Keresés

Részletes keresés

attailor Creative Commons License 2022.12.09 -1 2 32686

Ó, ne már!)))

Hát ha már ilyen részletesen kifejtetted Mókuspók "nagyságát" , illik rá válaszolnom.

1.Szerinted és persze akkor ő szerinte is a Forma1-re elitebb közönség jár, mint sznúkerversenyekre?

Szerintem ez hatalmas tévedés.Sznúkeren hébe-hóba kell valakit kivezetni, a 99,9% kultúráltan végigüli a sokszor jó hosszú meccset, nem részegek és különösen lepukkant figurákat se szoktam látni, amikor a tv-ben mutatják őket.Eleve összehasonlítani ilyen távolálló műfajok közönségét is értelmetlen.

2.Szerintem nem akkora dolog 147-et lökni egy profi és jó sznúkerjátékosnak és tiszteletlenség nem meglökni közönség előtt, ha van rá lehetőség és perfektül kijött a lépés mind a 36 lökésnél, amihez mázli is kell, hisz elég egy rosszul megálló golyó ahhoz, hogy ne sikerüljön. (A magam részéről a sznúkert nem is sportnak, hanem inkább ügyességi játéknak tartom, ami mondjuk a derekat eléggé igénybe veheti a majd 90 fokos beállásnál lökéskor.)  Mondom, láttam azt a szitut, amikor szándékosan nem lökte meg a max-ot, elég rég volt, de pénzéhség miatt direkt meg nem lökni gusztustalan volt. Egy játékosnak akármilyen sportban vagy ügyességi játékban, mint amilyen a sznúker is, nem elsődlegesen a pénznek kéne szem előtt lebegni! Olyanokat se szimpatikus megjegyezni, hogy X helyre azért nem utazik el, mert alacsony a pénzdíj.Oké, válogassa meg, hol indul, de tartsa tiszteletben azt is, hogy nem mindenütt tudnak csillókat fizetni azért, hogy őkelme is induljon!

3.Nyilván egy játékosnak, egy nagy bajnoknak a saját sportágában, játékában joga van észrevételeket tenni, de szerintem ezt se túl szimpatikusan tudja előadni. S itt jegyezném meg, hogy az ő előtte levő vagy vele egykorú nagy sznúkerbajnokok, mint Steve Davis, Stephen Hendry, John Higgins valahogy szerényebbek tudtak maradni.

Előzmény: local75 (32685)
local75 Creative Commons License 2022.12.09 0 1 32685

Szerintem közel sem annyira rossz ő, mint amilyennek látod.

Nem egy Kyrgios, nem viselkedik bunkó módra mindenkivel.

A játékosoknak néha beszól, de nem túl durvát. Általában a kezdő játékosokat kritizálja, de nem személyeskedik.

Talán egy egy játékvezetővel "szemétkedik" néha indokolatlanul, néha viszont jogosan.

Én értem a gondolkodását, sok dologban igaza van.

A nézők többsége nem egy matyóhímzés, egy forma1 versenyhez képest.
Nos igen, ez így van, ezt én is észrevettem. Szóvá tette. Lehet nem kellett volna, lehet igen. Más szemszögből, építő jellegű, elgondolkodtató.

Direkt nem lökte meg a 147-et.

Nagyon jól tette! Tudod te mennyi munka van egy 147-ben, milyen nehéz meglökni?

Azzal, hogy külön pénzdíjjal nem jutalmazzák, vagy nagyon csekély a jutalom, lealacsonyítják az érdemeit.

Tök jó hogy kiáll a profi játékosok érdekeiért.

Nagyon sok kritikát megfogalmaz a szövetséggel szemben, hogy jobbá tegye a sznúkert. Ez a baj? Milyen öntörvényű viselkedés az ami zavaró számodra?

(Világ életemben lázadó típus voltam. Partner cégek rossz stratégiáit kritizáltam a jobb eredmény érdekében, úgyhogy megértem őt.)

Ő az akire odafigyelnek, aki közvetlen hatással lehet a szövetség döntéseire.

Pont a Ronnie félék viszik előre a világot, nem pedig a birkamódra mindenre bólogatók.

Neked, aki elítéli a maffiakormányra szavazókat ezt tudnod kellene.

Előzmény: attailor (32681)
local75 Creative Commons License 2022.12.09 0 0 32684

Utánanézek újra.
Kétszer néztem meg, és többen, hozzászólásban is 3:25-öt írtak.
Neked jobban hiszek mint bármilyen döntéshozóknak. Láttam már furcsaságokat a sportban..

