Keresés

Részletes keresés

Kisgonosz Creative Commons License 2002.07.22 0 0 484
ne vigyetek mar TOOLzasba...:)
blackrider Creative Commons License 2002.07.22 0 0 483
hja, ne is mondjad. egész mostanáig azért nem írtam ide, mert az uram eldobta bosszúból a botomat messze a sarokba.... >:)
Előzmény: fasparagus (482)
fasparagus Creative Commons License 2002.07.22 0 0 482
Persze, hogy halott a topic, tele van "nyugdíjas-rockerekkel" ;))
Előzmény: blackrider (481)
blackrider Creative Commons License 2002.07.22 0 0 481
örülök, hogy ennyi idő után valaki fel merészelte ébreszteni a fórumot :))))
Előzmény: tomb (480)
tomb Creative Commons License 2002.07.21 0 0 480
Z - S - E - N - I - Á - L - I - S
minden
blackrider Creative Commons License 2002.06.05 0 0 479
bele a közepébe. nájszos!
Előzmény: 3nailz (478)
3nailz Creative Commons License 2002.06.05 0 0 478
hell skacok

a mancs.hun leltem eme cikket a becsi megmoccanasrol . . .

A Ticks & Leeches széteffektezett poklával kezdenek, nem várt, kegyetlen nyitás, jelzésértékű. Ezen az estén a vártnál is nehezebben enged magán fogást a Tool; mint a pinty, úgy hagyják ki a biztosra várt, direktebb "slágereket" (Aenima, Sober, Prison Sex ). Helyettük csupa-csupa tízperces, repetitív gitárhangokra épülő, hipnotikus tétel. A ritmusszekció egészen rendkívüli. Kiderül, hogy ami otthon, lemezről gitártémának tetszett, annak bizonyos mennyisége Justin Chancellor basszusgitárjából csorog, Danny Carey játéka pedig alighanem önmagában is elvinné a balhét: a páratlan, folyton-folyvást megtört, meg-megforduló ritmusokat pofátlan eleganciával püföli kifele hibrid dobjaiból, s mintha a szemplereket is ő indítaná be olykor, ami mégiscsak túlzás. Adam Jones csudaszépen gitározza azokat a hideglelős riffjeit, amelyek, ha kalapjukat a Led Zeppelin vagy a King Crimson előtt megemelik is, engem szüntelenül az eredetiségükkel késztetnek bámulatra: hogy lehet egy alapakkordot is pengetni úgy, mint még sosem, és hogy Thurston Moore után is szülhet új zajokat egy elektromos gitár. Lesünk csak, mert akad lesnivaló. Három vászon feszül a zenészek mögött, ezeken megállás nélkül peregnek a nyugtalanító képek: bábként mozgó élőerők és emberszabású bábok abajgatják egymást szüntelen, meztelen fuldoklók keresik a felszínt mindhiába, rideg fémalkalmatosságok fúrnak az élő húsba, tisztára, mint egy David Cronenberg-vízió. Maynard James Keenannek kék a bőre, közvetlenül az egyik vászon előtt járja rettentő sáskatáncát. Maynardé a legmegtörtebb énekhang ma szerte a vidéken, amint "szóhoz jut", drámaivá kerekednek a lassan csepegő, mágikus-misztikus hangfolyamok. Ennyi elfojtani kényszerült érzelemmel, csöndes fájdalommal mit is kezdhetnénk - pláne, hogy olykor a létező kitörési pontokat is el-elodázzák, épp a robbanás elé iktatnak pszichedelikus betétrészeket. Állunk hát izzadó tenyérrel, tapsolunk megilletődötten a számok között. Eléggé kifáraszt, az is igaz, kóválygok csak a ráadás alatt. Aztán elengednek.

Hazafelé a szorgos vámőr átpislogja a jármű üregeit - mintha látszódna rajtam, cipelek valamit.

