Keresés

Részletes keresés

Cordell1 Creative Commons License 2005.05.04 0 0 485
ahogy látom, Alanis haja eléggé növésnek indult....
Előzmény: Satelite (480)
topikolló Creative Commons License 2005.05.04 0 0 484
Igen! Én voltam, köszi szépen!!
Előzmény: Alanis32 (483)
Alanis32 Creative Commons License 2005.05.04 0 0 483

Valaki kért egy ilyet korábban:

David Levita, Jason Orme - gitár, Eric Avery - basszusgitár, Zac Rae - billentyűk, Blair Sinta - dob

Mark_us Creative Commons License 2005.05.04 0 0 482

Köszi, ez a kazin nem volt rajt:)

Irány a dc.

Előzmény: steone (479)
Szilis Creative Commons License 2005.05.04 0 0 481
Én pl., mint jó 30-as, vettem jegyet a 3. sorba (bal oldal), majd pillanatok alatt elkpatam az ívet, és a széken ülve tomboltam (közben beszélgetés Alanis anyukájával, aki mögöttem ült), annyira jó volt a koncert, majd egy idő után kénytelen voltam felállni, mert már nem bírtam volna tovább. ;-)
Előzmény: Cs. András (450)
Satelite Creative Commons License 2005.05.04 0 0 480

Jó lenne egy Alanis-levélke a hivatalis site-on, hogy milyen jó volt neki itt stb.:-)

Naív vagyok...

All I really want ...

... is to see her

again, again, again ... and then again

And all I really want ...

... is to feel her

again, again, again ... and then again

steone Creative Commons License 2005.05.04 0 0 479
A your house nekem úgy van meg, hogy a You Oughta Know [Alternate Take].mp3 és ez után van az mp3-ban egy szünet majd a Your house.
Mark_us Creative Commons License 2005.05.03 0 0 478

Hatalmas volt a koncert tényleg még a holdról is (a legfelső páholy)!!

Ez a "Your House" új szám, vagy csak én nem ismerem?

steone Creative Commons License 2005.05.03 0 0 477
Igen ez azt hiszem tény Alanis az Isten.
Amikor a fejgép először világította meg, és az aranyszínű fölsője csillogott, na akkor voltam kész először, aztán a koncert folyamán folyamatosan, még ha drótosfülűk folyamatosan bemászkáltak is.
Vera meg szerzett nállam egy jó pontot, gondolom a trévé kettő mint támogató oda nyomta Alanisnek a tokasztárok listáját, azt mondták ők nagyon menők itthon mindenki ezt hallgatja, ő meg választott egyet, Vera meg mit tudott csinálni, kijött és próbálta minél előbb letudni, ez nem az ő napja volt, és ezzel ő is tisztában volt. Ezért kap egy jó pontot, még ha ratyisztáros is.
mrbungle Creative Commons License 2005.05.03 0 0 476

Na most már azt is tudom, hogy Schmitt Verának hívják aki a koncert előtt görcsölt (ha már ő nem mutatkozott be). Szerencsétlen csaj ha jól hallottam majdnem bocsánatot kért, hogy fellépett... (igaz nem hallottam egyébként se túl jól az előadását, a dalaiban nem volt kb. egy sor se, amit érthetően énekelt volna, max. szófoszlányok).

Alanis meg egy ISTENNŐ, na. Nekem a Joining You, a Sister Blister, a The Couch és az I Was Hoping hiányzott még, de így is nagyon rendben volt a koncert.

"And then meeting his beautiful.... HUSBAND" :)

Előzmény: Marcus Aurelius (472)
topikolló Creative Commons License 2005.05.03 0 0 475
De jó Neked! Én legelöl ültem és rám se nézett... :)
Előzmény: Satelite (473)
biker3 Creative Commons License 2005.05.03 0 0 474

Na csak most jutottam gépközelbe.

Röviden: szenzációs volt a koncert!

Satelite Creative Commons License 2005.05.03 0 0 473

hogy bealudt a fórum ...

egyébként itt nekem integetett a harmadik emeleti erkélyre:-)

Marcus Aurelius Creative Commons License 2005.05.03 0 0 472

Kevés előadónak fekszik igazán ez a helyszín, Omara Portuondo-nak telitalálat volt (nagyon-nagy bulit rendezett az öreglány), Cesaria Evorának túl nagy volt (nem is sikerült igazán kontaktusba kerülnie a közönséggel), Alanisnek meg egyrészt kicsi volt (már a műfajból adódóan is), meg heterogén (fura lehetett látni, hogy egyszerre van egy tomboló oldal a jobbszárnyon, egy lelkes a bal szárnyon, az ülőhelyen a fele mozog, a fele meg nem...) Eleinte nem is igazán tudott mit kezdeni a dologgal, aztán a "Hands Clean"-től már nagyon korrekt volt a koncert, a "Head over feet"-től pedig végképp minden rendben volt.

