Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Eleg kemeny egy heten vagyok (vagyunk) tul. Penteken mentunk haza, de szerdan mar mondtam a hajadon lanyoknak hogy inkabb tenyleg menjenek valahova el osszehazasodni, ez pedig nem ram vall egyaltalan.
Nem akarok minden reszletet leirni, nehogy valami rokon itt bongesszen pont, es magara ismerjen - nem akarok megbantani senkit!!!
A lenyeg az hogy meg kell kuzdeni tulbuzgo, egyaltalan nem tulbuzgo de mindent leszolo, meg nemigaz hogy nem ertitek hogy csak ugy jo ahogy en mondom tipusokkal.
Igazatok van mindennel kapcsolatban, de egyenlore (egyelore) ugy nez ki hogy megvalosithatatlanok ezek a logikus tanacsok (pl ertelmes, oszinte beszed)
Unom mar hogy kinyitok egy eskuvoi ujsagot es rogton azt vagjak a pofamba hogy az anyagiakat beszeljek meg a szulok is hogy ki mennyit hoz. Well, nem mindenhol a szulo fizet - nalunk pl egy kanyit sem fognak, legalabbis nem kerjuk egyiket sem hogy te fizesd a helyszint, te meg az italt.
Az anyakonyvezeto is helyretett minket, foleg a paromat. En eddig csakis kinti szertartasban gondolkodtam, o meg ugy volt vele hogy ha en boldog vagyok, akkor neki is jo (nem veletlenul megyek hozza! ;)) de most beriasztotta az AV, hogy mi van ha esik/rohangasznak a gyerekek/leszarik valakit egy madar... saros lesz a ciponk es a tobbi es a tobbi. Augusztusban, juliusban ugy gondolom csak nincsenek annyira varatlan szakado esok, ha rossz ido van akkor arrol mar tudunk legalabb egy nappal elotte, de lehet hogy most mar csak en kardoskodok a kinti szertartas mellett. Mindenesetre a parom berezelt, nem akar kockaztatni. :(
Nem mintha lenne konkret datumunk, mert azt nem kaptunk (pedig hogy remeltem!), de azert nem vagyok elkeseredve, mert igy is kaptunk idoengedmenyt.
Nagyon nehez igy kulfoldrol szervezkedni, mindenki ugy erzi hogy csak o tud segiteni, es ez mar olyan fokig fajult (MAR MOST!!) hogy szinte nem is hagynak hogy mi intezzunk akarmit is. Ez lehet hogy jo hir egy kenyelmes tipusu embernek, de nekem, aki tobb evig vart erre, iszonyatosan rosszul esik, mert nagy sertodoskodesemben ugy fogom fel hogy 'nem is tartanak kepesnek egy ilyen buli leszervezesere'
Eddig harom helyszint neztunk meg, de arakat csak ket helyrol tudunk.
Opcio 1. sajna kicsi, a 130 ember nem fer be egy szintre, hanem galerias megoldas van (de kit ultetek fel?!) kiesett, pedig nagyon jol foznek, remek a kiszolgalas, es az arak is nagyon kompetitivek, legalabbis az 5100 forintos menu (husleves, kis porkolt, foetelnek bosegtalak, salatak, suti es bor ingyen beviheto!, ejfelkor is 5-6 fele etelbol allo svedasztal, a szokasos magyaros fincsisegekkel) nagyon vonzonak tunik
130 vendegre ok 8 felszolgalot hoznanak
opcio 2. boven van hely, csak hat kicsit szoci a hangulat. Innen arat meg nem tudunk, es egyelore nem volt lehetosegunk a konyhat is tesztelni. Ide sajna semmi elelmiszert nem lehet bevinni, de recept alapjan barmit elkeszitenek (sovany vigasz, szeretnem latni a nagymamak/anyukak arcat hogy nem suthetnek semmit) es bort is csak dugopenz elleneben lehet bevinni.
130 vendegre 7-9 felszolgalot hoznanak
Opcio 3. Itt is van hely boven, es nagyon uj helyrol van szo, tehat az utolso villanykapcsoloig minden modern. A kozeparas menu olyan 6200, de nem 'izgultam' be tole, legalabbis elkeserito amikor megjegyzed hogy hus hussal panir panirral van felsorolva, es a valasz az hogy tudunk natur is sutni hust... (hello? Zoldseg? Cukkini es baratai?)
A kiszolgalas nemi kivannivalot hagyott maga utan, de ezzel meg megbirkozok. Viszont azzal nem, hogy az etel mar hidegen er el minket, ugy, hogy mindossze 20-an ulunk a 70 fos befogadokepessegu etteremben. Nem velunk fordult ez elo - masok is panaszkodtak, gondoltunk, adunk egy eselyt.
130 fore 5-6 felszolgalot hoznanak.