Előzmény: ron89 (32683)
ron89 Creative Commons License 2022.12.06 0 1 32683

Nem akarok olajat önteni a tűzre egy ilyen "nagyon fontos" dologban :), de:

Kíváncsi lennék a 3:25 az hogy jött ki? 2 esetet néztem:

1. Az első fehér ellökésétől, az utolsó fehér golyó megállásáig: Ronnie 3:34, Drago 3:29

2. Az első fehér ellökésétől, az utolsó fehér ellökéséig: Ronnie 3:28 Drago 3:27

Drago jobb mind a kétszer.

Neki eggyel kevesebb golyót kellett belöknie, így az átlagos lökésidő az 1. verzió idejével:

R: 214/27=7,93 mp

D: 209/26=8,04 mp

Azaz Ronnie 0,11 századmásodperccel jobb lökésidőt produkált, ezért javaslom, hogy egy ilyen kategóriát is vezessünk be a snooker rekordok könyvébe.

U.i.: Néhány ezredmp-nyi eltérések lehetnek, ha pontosan lemérnénk a brékek hosszát, de azt csinálja meg akinek hat anyja van. :)

Előzmény: local75 (32675)
attailor Creative Commons License 2022.12.06 -1 0 32681

Értelek, de szerintem nem csak az számít, hogy ki mit tud, s ez vonatkozik akármilyen sportra, amit kedvelek, hanem az is, hogy ki hogyan viselkedik a pályán és azon kívül.

Számomra az ő viselkedése, személye, megnyilvánulásai jó ideje kizárják azt, hogy ha bárkivel játszik, neki drukkoljak.

Előzmény: local75 (32678)
attailor Creative Commons License 2022.12.06 -3 1 32680

Fáj az igazság, mi?

Tóni már többször bizonyította, hogy kb. nagyívben leszarja azokat is, akikből él, a hozzád hasonló tökfilkókat, akik még fizetnek is azért, hogy láthassák.

Milyen sportoló, vagy gentleman az, aki azért nem lök 147-et, mert nincs rá szép summa kitűzve, miközben ott ül a közönség és direkt elront egy lökést, hogy ne legyen maximum (vagy talán direkt más színest lökött fekete helyett, már nem emléxem pontosan, de láttam a meccset!)?

Többször bizonyította, hogy milyen jellem!

Védheted, csak nehéz lesz!)))

A rólam alkotott véleményed pedig számomra nem mérvadó!

Előzmény: Dolada123 (32679)
Dolada123 Creative Commons License 2022.12.06 -1 1 32679

"Öntörvényű unszimpatikus elmebeteg" Írja ezt egy kretén unszimpatikus elmebeteg, aki valami okból kifolyólag folyamatosan hozzászól és minősít olyan sportágak kimagasló képviselőit minősíthetetlen módon, akik hétről -hétre, évről-évre olyan szintre emelik játékukat, ami miatt megtelnek a nézőterek világszerte, emberek százmilliói alig várják, hogy az asztalhoz, pályára lépjenek. Folyamatosan degradálja őket egy olyan niemand, aki a trollképzőn átbukdácsolt valahogy és kikötött itt ezen az oldalon sokunk bosszantására.

Előzmény: attailor (32677)
local75 Creative Commons License 2022.12.06 0 1 32678

Sok esetben én is szívesen hagyatkozok az általam szimpatikusnak ítélt illetőkre, csak hogy ez az eset nem igényli kívülállók véleményét. Legyen az egy hatalmas szaktekintély, egy elnökségi tag, vagy az atyaúristen. 
És mivel az idő eredmény azt mutatja hogy Ronnie volt a gyorsabb, aki mást mond az nyilvánvalóan hazudik. Bármilyen döntéshozó hatalmi pozícióban is van.

Ha tudnád hány profi sznúker játékosért tudok rajongani, meglepődnél.

Lehet van tíz akiket nem kedvelek.

Ronnie a játéka miatt az első nálam. Ha játszanál néha sznúkert, akkor belátnád, vagy ha több érzéked lenne a játékhoz. A kilökése, a lazasága, a gondolkodása lenyűgöző. Szerinted miért döntött meg annyi statisztikát? Miért ennyire eredményes? Mert kiváló a játéka.