Greff András

krist Creative Commons License 2002.06.05 0 0 477
Ugyanmár, fel se vedd...végre egy ember aki meg is indokolja mért utálja... No, erre hozzunk össze néhány szép érvet... :-)
Előzmény: blackrider (476)
blackrider Creative Commons License 2002.06.05 0 0 476
nah. friss levegő. rohadtak a diáxigeten, nem hiszem el, hogy ennyi primitív emberke létezik ugyanazon a bolygón, ahol én is. meg ti is. nem tudom, mit akarnak, nem értem az egészet, hogy mi az értelme annak, amit művelnek - semmi tetejét nem látom. no, over.
krist Creative Commons License 2002.06.04 0 0 475
Nos. Gondolkodtam mit is írhatnék erről a hangversenyről. Először csak ennyi akartam írni:
Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! Fúbazz!!! ésatöbbi, ésatöbbi, aztán rájöttem, hogy kicsit többet várnátok tőlem, úgyhogy vágjunk bele.
:-)

Ha valaki megkérdezné mire emlékszem a legjobban, akkor hirtelen azt felelném, hogy az autópályákra. :-) Nyolcadmagammal indultunk útnak csütörtök hajnalán és csupán kétszer voltunk életveszélyben. :-) Egyébként utólag mondanék köszönetet Attilának a szervezősrácnak, valamint a sofőrgyereknek - akit így hirtelen nemtom hogy hívnak, de egyébként jó fej csak jól kifárasztottuk - és nem utolsósorban többi útitársamnak a viszkikóláért és a viccekért (amik fura módon péntek hajnalra semmivé foszlottak…;-) ), jaéspersze természetesen Tool-éknak a fantasztikus koncertért (najó meg Slayeréknek és Ozzypapának is akiket szerintem mindmindmind jóóól felülmúltak Maynardék).

Némi izgalmak után olyan délután öt óra környékén érkeztünk meg Prágába, akkor már játszott egy zenekar (a nevét nemtom), de akkor még épphogy csak akklimatizálódtunk és koncertnézés helyett inkább körbeszaglásztunk a környéken és jegyet vettünk.
A jegy 800 cseh korona volt (mire odaértünk kicsit drágult :-) és mázli, hogy mindenki jóval több pénzt váltott mint a meghirdetett jegyár. Így mondjuk az elfogyasztandó sörök árából nyúltuk le a különbözetet, de ez pl. részemről nem volt probléma mert az adrenalinszintem már így is tetőzött (jah és én is meggyőződtem arról, hogy -mint valamelyikőtök már mondotta volt- sörivás szempontjából egy Toolhangverseny nem igazán kifizetődő dolog :-). Miután eluntuk az Ozzyklónok nézegetését (némelyikük nagyon hiteles volt :-) a stadion belseje felé vettük az irányzékot. Bent iszonyatos nagy tömeg fogadott, még a lelátón is ezrek ültek (ehh, öregrokkerek...) és a terepviszonyokat felmérvén arra a következtetésre jutottunk, hogy itthon nem létezik ekkora stadion, szóval van még mit pótolni. A középen felállított színpad kb. olyan nagyságú volt mint a szigetes nagyszínpad és kb. olyan vagy még annál jobb minőségben nyomta az arcunkba a decibeleket. De azért a cseheknek is lett volna mit pótolni - pl. Ozzy és Slayer alatt nem voltak kivetítők - szvsz az a lelátóról már nem túl sokat lehetett látni.
Miután átléptünk néhány haldokló punkot és túltettük magunkat a tojjtojj vécék rengetegén (nahát erről jut eszembe egy új toitoivécé életformával is találkoztunk amit itthon még nem láttam - ez egyfajta beállós, jól takarós, kifejezetten csak hímneműekre tervezve) a színpad elé vettük az irányt lehetőleg minél középebbre. Épp akkor zajlott a színpad átszerelése készülvén a Slayerre (emitt egy furcsa kérdés tódul fel: a Slayer a TOOL előzenekara??? hmmm...).

