett kis karika óta non-stop folyott a difiből az olaj. Szétvet az ideg, mert ez nem egy szép játék, főleg a hülye tankvédőlemez miatt, amibe beleakad a hátsó gumibak úton útfélen. Levenni csak a tankkal együtt lehet, biztos ami biztos alapon...
Aztán tegnap meló után kimentem a műhelybe és nekiláttam egy éjszakába nyúló szerelgetsének. A difi oldala nem volt lebontva, mikor kimostam, csak a szimmeringeket cseréltem ki. Ott porszáraz volt és láthatóan a csavarkák alól jött a lé. Emelőre fel, frissen felrakott kipufogó le, olaj le, difi le, féltengelyek ki, majd difi oldalsó lemeze szintén ki. Ahogy kihúzod ezt a csodát, látni hogy van egy gumigyűrű körbe-körbe egy nutba beleülve. Nos ez már a kihúzáskor is 4 darabba esett ki. Igaz az autó egy métert nem ment, így a folyást nem láthattam anno, de ez már akkor is ereszthetett, amikor még használatban volt... Éjjelre össze is állt az autó, remélem most ha kimegyek nem fogad megint tócsa.
Még egy kérdés: keresek szőnyegeket. bal első megvan, egy jobb első kellene meg két hátsó. A színe teljesen mindegy, csak a hátsó szivacs legyen rendben.
Bocsi, elfelejtettem írni, de elég szar a csomagolása. Viszont van egy fix fuvarom innen Debrecenbe, ha az Neked jó. Az a biztos. Emailben jelentkezem.
Még egy kérdés lemaradt az előbb. Valakinek nincsen esetleg ilyen szövete? Bármi és bármennyi jó lenne, mert csak javítani kellene pár részt:
Na, ma elkezdtem intézni az autóm papírjait. Még szerencse, mert nem lesz egy laza menet. Sajnos a kivonó határozat nem a nevemre szól, hanem 4 tulajjal ezelőttről, így be kell szereznem vagy az összes adásvételit, vagy valami okmányirodás bizonylatot, hogy megvannak a rendszámok, a forgalmi és az autó tényeg az enyém. Ez utóbbira a törzskönyv nem elég úgy fest... Fogok még oboázni, mire ebből hivatalosan is autó lesz... Ha minden jól megy, akkor március 16-án veterán vizsga, rá egy nappal pedig műszaki. De hát addig még akad tennivaló bőven. Holnap megyek díszlécnézőbe, ma szereztem króm ablaktörlőlapátkákat (újak!!!), meg lökhárítót, illetve első lökhárító vázat. Sóval már csak 8 díszléc, meg a kárpitos és kész a jármű.
Lenne egy hirtelen kérdésem még: a csomagtérfedél zárja köré van valakinek olyan kis krómeleme jó állapotban?