Hát Magyar viszonyban valamit letett az asztalra de ha igy fogytatja akkor elfelejtetik az ember mit ért el és arra emlékszik amikor hülyeséget mond és semmi taktika.
szerintem jövvö héten legyen a bucsu meccse előre mondja is ki hogy az lesz és akkor ki is mennek és megtapszolom öt a két aranyért.
Az esztelen, primitív bunkóságnak tényleg nincs határa és evvel mindenki tisztában is van ... de mi neked a jó abban, hogy evvel még kérkedsz is? Ennyire szereted égetni magad?
A rendorcsaj mondta igy, szorol szora...oreg vagyok en mar ahhoz, hogy "meselni" kezdjek...
Egyebkent, amikor felrottam ezt az egesz metodust az ugyben eljaro birono segedjenek, nem tiltakozott, hogy marpedig ilyen allat nincs is...szal nemertem, a te verziod a logikus...
"amiben az a szep, hogy nincs kulon kitetel a listan"
de van.
"ha a rendorcsaj nem talalja meg a mobilszamomat valahol, es nem tud utolerni, mar korozott egyen lennek Magyarorszagon"
nem körözött egyén lettél volna, mert, a körözés és a keresés/felkutatás nem ugyanaz, másrészt minden esetben feltüntetik, hogy valakit miért köröznek, vagy keresnek.