Kivetítők helyett egy óriási posztódarab (de szar szó :-) került a háttérbe, ráfestve egy templombelsővel és elmosódott God Hates Us All felirattal (nyilván az újabbik lemez borítója lehetett, amit én még nem láttam, szóval ebben nem vagyok biztos). Röpke 10-15 perces készülődés után Slayerék rá is zendítettek egy régiszépnótára, de mivel nem vagyok Slayeres ne is kérdezzétek melyikre. Mindenesetre a hangulat már így a legelső számnál is jó tombolósra sikeredett (Espé kérte, hogy írjak olyan szavakat, hogy rőzserázás tehát Espé, kérlekalássan, tessék:) a tömeg legtöbbje főleg rőzserázással volt elfoglalva, mi csak szépen, öregessssen ráztuk, nehogy bajunk legyen Toolékig. :-)

Közben szerényen arra a következtetésre jutottam, hogy ez a Araya fickó igen karizmatikus személyiség, merthogy amíg az előzenekarok énekesei torkuk szakadtából kiabálva könyörögtek a közönségnek tombolásért és tapsért (bocs csak egy előzenekart hallottam, így inkább egyes számban kéne beszélnem), addig Araya csak vigyorogva végignézett a tömegen, egy szót sem kellett szólnia, de mindenki igen hangos tombolással reagált. Aztán néha elővett egy diktafont (digikamerát??? nemtom nem látszott) és megörökítette magának a tombolást. Volt hogy kinézett magának egy embert a tömegből és neki ajánlott egy számot (this song is for you - you crazy motherfucker… :-) ). Szóval az alaphangulat az rendesen ott volt. Kb. egy órát játszhattak, aztán jött megint egy kiadós színpadszerelés.

Felkerült két óriási kivetítő a háttérbe, meg egy kisebb egy dobogón álló mikrofon mögé. Jó fél-háromnegyed órát szerelgettek a technikusok, addig mi tülekedtünk előrébb és középebbre. Igyekeztünk úgy állni, hogy lássunk is valamit, ami nem volt olyan nehéz, lévén tool vagyunk a száznyócvan centin. Kaptunk is beszólásokat csehül, hogy álljunk már arrébb, dehát mivel nem magyarul mondták nem vettük magunkra (hömm, nem értettük mit mondanak hehe). Az erőszakosabbak, akik már kérdeztek is tőlünk valamit, azokba egy ravasz kérdéssel fojtottuk bele a szót: "In English???" (Höhö, rájöttünk, hogy ez jó taktika, valszleg minden koncerten beválik, és ha neadjisten angolul reagálnak rá, (ami a hirtelen elbizonytalanodástól ritka) el kell magyarázni (mindegy milyen nyelven), hogy túl nagy a zaj és nem hallod kristálytisztán, vagy egyszerűen csak bámulni kell szép mosolygósan, kifelé az arcodból… :-)))) ). Közben két sorral hátrébb egy ötven körüli kövérkés, bajszos fickó (akit egyébként inkább szállítmányozási vállalkozónak néztem, mint Tool rajongónak) már két perce lankadatlanul azt skandálta, hogy LA-TE-RAAAA-LUS!!! :-))) Igen nagy megdöbbenést keltve bennünk és a környezetünkben. Mindenesetre a faszit megkedveltem, mert igen hangosan és kitartóan üvöltözött és még hozzátett valamit csehül amit nem értettem, de a hangsúlyból ítélve valszleg nem a zenekart küldte el melegebb éghajlatokra. :-)))

Szóval elcsendesült a színpad a ródok is átpattogtak a helyükre a színpad szélére, lassan a nap is lement (jobb is mert különben nem látszottak volna a videók) no és egyből jött a zenekar is. Maynard a szokott brutál jelmezében - bőrgatyó, bőrkabát és a fején függőlegesen egy jó vastag fekete csík. Mivel ezt a típusú festést még nem láttam rajta (ez az első Tool koncertem) igen megdöbbentett. Hozzászámítva még azt, hogy milyen színpadi mozgást produkál - valami fejrázás-szerűség derékból meghajolva - mintha nem is emberi lény lenne… A többiek többnyire lehajtott fejjel pengettek/koncentráltak. Naéspersze végre láthattam munka közben Danny Carey-t…basszus, hogy az a faszi mekkora dobos… Iszonyatosan pontos és erőteljes. Hihetetlen. (Ugye nem rokona Mariah Careynek? Ugye nem? Ugye nem??? :-))) )

