Hali. Ha nincsen a fúvókáknál dugulás, akkor az ablakmosó motor leadta az erőt. 2-3 ezer ft kb. Otthon ki lehet cserélni könnyen, de le kell venni a baloldali ablaktörlő kart is, hogy a műanyagot le tudd szedni. Vagy nagyon meg kell feszíteni, hogy hozzáférj, de ebbe a hidegbe el fog törni, inkább szedd le az ablaktörlő karok.
Nem kell ezt túl ragozni, be mész a Bárdiba, meg veszed a Bárdis dobot, oszt jolvan! Nekem is az van fent, kb 3 éve cseréltem, semmi baja!! Ja és nem horror ára van!!
Nálam is hasonló a probléma! Az előző sokkal halkabb volt. Nekem most lengyel POLMO van felrakva, de az is katasztrófa. 90-nes tempónál iszonyat hangos!
Valaki használ BOSAL kipufogót és van véleménye róla?
Hátsó kipufogódobot ki milyet javasol 1.4 16v hez?
1éve rakták fel,de már olyan a hangja,mint ha rajta se lenne. Lehet dízelét rakták rá,vagy eleve rossz volt,mert újként is jóval hangosabb lett ,mint a gyári dobbal. De szimplán lehet ennyit bír az utángyártott bililemez.
Üdv. A totalcaron van egy kangoos-hiteles cikk, amiben irják, hogy a 300 ezret futott dci kangooban befszelepet nem kellett cserélni, csak többször takarítani. Bocs, ha volt már, de ez mit takar? Mikor kell sok pénzért cseréni, és mikor kell takarítani, Az mennyibe kerül? Hol csinálnak ilyet Veszprém-Székesfehérvár környékén? Köszi, üdv.
Az a gumidugó csak az olaj miatt van rajta. Nagyon ki tudja verni anélkül az olajat. Nekem 5 perc alatt televert mindent. Elvileg csak új dugó és olaj kell bele, de valamiért lenyomta azt a dugót, lehet nagy a kartergáz nyomása. Majd a szervízben megnézik.
Renault Thália 1.4 16 V 110 000 Km 10 éves. Tegnapelött szervízlámpa.. tegnap induláskor semmi aztán szervízlámpa. Motorháztető fel. légszürő le. Hányzik az egyik vezérlőtengely takaró. (csak a takaró ?,) Olaj szétföcsögve . olajszint nem mérhető, olajnsyomás még nem jelzett be.. Csak a takaró hiányzok ?? ha feltöltöm olajjal elmehetek a szervizig ? 20 Km
Vittem haza egyik ismerősöm. Auto rendben, hazavittem, kiszallt. Le sem allítottam a kocsit. Elindultam az auto rangatni kezdett,azota alapjaraton remeg az egesz kasztni. Rangat mindegyik sebességbe. Gyertyát, kábelt, trafot kicsereltük. A problema ugyan ugy fenn áll. Mi lehet a gond?