Ez a felszolgalodolog onnan van, hogy sok eskuvon a foasztal mar reg nem ehes, mire az utolsok megkapjak a kajat korgo gyomrukhoz. En szerentem, hogy max 5 perc teljen el, de ehhez az kell hogy sok felszolgalo segitkezzen a talalasban. Egy igazan jo helyen 10 emberre jut egy felszolgalo, de ebben a vendeglatos csajszik kisegitenek biztosan. Ja, es felettebb fontos hogy forro (!!!!) legyen az etel. HOgy en fujkorasszam a levest es hasonlok. Pedig allitolag nem is lesz majd idonk enni, es a menyasszonyi ruha nagyon szuk!!
Voltunk probalni ruhat is: minden probalonak ajanlom hogy hajlongjon a ruhajaban, uljon le, doljon elore! en azt hittem kettetorok egy ruhaban (pedig meg allitolag be is kell venni belole!), ugyhogy a tobbi probanal mar nyugodtan tornasztam benne. Egyre figyelj: vakumos lesz az abroncs amikor leguggolsz, tehat felallni nagyobb ero kell!!
Na most elcsendesedek - amugy is teliirtam egy oldalt lassan mar.
JA!!
Ki hallott es mit a Rafaello eskuvopontrol? Allitolag ez most a nagy modi pesten (fovarosban). Erdemes elmenni?
az oktober-novemberi szamaban az eskuvoi ujsagnak (valami ilyesmi cime van, 295 forint volt, es kis A5-os merete van) az egyik cikke pont errol szol!
En amugy valoszinuleg csak vennek repjegyet, foglalnek szallast a Mirage-ban, es beslattyognek a helyedben. Utlevel ugyis lesz nalatok, mas papir meg nagyon nem kell... Aztan Magyarorszagon kezdodhet a burokraciaval valo keveredes.
IRÁNYÁRAK: Eddy K. Fátyol: 14 000 Ft Eddy K. Kesztyű: 8 000 Ft Varratott kb. 38-40-es menyecskeruha: 11 000 Ft Fehér bőr kényelmes, pici sarkú cipő: 8 000 Ft buffy.vip@vipmail.hu
örüljetek, hogy nálatok az esküvő előtt van az, hogy elmondja a szülő a véleményét, mert így rendezni tudjátok a nézeteltéréseteket az esküvőig. vagy ha nem, hát mindenki fel tud előre készülni.
nálunk az esküvőn volt duzzogás, illetve másnak sértelmek felhánytorgatása (nem én szüleim részéről)
Nem kell mindig finomkodni. Van olyan szülő, rokon, aki csak akkor érti meg, hogy nem kérnek a tanácsából, segítségéből, amikor keményen belevágják az arcába. Láttam én is olyan szülőt, aki a gyereke esküvőjén akarta bepótolni azt, ami nála kimaradt, csak elfelejtette, hogy időközben eltelt 30 év, és nem az ő ízlése a legfontosabb szempont. Meg kellett neki mondani, hogy mama, fogd vissza magad, vendég leszel, viselkedj is úgy. Használt. Pár napig duzzogás volt, meg sértődés, örihari, aztán felfogta ésszel is.
Amikor az amúgy Spanyolországban élő ifjú pár egy héttel az esküvő előtt hazajött, a végső simításokat intézni, és két nappal az esküvő előtt oltári botrány kerekedett, mert a magyar menyasszony anyukája nem bírta elviselni, hogy DJ lesz, és befizetett egy zenekarra :)? Olyan oltári összeveszés lett belőle, hogy csak na, de az ifjú menyasszony eléggé karakán volt, és nem hagyta. Az ő napja, az ő esküvője, és úgy lesz, ahogy ő akarja :)
Amúgy az csak vágyálom, hogy 100 vendégből 100 táncoljon és 100 érezze szuper jól magát, mert ez úgyis nehezen fog sikerülni - ha sikerül egyáltalán - de kár ezen előre parázni. Mindenkinek nem lesz jó, de ha a többségnek jó, az már jó. Elárulom, hogy az utóbbi 7-8 esküvőn, amire vendégként mentem, nem éreztem jól magam, de vagyok annyira kulturált, hogy ezt remélhetőleg senki sem vette észre rajtam. Az egyik helyen a pincérek voltak kevesen, a kaja rettenetes, a zenekar a számomra borzalmas egyférfiegynőszintetizátor - de ebből a hanggal nem rendelkezés volt a legrosszabb, a másikon a pincérek nagyon kedvesek voltak, minden szóra ugrottak, az étel elfogadható volt, viszont a légkondi tönkremenetele volt a nyári melegben és pincében elég hangulatromboló, és a zenekar érezte úgy, hogy ők tök szuperek, csak a vendégek nem :). A harmadikon hétfogásos menüt kellett volna végigülni, amit a zömében magyar vendégek nem akartak igazán, így minden fogás után fél óra cigiszünetet tartottak. A negyediken az esküvő napját választotta az exbarátnő az exbaráton megtorolni (ez nem az ifjú férj volt, hanem két meghívott vendég :)), és ennek örömére egy kancsó vörösbort locsolt cirka 20 emberen keresztül (bár csak az exbarátot és annak új barátnőjét akarta lelocsolni, dehát útban volt a többi vendég is).