Ha jól emléxem az első szám a The Grudge volt, ami lassan átfolyt az Ions-ba, aztán csak pörgött tovább talán a Schism-be. Ez volt az első szám, ahol a már a kivetítő is használatba lett véve, pörögtek a képek, eltorzított videórészletek. A teljes videóklippet egyik számnál sem adták le, inkább csak összemixelték a videókat de a végeredmény végül igen profira sikerült. Eleinte az első számnál még felharsant a hátsó sorból egy-két elhaló: Ozzy! Ozzy! kiáltás, aztán mikor a kivetítők működésbe léptek, mintha elvágták volna ezeket. Kész. Kampec. Mindenki vagy kussolt, és meredten bámulta a képernyőt, vagy rázta a fejét ezerrel. Na itt nekem már fájt a nyakam, és biztos ami biztos, ha a környezetem nem hallaná teli tüdőből üvöltöttem a dalszöveget... ;-)))

Vegyesen adtak le számokat az Aenimáról és a Lateralusról (nemtom a tracklistet, inkább tomboltam mint eltároltam volna az agyamba), az Undertowról természetesen az elmaradhatatlan Sober ment le. (Egy dolgot hiányoltam a kis kedvenc számom: a 46&2-t, sajna arra már nem volt idő, hogy lejátsszák brühühüü.) Közben a három kivetítőn pörögtek a képek: szemműtét, nyomorék nők, gépek, lassított tűz, a Schism-ből látott furcsa idegenek stb... és a többi - néhol igen durva, néhol hipnotikus, néhol pszichedelikus - képsor.
Idáig még rendben is lettem volna, aztán ez a Carey gyerek lazán belekezdett egy dobszólóba, amihez perkán csatlakozott a Slayeres Dave Lombardo, és akkor már olyan szinten jól voltam, hogy ha nem lett volna akkora tömeg (kb. szardíniásdoboz - így is csúnyán nézett rám többi hal néhány felesleges láb letaposása miatt) - szóval ha nincs akkora tömeg rohantam volna az első sorba és valami primitív sámántáncot lejtettem volna. :-))) Ehh én már addigra a fellegekben jártam...

Maynard közben megvált a bőrkabáttól, alatta valami fekete bőrszerű anyagból készült inget viselt, aztán abban is melege lett és levette ezt is - lett belőle egy fekete hosszú ujjú pulóver veres csillaggal a közepén. Vártam, hogy boxeralsóban fog üvöltözni ahogy szokta, de nem tette, igaz nem volt túl meleg. Barátom azon döbbent le (mondjuk én is, bár annyira nem lepett meg), hogy Maynard milyen hosszú ideig képes kitartani egy hangot - egy számnál üvöltött vagy 45 másodpercig teli tüdőből - bár látszott hogy már lilul a feje, de korrekten tartotta magát. Attól tartok ezek itt négyen (jójó, néha öten) simán leénekelték, lezenélték a többi fellépőt - és akkor még nem is voltam elfogult.

Röpke egy-másfél óra után vége is lett a koncertnek (sajnos), nagyon hiányzott az a le nem adott 46&2, azt vártam, hogy visszatapsolás lesz, de úgy látszik nagyon ki volt számolva az idő, mert egyből kezdték szétszerelni a színpadot Ozzyhoz. Nemtom igazam van e, de úgy vettem észre a csehek vagy kevésbé ismerik az Aenima albumot, vagy jobban szeretik a Lateralust nála, de pl. a Stinkfist és az Aenema alatt nem volt akkora csápolás mint a Lateralusos dalok alatt (há, lehet hogy nincs igazam de én ezt éreztem)... Mindenesetre, az élmény leírhatatlan - még ahhoz képest is, hogy állítólag a bécsi hepaj ezerszer jobb volt. Sebaj, nekem ez is bejött. Elcsépelt ez a duma, de tényleg úgy van, hogy szavakkal kifejezhetetlen dolgokat láttunk és hallottunk...

