Ja, az ismétlések megmaradnak, az első szezon után jön a negyedik, utána nem tudom, mi lesz. A 5-6-7-et elég sokszor leadták, a 8-9. pedig túl friss. Who knows...
Mindenkinek az a szinkornhang tetszik amit megszokott,a viasatos első epizódok,és végülis az összes utánnalévő részek hangjainál nem is tudok elképzelni másikat odaillőbet,nekem csökkentené az élményt jelentősen ha más hangon hallanám őket mint a mostani.
Remélem nem hülyül meg a via és bepróbálkozik vmi új nővel,a mostani tökéletes.
Mennyi rész van még?
Ha nem ment el teljesen az eszük... Bár mit lehessen tunni? Voltak itt már olyan megoldások...
Az 5-6. évadban Scully magyar hangja Náray Erika helyett Györgyi Anna, Skinneré Varga T. József helyett (többnyire) Barbinek Péter. Azért többnyire, mert vagy négy-öt hangon megszólal, de a legtöbbször Barbinekén. És költségtakarékosságból egy-egy színészt (Megyeri János, Jászai László) egymás utáni részekben zsinórban 8-10 szerepben hallhatsz.
Nálam a topik címe mellett világít egy lángocska, ami azt jelenti, hogy "pörög" a topik. Ehhez képest van benne ma 3 hsz. Én meg folyton beugrok ennek az elb...ltázott fórumszoftnak. :P
Teganp nem jött ben az index amikor néztem ,én is észrevettem Bud-ot :))
Szerencsétlen srác valszeg az ilyen epizódszerepeknél tovább nem viszi :(
Nem egy James Bond jelenség,de komolyan feldobta a részt :)
C.Carternek picit több humora lenne akkor a ház a Bundy család háza lett volna :))
Ezek a zenék tetszenek,visszaidézik a 3 LoneGunment alattuk szólt ilyesmi.
Nem néztem ezt a szezont, max. 4 részt láttam ezzel együtt. Mindig Muldert emlegetik? John Doggett mindig betűjelekkel látja el a lehetséges verziókat a megmagyarázhatatlanra?
Skinnert se pörgették volna meg a régi időkben! A mai rész egy rosszul sikerült családi vígjátékhoz hasonlított.
Nemnemnem, tehát az történt, hogy a Viasat a 7. szezon óta folyamatosan adja a sorozatot. El is kezdték számozni: 1., 2. ... stb. De hétköznap is mentek az 5-6. sorozat részei folytatólagosan, mindenféle 162. meg ilyen hülye számokkal. Amikor az 1. sorozattól újra kezdték, azt is 1., 2... így kezdték számozni, a vasárnapi részeknél viszont elkezdték a "rendes" számozást. Szerintem az van, hogy valaki rosszul számolta vissza a 201 részt, és ezért minden összekeveredett. Így veszett el két rész, illetve van egy fantom epizód, a jövo heti, ami, ha 201 részes a sorozat, nem létezhet, mert az utolsó elotti rész a Sunshine Days.