Utólag már csodálkozom, hogy hozzám nem jöttek oda a fogdmegek, hogy ne tomboljak már annyira a székükben a "You oughta know" alatt... Amúgy ha a székeket valahogy ki lehetett volna üríteni, és csak rajongók vagy legalább félrajongók (mint én) vannak a teremben, ez lett volna az év bulija. Az ilyen létesítmények szinte fel tudnak robbanni az energiától. A közönségénekeltetés egész jól ment: ez Budapesten ritkán jön össze ilyen jól (az akusztika is a kezünkre játszott).

Schmitt Vera jó ötlet volt, az 1 és 1/4 órás csúszás nem annyira...

Satelite Creative Commons License 2005.05.03 0 0 471

(by steone)

Satelite Creative Commons License 2005.05.03 0 0 470

:-)

here to remind you:-)

Satelite Creative Commons License 2005.05.03 0 0 469

thanx steone :-)

Robert William Creative Commons License 2005.05.03 0 0 468

Az első intro kikapcs. után kijött egy ürge a backstageből a rokonokhoz, majd a nagynénivel(?) ill. egy notesszel távozott a színfalak mögé.

Tuti nem akkor írták a magyar szöveget Alanisnek, de akkor ez volt az érzésem..

RW

Előzmény: Satelite (458)
prsphne Creative Commons License 2005.05.03 0 0 467
:).......... jól tippeltél.
Előzmény: doncerev (464)
prsphne Creative Commons License 2005.05.03 0 0 466
áááhhááá, az indexes cikkböl kiderül, hogy nagyi mégsem bp-n, hanem kanadában él, a többit jól értettem. :)
judelaw Creative Commons License 2005.05.03 0 0 465
index:
doncerev Creative Commons License 2005.05.03 0 0 464
A nickneved miért az, ami? Nekem Persephonét juttatja eszembe, csak ezért érdekel.
Előzmény: prsphne (461)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.03 0 0 463

Jogos, elírtam, láma vagyok! :-))))

Satelite Creative Commons License 2005.05.03 0 0 462

Én is így értettem a dolgot csak én asszittem, nagyi kint van és túl lerobbant már ahhoz, hogy idejöjjön. Budapesti lenne? És egyszer se jött ide a család????????

Ez elég gázul hangzik...

prsphne Creative Commons License 2005.05.03 0 0 461
Nagyi nem budapesti?..... Tudtommal eddig csak telón kommunikáltak és nagyi amúgyis disabled, úgyhogy ő nem hiszem, hogy várost néz. Szerintem pont ezért kellett a videoüzenet. Az anyukája utazott vele meg a nagynéni - én vmi ilyesmit értettem abból, amit mondott. De lehet, hogy rosszul.... :)....
Előzmény: Törölt nick (457)
doncerev Creative Commons License 2005.05.03 0 0 460

Én is úgy kaptm mélen, ez volt: 

8 easy steps
All i really want
Hands clean
Spineless
Perfect
Head over feet
Excuses
Hand in my pocket
So pure
A man or (GOULASH BLUES )
You learn
Everything
You oughta know
Wake up

Your house
Uninvited

Ironic
Thank you

Amúgy : http://www.4alanis.com/tour/index.php?view=2005-05-02%2010:00:00

Üdv: Én-e :)

Alanis32 Creative Commons License 2005.05.03 0 0 459
Ez megvolt már? 1. 8 Easy Steps 2. All I Really Want 3. Hands Clean 4. Spineless 5. Perfect 6. Head Over Feet 7. Excuses 8. Hand in My Pocket 9. So Pure 10. A Man 11. You Learn 12. Everything 13. You Oughta Know 14. Wake Up Ráadas1: 15. Your House 16. Uninvited Ráadas2: 17. Ironic 18. Thank You http://index.hu/kultur/showbiz/alanis/ www.danubius.hu/vetitoszoba/88299
Satelite Creative Commons License 2005.05.03 0 0 458

Gyerekek! Mér' nem találok sehol egy setlist-et a neten? Ott voltam, de fejből nem'tom összerakni...

Egyébként nekem az jutott eszembe, hogy ebbe a sznob-terembe egy totál pszicho Radiohead koncertet kéne csinálni!

Mi volt ez az intro-baki az elején? Tudja valaki? Elindult a show aztán még se...

Uninvited jól hangzott!:-)

Törölt nick Creative Commons License 2005.05.03 0 0 457

A "Szeretünk nagyi" szerintem is jó geg volt, de sajnáltam, hogy Alanis visszafogott volt (vagy megilletődött) és nem kommunikált többet a közönséggel (azaz velünk). Amúgy a Nagyi is vele tartott Bp-re, ma egész nap várost néznek...:-)

MĐ 

Előzmény: prsphne (454)
topikolló Creative Commons License 2005.05.03 0 0 456

Keresgéltem a neten, de még a hivatalos Alanis oldalakon sem találtam semmit: tudja esetleg valaki, hogy a bandáról hol lehet infóhoz jutni? Persze ha valakinek a zenészek nevei megvannak, nekem az is jó! :))

A helyszínnel kapcsolatban: még egy-két ilyen rockkoncert, és a berendezés állapotából maguk is rá fognak jönni, hogy ez nem ide való műfaj... :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!