No, mivel időközben jól kifáradtunk inkább eloldalogtunk a lelátókhoz és leültünk, onnan szemlélve a tömeget. Közben Ozzy is belekezdett, de ez már kevésbé érdekelt minket, úgyhogy a mellettünk álló 8-10 rohamrendőr speciális védőöltözetét szemléltük (ezek télleg nem viselnek tökvédőt??? :-))) ). Mivel ezek után a koncertet csak füllel figyeltük, a látványról nem ejthetek szót, sok régiszépnótát nyomtak az öregrokkerek (No more tears, Mama I'm coming home stb.), néhány Black Sabbath nóta is elhangzott (Paranoid, Ironman, stb.), de mivel totál készek voltunk a Tool után, inkább kimentünk a stadionból sörözni.
Láttunk 60 év körüli kisebbségit szipuzástól fátyolos tekintettel, koncertet padról kukkoló, részeg fiatalságot (ezek nem fiatalok, ezek állatok...), aztán szerettek volna lelejmolni néhány koronára, de megint csak angolul értettünk ésatöbbi ésatöbbi...
Ozzy olyan éjfél körül fejezte be a koncert (hirtelentárgyeset), a lezárás egy hatalmas tűzijáték volt, aztán mindenki széépen megindult hazafelé. Mi is bevágódtunk a kisbuszba és csak valamelyik határnál ébredtem zavarodottan, olyan hajnal tájékán...

UPé Creative Commons License 2002.06.04 0 0 474
igen-igen...
én is élveztem a jimmy-t bécsben!
de az opiate is oda****ott rendesen!!:)
Előzmény: blackrider (473)
blackrider Creative Commons License 2002.06.04 0 0 473
ez is nájszos kis előadás lehetett...
azért, a jimmy-ért nem cseréltem volna el semmilyen koncertet... (bécsben volt)
ozzfestre sem vitték a két táncost?
Előzmény: UPé (472)
UPé Creative Commons License 2002.06.04 0 0 472
Prága, Ozzfest Május 30.

Intro
Grudge
Stinkfist [extended, Elvis]
Parabola
Schism [long]
Sober
The Patient
Triad [with dave from fantomas]
Aenima
Laterlaus

krist Creative Commons License 2002.06.03 0 0 471
Lesz, lesz, csak főnököm nem hagy élni.
Addig is itt van a barátom beszámolója (akit egyébként most szoktatok Tool-ra :-) sikeresen):

"Hahó, fél órája jöttünk meg Prágából!

Szóval volt ott ilyen Ozzyfest :))), de nem ez a lényeg - ki is jöttünk róla - hanem az előtte játszó Slayer meg a Tool, és ez nagyon fasza kis duó volt. Szép arányosan szólalt meg a Slayer, és a hangulat is nagy volt, ami kerekedett rájuk. Játszottak sok jó régi számot is, ami azért volt jó, mert az újak nem nagyon jutottak el hozzám. Hát tudtam élvezni a dolgot rendesen!!
És akkor jött a Tool. Fubazmeg. Egy hete kezdtem el hallgatni, féltem is kicsit, hogy majd fel se ismerek semmit, mert majd túlságosan máshogy szól meg ilyenek, de aztán kurva jól éreztem magam, mert akkora zenét nyomtak, hogy csak lestem. Teljesen elszállósra sikeredett, már az első szám felénél éreztem, hogy megérte kijönni. A hangulat meg csak súlyosbodott amikor elkezdték használni a három kivetítőt, bár a két nagyon ugyanaz ment, csak szimmetrikusan, meg a kicsin is, de nagyon állat volt, hol jó beteg, hol pedig "szimplán" érdekes. Az énekes festése/külsőségei ilettek a zenéhez, és hogy mekkora tüdeje van annak a faszinak! Hát volt headbang, ha más nem is - heringeffekt, bár elől azért gyűrték a fiatalok rendesen. Nagyon jó számokat válogattak össze, nagyon rendesen szóltak szvsz, én menni akarok máskor is Tool-ra, és mindenkinek merem javasolni, hogy ismerje meg őket. Jah, Lombardo egy szám erejéig beszállt pár extra dobbal a Tool dobos mellé egy - nyilván - főleg dobokra épülő számba, hát rohadt jól csinálták.

