Ha nem hoznád fel hetente nem jutna eszembe milyen szánalom ez az autó. De mindig előkerül. Bár próbálom úgy kezelni a hozzászólásaidat, hogy amikor elkezdődik az E-s számok végeláthatatlan sora, akkor így olvasom: E... blablabla...:)))) De sajna így is becsúszik néha egy-egy sor amit végig olvasok. Szégyenkezem is miatta.:)))
Ja egy rendes autóban nem kell szétszedni egy 62-es vázmératű bicajt, ha berakod. A többi csak kis fosh.:)
Meg mindig azon rohogok, h egy skodas ennyire foglalkozik egy bmw presztizsevel. En csak azt latom, hat henger, szep a hangja, rwd, es hatchback, konnyu pakolni. Ebbol is latszik, h proli vagyok, hiszen ugyanannyiert vehetnek egy elegans kupet vagy sedant is, de nem az alapjan valasztok, h mit gondol majd a szomszed:D
Alapvetően nincs konkurense, abban az időben (vagy most ennyiért), ilyen minőségű, hátsókerekes, 200le környéki autót nem gyártott senki, amibe lehet pakolni is, de sportorítható is, ha kell, egy sperrel.
ps. egy Opel Kadett kinézetű izé tuning felniken és japó hátsó lámpákkal boyracer hülyegyerekeknek, valami elcseszett marketinges agymenése lehetett, gondolom nem lett akkora sikertörténet, mert akkor legalább hallottunk volna róla
"Bálna, nem akarja a Főnök megnézni a kiskutyákat, amíg segítesz nekem?????:)"
Már nagyon kíváncsi rájuk, de holnap is sokáig melózik. Szerda vagy csüt tudnánk kb. 7-re kimenni hozzád. Addig úgysem tudod egyedül megjavítani a Bogarat ;) Mikor menjünk? ;)
Ja, és hogy mindenki örüljön: a bogáron a fesszabályzó nem engedi át az áramot, így nem tölt a generátor. Holnap szedem szét, hátha látok valamit. Bálna, nem akarja a Főnök megnézni a kiskutyákat, amíg segítesz nekem?????:)
Ha nemjön össze a merci, akkor veszek egy hathengeres benzines BMW-t, E46-os szériából, vagy extrém esetben E36 323ti-t:) Az omega ellen az szól, h szar motorok vannak benne... Vagy nem megy, vagy zabál, és annyira nem megy :)
Kezdek kíváncsi lenni, mi lesz a következő youngtimered ha a merci mégse jön össze? Opel Omega A/B kombi? Sok kerékpár és csivi befér, értéke annyi mint a wareszé, szintén ócskavas, már a szotyiárusok és román ingázók is kezdenek róla lejönni, pont beleillik a profilodba. :)))