Előzmény: attailor (32677)
attailor Creative Commons License 2022.12.05 -3 0 32677

Nézd, bevallom, hogy én nem láttam ezt az ominózus bréket!

És youtube-on vagy akárhol megnézni sem áll szándékomban.

Viszont azért azt elfogadom, amit Kurucz mond, mert ő, ha nem is olyan mértékben elfogult Ó-val, mint te, de közel sem utálhatja annyira, mint én!

Nyilván neki nem áll érdekében hazudni erről a dologról és tuti, hogy ő, meg a másik sokat kommentátorkodó, talán Buzás Gábor, nyilván többször megnézték.

És végül még annyit, nekem konkrétan hányingerem van ettől Tóni Ó Szullivan kultusztól, imádattól.

Szerintem ő egy öntörvényú, unszimpatikus elmebeteg, s rajta kivül van egy rakás játékos, akit lehet/lehetne szeretni, de mivel az emberek, s így a sznúkert egyáltalán nézők nagy része is alapvetően egy hülye, csak a "legnagyobb bajnoknak" képesek drukkolni.

(Kb. olyan ez számomra, mint az, hogy hazánkban csak a két legnagyobb országrontó maffiára szavaz a sok jóember!)

local75 Creative Commons License 2022.12.05 0 0 32676

*csak mert valaki szerint 3:25 az több mint 3:29

Kár hogy nem lehet szerkeszteni a hozzászólást...

local75 Creative Commons License 2022.12.05 0 0 32675

Övé a leggyorsabb százas break, csak nem kapta meg a címet mert csalt a szövetség. És ez nem szerintem van így, ez egy tény.

A videót megnézed, hiszel a saját szemednek és ennyi. A csalás tetten érhető.

Vicces lenne ha a sprinterek idejét is ilyen gumiszabályok szerint mérnék.

Egyetlen elfogadható okot nem tudok említeni, miért nem kaphatja meg Ronnie a leggyorsabb százas break címet.

Ezt az utólag derült ki dolgot, és hogy "szerencsére" nem tudom hová tenni.

Azt sem értem miért kell birkamódra mindent elfogadni, csak mert valaki szerint 3:25 az kevesebb mint 3:29.

Ha holnap kihirdetik hogy a fű az kék, nem pedig piros, sokan azt is elfogadnák.

Ilyenkor szokták azt mondani hogy a világ megérett a pusztulásra.

Előzmény: attailor (32674)
attailor Creative Commons License 2022.12.05 -1 0 32674

Szerintem nincs igazad, hiszen Kurucz László is megmondta, hogy elmérték Tóni O Szuliván idejét 10 mp-cel, s ez utólag kiderült szerencsére!

S egyúttal gratulálok Garrison (beczézgetve Geri) Wilson-nak a Szkattish Open fölényes megnyeréséhez a fiatal zsidógyermek, Csó O Konnor ellen!

Előzmény: local75 (32673)
local75 Creative Commons License 2022.12.05 0 0 32673

"Talán nem akkora tragédia, hogy Ronnie-nak nem sikerült ezt a rekordot is megdöntenie"

De megdöntötte, csak a szövetség csalt.

Egyértelműen gyorsabb volt Ronnie. 3:25 az ő ideje, szemben Drago 3:29-ével. Ráadásul egyel több golyót lökött be.

Az, hogy nem ismerik el a sznúker szövetség szégyene.

"legalább ez az egyetlen apróság megmaradhatna Tony Drago nevével fémjelezve"

Szép új világ.. Érzelmi alapú döntés születik, számadatokat meghazudtolva.

Előzmény: _Colin_ (32672)
_Colin_ Creative Commons License 2022.12.04 0 0 32672

Viszont így, hogy a World Snooker youtube-videóján ott a stopper, hogy mikortól meddig mérik hivatalosan a bréket (az első lökés pillanatától az utolsó beeső golyó utáni fehér-megállásig), így felvetődik a kérdés, hogy Tony százasa miért 3:31-ként lett elkönyvelve, amikor arról is van videó a youtube-on és ott 0:14-kor történik az első lökés és 3:43-kor áll meg a fehér a beeső fekete után, azaz így nézve 3:29-re kéne kijönnie.