A közönség: Főleg szláv és germán arcok, néhol bundeszligás hajviselet és egyéb vicces kreatúrák, ja és persze láttam vagy 20 Ozzy-klónt, nehogy esetleg ne legyen min röhögni. A sör kint sörfoktól függően 20 vagy 15 korona, bent meg 35 volt, bár a vizet lehetett érezni a drágán is. Szipus etnikum, punkok, csövesek, metalosok pedig általános iskolás kortól a megőszült korig terjedő választékban.

Igen jól éreztem magam, ennyi."

Előzmény: blackrider (470)
blackrider Creative Commons License 2002.05.31 0 0 470
hé! nem volt senki prágában? nincs review????
blackrider Creative Commons License 2002.05.30 0 0 469
mintha magamat hallanám...
Előzmény: bedooo (468)
bedooo Creative Commons License 2002.05.30 0 0 468
most jött a haverom londonból, ahol egy kétnapos TOOL bulit sikerült kifognia (Brixton Academy) a második napon volt és még mindig nem tért magához. átszámolva 7000 volt a jegy. emberek de szar helyre születtünk:((
krist Creative Commons License 2002.05.29 0 0 467
Jajjnemár... te figyelj, tavaly is volt bécsi Tool, idén is van, elképzelhető hogy folytatják ezt a koncepciót és jövőre is lesz... Tavaly én sem voltam, holnapig meg akár meg is dögölhetek. :-)))
Előzmény: FestivalKesza (466)
FestivalKesza Creative Commons License 2002.05.29 0 0 466
Nos Krist kérdezted, hogy én is a kisbuszos megoldással megyek-e. A válaszom: NEM. Ki lett velem szépen baszva. 2 hónapja jelentkeztem M. Attilánál, azóta vártam ezt a szar Ozzfestet és 2 napja kiderült hogy nincs hely már számomra a kisbuszban. Az egészben az a legnagyobb "poén" hogy nem mentem Bécsbe sem (pedig mehettem volna). Fasza mondhatom. Talán 2-3 év múlva a köv. album turnéjával hátha jönnek még erre.... Na jó bulit mindenkinek akinek jutott hely, én lehet nem jövök többet ide mert csak felbaszom magam a sok koncertbeszámoló láttán. szevasztok.

Ja igen még mindig áll a Tool video csere ajánlatom, hátha van valakinek valami jó. Itt az én listám:

Opiate (98)
Sober, Eulogy (96)
Ticks and Leeches, Stinkfist (2001)
Intolerance (94)
Pushit, Stinkfist (95!)
98-as Ozzfest-es Tool koncert (másfél órás)
összes Tool klipp (Hush->Parabola)
Eulogy koncertklipp
MJK interjú (01) 7:27
Interjúk (93-01) 4:21
Danny, Justin interjú (01) 6:53

Aki cserélni akar velem valamit, írjon:
kesza@freemail.hu

blackrider Creative Commons License 2002.05.29 0 0 465
na jó... megbocsátok :D

hanem aztán jól odafigyelni ám a koncertre! tudod mit? bécsben, megittam 4 sört vagy mennyit (ez azért furcsa, mert már egy jó fél éve egy kortyot nem iszom) és még csak meg sem éreztem. annyira lekötött az egész, hogy nem éreztem semmilyen hatását az alkoholnak. ilyet... nem egy gazdaságos berúgós téma a tool-koncert, hehe...

