Tudomásom szerint a Philips egyáltalán nem gyárt lemezt, csak matricáz. Viszont 1 tapasztalat: nekem eddig egyetlen széria írt lemezem vált olvashatatlanná illetve nagyon nehezen olvashatóvá az évek alatt, és az pont egy sorozat Philips volt. Pedig igen drága volt akkoriban....
Ne a Tescóban vegyél üres lemezt 20 Ft-ért, hanem kockáztass meg valami tisztességes márkát. A márka még nem garancia, a nagyok sokszor csak átcimkézik a taiwani, indiai lemezeket. Az ATIP kódban viszont benne van, hogy hol gyártották a cuccot. Egy Tayo Yuden pl. általában jó, cimkétől függetlenül.
Ha az íród nem tudja, akkor nincs. Szerezz egy 1x is író írót. Na meg lemezeket hozzá. Sajnos tapasztaltam már modern "gyors" lemezekkel hogy lassan (1x) írva igen pocsékul szólnak, némelyik még sercegni is képes...... Egyszerűbb megoldás, ha rendes alapanyagra 4x megírod.
Mar mashova is beirtam ezt es tudom, hogy nem egeszen ide valo(k) a kerdese(i)m, de hatha tud valaki segiteni... Sorry...
1. Szoval adva van par filmem ogm-ben, es nem tudom vagni. Ami azert kellene, hogy egy baratomnak elkuldve bele tudjon nezni... Az hagyjan, hogy nem lelek ogm-vagot, ha legalabb egy konvertert lelnék, ami az ogm-et viszonylag elviselheto ido alatt atk**ja mondjuk aviba... Avit ugyanis tudok vágni... Szoval, tud valaki esetleg vagy egy ogm-vagot, vagy egy ogm-avi konvertert?Utobbi meg talan jobb is lenne...
2. Mpeg-vagot tud valaki valahol? Vagy legalabb konvertert?
8799-ben általam említett nyomoronc korongok közül egyet megvéstem és máolással pörgettem legalább fél óráig (40 fok feletti üzemi hő). A rosszban legalább van annyi jó, hogy ennyitől nem feküdt ki és a durva sérülések ellenére hibajelzés nélkül másol.
Ma vettem intersparban akciósnak nevezett giga üres cdket, 10es kiszerelésben, hengeres dobozban.
MÁS EZT NE TEGYE MEG a saját érdekében, mert 10-ből 10 nekem sérült (mintha köszörű szikrát kapott volna) ebből kettő kuka és nyolcat meg majd széteszi a zoxigén a sérült réteg miatt.
Clone CD-vel kapcsolatosan lenne kérdésem. A 4.2.0.2 verzió telepítésekor létrehoz egy virtuális meghajtót. Az újabb verzióknál nem találom ezt a meghajtót. Nem tudom, hogy én vagyok béna, vagy az újabb verziókban tényleg nincs ez a szolgáltatás.
Kijelölöd a számokat, és a Tulajdonságok lapon (Alt+Enter) a szünetet 2 másodpercről 0-ra állítod. Írás előtt még egyszer rákérdez, hogy biztos vagy-e a dolgodban=> igen.
Nos, én Nero6-tal szeretnék egy miniDVD-t írni, de nem a meglévő sémával, mert azzal nem lehet Mode2/XA beállítással írni. Ezért UDF/ISO-val gondoltam, ki is választottam a Mode2-t, minden beállítás passzol a DVD video szabványhoz, viszont a 771 mb-ot nem akarja kiírni egy 80 perces CD-re. Úgy tűnik, még mindig mode1-el próbálná, vagyis így még szép, hogy nem fér rá 87 perc...
Üdvözletem!
Egy kérdésem lenne: az a problémám, hogy egy 700MB-os CD-re nem tudok kiírni 698 MB-nyi filmet, mert a Nero 6-os nem akarja az igazságot és mindig visszadobja, hogy nincs elég hely a lemezen és tegyek be másikat... Miért? Hogy lehet megoldani, hogy megcsinálja rendesen? (A túlírás be van kapcsolva...)
Kösz!
Forsberg