Ebbe az árba az MPS 801 (talán 803? h fontos megkérdezem).
Én tavaly novemberben adtam el c-64 et floppyval joystickal, játékkal (printer nélkül) 1 tízesért.
A régi sajátomat,dehát minek, nem csinálok számítógép múzeumot, else fér.
A sok felsorolt kedvenc mellett, most hirtelen a Hat Trick jut meg az eszembe amivel ketten lehetett olyan verre meno jegkorong partikat nyomni, melyek mar orok emlekek maradnak. :)
Wings of Fury. Nekem megvan a PC version de nem bírok felszállni az anyahajóról. Elindulok aztán a hajó végén nyomkodom a felt, de mindig belecsobban a vízbe. Fuj.
Mi az, hogy "mi _volt_"?? Ha beizgulok, még ma is ledörgetek egy ATOMIX-ot a vice-on...
Egyébként Impossible Mission II rulez. (apropó: nem tudja valaki hogy mit mond a faszi mielőtt a zene elkezdődik a főcímben?) Meg az F14 Tomcat.
+1 kérdés: volt egy játék, ahol egy bombázóval kellett a japánokat lebombázni, meg lehetett géppuskával is lődözni, az egészet oldalról látta az ember. Ja, az elején fel kellett szállni az anyahajóról, ez nem mindig sikerült. Ez melyik volt??? (lehet nem is C64-es?).
Egyébként a www.c64.org, és www.c64.com-on rengeteg játék meg miegymás letölthető.
Próbálta már valaki a C64-re készült Linux-féle oprendszert?
Raid Over Moscow (a király)
Beach Head
(Természetesen ezek most is itt vannak a winchesteren elérhető közelségben. A Raid Over Moscow-t még most is végig tudom játszani örökélet nélkül.)
Apropo, nem tudja valaki kb. 1 eve kiadtak audio CD-n C=64-es zenéket. Nem látta valaki valahol? Kapásból megvenném.
Kicsit off, mert nekem Plusim volt, most PC-zek, de előástam itt a Krynn trilógiát, illetve össszeszedtem a hiányzó részeket és most bő 8 évvel utánuk újra rátszom őket. ISZONYÚ JÓÓÓÓÓÓK! /Még save editort is írtam gyorsan a Knight-s hoz. B-) /
Ugyanmá'! :o))
Kenyértartó dizájn rulez! A kávébarna billentyűzet a teveszőrszínű házzal!
A 1541 különben is ugyanolyan formájú maradt, talán kicsit világosabb, csak az előlapon a platni lett határozottan halványabb és színtelen.
15-ot nem adok erte. Azt hittem olcsobb :(( Amikor meg megvolt (nekem a feher, "aramvonalas" verzio) akkor a lemezegyseg nem passzolt hozza, mert az regebbi verzio volt. Ugy megneznem milyen szep ;-)) egy osszepasszolo szett...
Pirates
Microprose Soccer (bárkit leverek)
Defender of the Crown
Turrican
Supremacy
Street Rod
Wizard of War
North and South
Test Drive!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maniac Mansion
F 14 Tomcat
Az szerintem a Nibly volt. Van PC-re is hasonló, majd szétnézek.
Nálam 2 igazán menő játék volt, illetve van, mivel az emulátor megy ezerrel!
1. Impossible Mission
2. Artillery Duel. Ez nem egy nagy ördöngősség -- két ágyúval lövöldöz egymásra a 2 játékos -- de anno teljes napokat eltudtunk tölteni vele.
És ki tudja mi volt a neve annak a játéknak ahol deszkákat kellet lecsavarozni a minta alapján?
Vagy annak a kukacos játéknak ami nem a hagyományos wurm volt, mert nem mozgott magától, viszont egy elég szűk labirintus minden útjáról ki kellett szedni a gyöngyöket, miközben vigyázni hogy be ne zárd magad a saját növekvő testeddel?
És kinek vannak meg ezek PC-re?