Előzmény: krist (464)
krist Creative Commons License 2002.05.29 0 0 464
:-) Nem, nem azért. Hanem miért is lesz emlékezetes??? :-)))
Előzmény: fasparagus (462)
krist Creative Commons License 2002.05.29 0 0 463
Ehh, azér nem akartam beszólni a kisjánynak, mer egyszer régen hajdanában néhány társadmagammal belekötöttünk a HIM fórumba (bevallom nem én kezdtem, csak rákényszerítettek hehe :-). Csak sajnos ezek komolyan vették és vérre menő viták alakultak ki, majd lehülyéztek minket és abbahagytuk. :-)
Najó, rendben, szégyellem is magam ezér a tettemér... (hehe hát ez hülyeség):-)))
Dehát,látod, Mira máris hangnemet váltott, szóval nem lesz itt problem.

Híjje már váltottam is cseh koronát, egy része meg a jegyre, egy részét meg elisszuk. Majd mesélek. Csak nem szabad sokat inni, mert még a végén nem fogok emlékezni semmire és ez jó nagy lelki törés lesz számomra. :-))))

Előzmény: blackrider (461)
fasparagus Creative Commons License 2002.05.29 0 0 462
Akkor biztosan nem azert lesz emlekezetes, mer' a Jankak es a Zsanettok unneplik nevuk napjat :)
Előzmény: krist (460)
blackrider Creative Commons License 2002.05.29 0 0 461
jah, ego vagyok.

bal lábbal keltem fel, de ha nem, akkor is rühellem a kötözködést, borzalmasan felidegesít. tökre semmi értelme nincsen. itt nem a tool leszólása miatt kaptam fel a vizet, hanem mira szándéka miatt.

neked meg nagyon jó koncertet holnapra!!! üdv ozzynak is. (ő a nagypapám :)

Előzmény: krist (460)
krist Creative Commons License 2002.05.29 0 0 460
Blackrider te vagy Lizard? Egyébként meg csigalom nyugavér, majd abbahagyja.

Holnap megyek!!! Holnap megyek!!! Holnap megyek hííííííí!!!!! :-)

Előzmény: blackrider (458)
Garou Creative Commons License 2002.05.29 0 0 459
Ugyan Madsy, ha felkapod a vizet és leugatod, ugyanolyanná válsz, mint ők. Sz@rni rá.
Előzmény: blackrider (458)
blackrider Creative Commons License 2002.05.29 0 0 458
ezt az ügyefogyott társaságot, ami a diáxigeten uralkodik, nem hiszem el!
bejön egy húgyagyú a tool topicba, hogy elmesélje, mennyire iszonyúan szar egy zene ez. persze, mert a him jobb szerinte, ott lóg, de ezt az eszetlen cselekedetet, bejön, és savaz. ennek mi az értelme?! nyilván, amit nem szeretek, annak a fórumjára nem teszem be a lábam. ezt a rohadt kötözködést rühellem a magyarokban, de nagyon!
blackrider Creative Commons License 2002.05.28 0 0 457
nem sajna. hallotam, hogy elvitték őket néhány állomásra, de nem bécsbe. én legalábbis nem emléxem rájuk. mesélnél?
Előzmény: IamTheDog (455)
krist Creative Commons License 2002.05.28 0 0 456
Mesélj már egy kicsit. Mit keresel te Új-Zélandon pl?

Kesza: te is a kisbuszos megoldással jössz csütörtökön, vagy te másképp?

Előzmény: IamTheDog (455)
IamTheDog Creative Commons License 2002.05.28 0 0 455
Becsben is voltak meztelen emberek a szinpadon?A schism klippjebol ismert ket alakra gondolok.Mert amit en lattam ott voltak.ESZMELETLEN NAGY KONCERT VOLT!Egyebkent Uj Zelandon tortent az ESEMENY.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!