Talán nem akkora tragédia, hogy Ronnie-nak nem sikerült ezt a rekordot is megdöntenie: annyi rekordot tart, annyira ő a non plus ultra, annyira GOAT és minden annyira-annyira ronironironi, hogy legalább ez az egyetlen apróság megmaradhatna Tony Drago nevével fémjelezve, aki oly csekély igazán nagy sikerrel büszkélkedhet, hogy az egyébként nem csupán egyszeri, villanásnyi, hanem egész karrierjére jellemző gyorsasága fennmaradhatna ilyenformán, egyfajta kiemelkedő statisztikai adatként is.

Előzmény: ron89 (32655)
HG. Creative Commons License 2022.12.04 0 0 32670

Azok a "tömegek", akik Connor-G. Wilson döntőt tettek meg valami fogadó oldalon, szerintem most meggazdagodnak :)

Előzmény: attailor (32669)
attailor Creative Commons License 2022.12.03 -1 0 32669

Ezúton gratulálok a tájföldi Tepcsája Ünő-nek a szenzációs mázlijához az 1/4 döntőben Judd Trump ellen döntő frém visszarakott feketénél, hiszen Trump olyat hagyott ki, amit 10ből 9x biztosan belök, ráadásul a fekete is úgy állt meg utána, hogy a malájnak már gyermekjáték volt belökni.

Egyúttal arra is nagyon büszke vagyok, hogy egy másik 1/4 finalon az ausztrál Róbert Gida magabiztosan győzedelmeskedett a lejszteri bohócz, a nagy rafinált Szelby ellen. 

Viszont szerintem Csó Ó Konnor-Gary Wilson döntő lesz nagy meglepődésre a Szkattis Open finaléban!

Morli Holect Creative Commons License 2022.12.01 -1 0 32668

Meggájver Isti már tisztára úgy néz ki mint névrokona, a Youtube gamer Szalay...

attailor Creative Commons License 2022.12.01 -2 1 32666

Nos, akkor ezek szerint a 2022-es Szkattish Open-t  nem Tóni O Szalivan nyeri!

local75 Creative Commons License 2022.11.29 0 1 32657

Ahh, pont lecsúsztam Trampliról.

Állítólag két maximumot is lökhetett volna?

Előzmény: Morli Holect (32649)
local75 Creative Commons License 2022.11.29 0 0 32656

Ez olyan kisstílű.. Csak azért mert nem kedveled.

Előzmény: attailor (32653)
ron89 Creative Commons License 2022.11.29 0 0 32655

A stoppert is rátették, klassz. 63-nál habozott pár mp-et, ha az nincs akkor pont megdöntötte volna Drago rekordját. 

Előzmény: potika (32647)
Dead Soul Tribe Creative Commons License 2022.11.29 0 0 32654

Ne foglalkozz vele, a foci vb topikban is nyomi.

Előzmény: potika (32652)
attailor Creative Commons License 2022.11.29 -3 0 32653

Oké, de én nem azért írom így, mert nem tudom leírni, hanem mert nem akarom, s így tetszik!

Egyébként pedig írok neki egy levelet, hogy a Rani helyett hívják inkább Tóni Ó Szaliven-nek, az tetszetősebb!

Előzmény: potika (32652)
potika Creative Commons License 2022.11.29 0 0 32652

Ha már nem tudod rendesen leírni a neveket, akkor legalább arra figyelhetnél, hogy Ronnie soha nem volt Roland. A neve Ronald Antonio O'Sullivan.

Előzmény: attailor (32648)
attailor Creative Commons License 2022.11.29 -1 0 32651

Níl Róbertson is lökjön 2-t !

Előzmény: Morli Holect (32649)
Dead Soul Tribe Creative Commons License 2022.11.29 0 0 32650

Megelőztél!

Morli Holect Creative Commons License 2022.11.29 0 1 32649

Trampli maximális brék

attailor Creative Commons License 2022.11.29 -2 0 32648

Én ugyan nem láttam ezt a szupergyors 100-as bréket Roland Ó-tól, de talán azért sikerült ez számára így 45 év felett, mert valami gyorsító bogyók voltak a dilinger búrájában! )))

Természetesen azért gratulálok néki!

potika Creative Commons License 2022.11.29 0 0 32647

Már fenn van : LINK .

Előzmény: ron89 (32646)
ron89 Creative Commons License 2022.11.28 0 0 32646

11,4 mp volt a lökésátlaga a négy frém alatt, az nem semmi. Youtube-on nincs fent, csak a vágott verziója, pedig megnézném, hogy akkor mennyi is volt pontosan az a 3,5 perc. 

Előzmény: twohandedtweener_ (32644)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!