Szóval tökéletes sosem lesz :), csak ha úgy érzed. Aztán minden relatív, lehet, hogy rajtam kívül tényleg mindenki nagyszerűen érezte magát, én meg elfogadtam, hogy ez van, szeretem az ifjú párt, azért vagyok ott, van kaja, pia, barátok, akkor mi kell még más?
Szia! Nem mindegy, hogy melyik államban. Én tavaly házasodtam Vegasban, ott nagyon egyszerű :). Az ottani hivatalban kitöltesz 1 nyilatkozatot (isten bizony nem vagyok házas stb.) bemutatod az útleveled, befizetsz 55 $t és már kapod is a papírt, hogy házasok vagytok. Aztán rendeltek-e ott vmilyen ceremóniát v. nem, az már a ti dolgotok. A szertartáson viszont be kell mutatni a hivatalban kapott házasságlevelet.
Itt láthatsz rólunk képeket is. Menj a Gyuri és Anikó galériába, gondolkozz 1 kicsit a jelszón v. írj 1 mélt és küldöm.
Köszönöm, azon már túl vagyunk, itt Tőletek tapasztalati véleményt szeretnénk. Nagyon nagy a választék, nagy a szórás az árakat illetően, igy nehéz a döntés. Könnyebb lenne, ha lenne olyan vélemény, hogy itt korrektek voltak, nekünk bejött, ár-érték arány rendben volt stb....
Teljesen megértem. Minden pár tuti,hogy bizonyos szinten meg akar felelni mindenkinek. De azt nem lehet, mert beleőrülne. Így viszont vki részéről tuti lesz megjegyzés, vagy sértődés. (?). De valószínű, hogy úgy lehet csak végigcsinálni,hogy azt nézitek,mi a jó Nektek, az ifjú párnak. (Jó duma, én is csak próbálom:) )
jo neked hogy dj parti vagy... nalunk a csalad kiborult mar annak hallatan is hogy nem akarunk aranyesot-feketeribizlit-feketehajat, nem tudom mit szolnanak a didzsejhez...! :) Megint all a bal.
minden kezdo eskuvoszervezonek uzennem hogy a menyasszonyok TENYLEG kikeszulnek az idegtol. Nem azert, mert az etterem a husokat nem tudja kockara vagni, hanem hogy a csaladot osszekoordinalja ep esszel.
Nem tudom, hogy beszélgettek-e már erről a témáról, hogy külföldön szeretnétek házasodni. Nekem az lenne a kérdésem, hogy van-e valaki aki tudna nekem abban segíteni, hogy tényleg létezik-e az, hogy Los Angelesben bármikor lehet házasságot kötni, vagy ez csak egy az amerikaiak által terjesztett legenda?
Legutolsó DJ-s esküvőn amin résztvettem az Örömapa (aznap volt 50) a High way to Hell című számot kérte és tombolt rá. Nagypapa meg mesik számot kért és nem kicsit táncolt rá :)))
Megnéztem a honlapját. Nagyon jó, de sajnos nem tudtam az összes zenét megnyitni, vmiért a gépem ellenzi a dolgot. Viszont egy videóösszeállítást végignéztem, és nem láttam nagyon idősebbeket táncolni. Így kicsit még mindig maradtak kétségeim,hogy ők is jól érzik-e majd magukat egy DJ-s esten.
Sziasztok, én is Dj Bruno-ra gondoltam hogy tetszik honlap alapján, örülök hogy Ti konkrét élményeket is tudtok mondani róla. Olvastam a honlapon hogy fényeket is visz ha kell, mondjuk sztemnekünk nem kell. Ez az ár jónak számít, nem? már ha jót akar az ember.
hello, nálunk is bruno volt és csak jókat tudok mondani róla. szuper hangulatot csinált nálunk is, + előzőleg segített a nyitótaáncunkat is összemixelni!
Zsike, nekünk pl DJ Bruno volt és tökéletesen meg voltunk vele elégedve. Nagyon sok, sőt rengeteg zenéje van (ő is volt itt-ott resident), hozott diszkófényt is, minden kérésünket teljesítette, minden korosztály táncolt, nagyon vegyes zenékre (mi nem kértünk retyerutyát). :)
Az ár: 70.000,- Ft volt egy estére, du 5-től másnap reggel 4-ig nyomta, nem óradíjban, hanem fixen ennyi volt.
Meg tudnád adni az ismerősöd elérhetőségét? :) Gyűjtöm az infókat :) Hát igen, én is az ár oldaláról is nézem,és a DJ olcsóbb, mint egy 4-5 fős zenekar. De gondolom az idősebb korosztálynak inkább a zenekar tetszene. De már lassan elegem lesz abból,hogy ki mit szeretne, ez a mi esküvőnk.. :(
Esküvőre készülünk, és tudnátok-e segiteni a helyszin kiválasztásában. Bp körzetében gondoltuk, ahol szabadban tarthatnánk a polgári szertartást, szép zenékkel, versekkel, nem 5-6 perc alatt a hivatalos szöveg ledarálásával (templomi nem lesz), és a vendégeink egyrészének szállás megoldást is keresnénk egyben. Ja! És azért elfogadható árakon! Köszi, ha valaki tudna segiteni.