Keresés

Részletes keresés

schanc Creative Commons License 2020.11.18 0 0 2353

Cupara fantasztikusat hoz.

Nenadic pazarul kezdte a félidőt, aztán megint elkezdte a hülyeségeit, nem véletlenül hozta le egy kicsit Davis.

A védekezés összeállni látszik, el is bizonytalanították a dánokat. Patrik óriási melót végez középen.

Előzmény: Gozo (2352)
Gozo Creative Commons License 2020.11.18 0 0 2352

Cupara és Nenadic nagyon feljavult.

Első félidőben 15 perc alatt kaptunk 10 gólt, most a 17. percben lőtték a negyediket.

Gozo Creative Commons License 2020.11.18 0 0 2351

Davis megint elfelejt időt kérni

Gozo Creative Commons License 2020.11.18 0 0 2350

Mi is érthetetlen hibákat követünk el.

Ez a rossz csere is

Gozo Creative Commons License 2020.11.18 0 0 2349

Borozannal az a baj hogy nemcsak elöl rossz ma fe hátul is.

Moraes szintén. 

Manaszkov meg nb1-es menő...

Én is próbálnék kapuban cserélni.

schanc Creative Commons License 2020.11.18 0 0 2348

Nenadicnak és Borozannak irtóra fel kéne javulnia. Lauge néha legalább villan, a jobblövő poszt van igazából rendben. Beállókra nagyon figyelnek, Moraes teljesen el is tűnt, Nilssont néha megtaláltuk.

Hátul meg szintén jó lenne rendbe tenni a belső védekezést, mert sajnos elég könnyen szétszedik a falat a dánok.

Előzmény: schanc (2347)
schanc Creative Commons License 2020.11.18 0 0 2347

Egyetértek, nem igazán pörögnek, a belső hármasunk nem egyszer tanácstalan támadásban.

Patrik behozatala védekezésben egyébként szerintem jól sült el. Őszintén szólva Székely Marcit is megpróbálnám a kapuban, Cupara ma nem véd ihletett formában.

Előzmény: Gozo (2345)
Gozo Creative Commons License 2020.11.18 0 0 2346

Én még jó női játékvezetőt sosem láttam.

Teljes tévút az erőltetésük...

Előzmény: Gozo (2344)
Gozo Creative Commons License 2020.11.18 0 0 2345

Ma nem éles a csapat...

Tökéletesen látszik hogy sokan csak lézengenek a pályán.

Időkérés talán elkelne, és kicsit felpörgetni a játékot.

Gozo Creative Commons License 2020.11.18 0 0 2344

jajj

Előzmény: schanc (2343)
schanc Creative Commons License 2020.11.18 0 0 2343

Érdekesség: a Bonaventura-ikrek fújnak a mai meccsen.

Törölt nick Creative Commons License 2020.11.15 0 0 2342

Sziasztok! 

Szerintetek megint lehúz minket a klub egy kis pénzzel a tavaszi bérletekre? 

schanc Creative Commons License 2020.11.13 0 0 2341

Jól látom a jegyzőkönyvet, Székely Marci végre kapott volna egy meccset, és erre 5,5 perc után kipirosozták...?

Gozo Creative Commons License 2020.11.13 0 0 2340

Ez igaz, de ne egy magyar bajnokin lőtt 16 gólból induljunk ki. Persze szép teljesítmény, sokan örülnénk ha valamiben ilyen jók lennénk, de kezeljük a helyén a dolgokat.

Előzmény: Kyra** (2339)
Kyra** Creative Commons License 2020.11.13 0 0 2339

Azért az őszi Manaskovot össze sem lehet hasonlítani a tavalyi flegma, durcás, stb. Manaskovval.

Előzmény: Gozo (2336)
Kyra** Creative Commons License 2020.11.13 0 0 2338

Igen, apátia. Ez a jó szó.

Előzmény: lincoln osiris (2337)
lincoln osiris Creative Commons License 2020.11.12 0 0 2337

A 16 gól nem feltétlenül az ő érdeme, hanem a csapaté is, akik eddig szinte alig tapasztalt apátiával hozták le a meccset. Szörnyű volt nézni. David még finom is volt velük az első időkérésnél (egyáltalán WTF hogy magyar bajnokin időt kér, elszoktunk már :) Ilyen teljesítményre nem lehet kifogás. Ezzel együtt Deki legalább komolyan vette és odatette magát ahogy elvárható. 1 éve nekem is voltak komoly fenntartásaim a hosszabbítása kapcsán, de most kezdi igazolni a bizalmat. Az Eger ellen remélem összekapják magukat. 

Gozo Creative Commons License 2020.11.12 0 0 2336

Szerintem igazából akkor kövesd meg, majd ha a BL-ben lő 10 gólt egy erősebb ellenfél ellen.

Előzmény: Kyra** (2335)
Kyra** Creative Commons License 2020.11.12 0 0 2335

Most már végképp itt az ideje, hogy megkövessem Manaskovot, mert én nagyon nem értettem miért hosszabbított vele a Veszprém.

A tegnapi meccsről csak annyit, az első félidő után elkapcsoltam.

Később, este felvételről megnéztem a másodikat is.

Az sem volt jobb.

Gozo Creative Commons License 2020.11.10 0 0 2334

Szerintem igazából talán a PSG lert volna a legjobb válaszrás, de egy négyes döntőben már nagyon közel vannak valós játéktudásban egymáshoz a csapatok és egy-egy meccsen bármi megtörténhet.

Aki egymás után 2 meccsen is érvényesíti az akaratát az kesz a BL győztes.

Előzmény: mijmij (2331)
Gozo Creative Commons License 2020.11.10 0 0 2333

Győrben pontosan ezért nem adtak ki bérleteket idén a BL-re...

Előzmény: Törölt nick (2332)
Törölt nick Creative Commons License 2020.11.10 0 0 2332

Nem biztos, hogy okafogyott. 
Nagyon megbecsült szurkolók vagyunk, mert a klub már

másodszor teszi el a pénzt, amit kifizetünk, és már

másodszor nem lehet meccsre menni. Értem,

hogy ez nem kalkulálható, de valóban, hogy jogos a pénzmegtartása?!

kl

mijmij Creative Commons License 2020.11.10 0 0 2331

BL elődöntők:

Kiel - Veszprém
Barca - PSG

dobcsab66 Creative Commons License 2020.11.10 0 0 2330

Teljesen egyetértek, ez kb. zsarolás. 

Ha egy bérletes minden őzsi meccsre elment volna, 30 %os jegykedvezménnyel, tuti rosszabbul járt volna mint az új bérletre kapott kedvezménnyel.Még kb. az O szektor is. De ez már okafogyott.

Előzmény: Törölt nick (2328)
Kyra** Creative Commons License 2020.11.09 0 0 2329

Már nem kell szabályozni a belépést, mert 30 napig csak zártkapus meccs lehet.

Legalábbis december 10.-ig.

Törölt nick Creative Commons License 2020.11.09 0 0 2328

Hát elolvastam a hivatalos oldalon megjelent cikket a bérletekkel kapcsolatban.

Nem először, de újból csalódottan veszem tudomásul, hogy a bérletes itt csak egy "támogató". Bár van főtámogató is!

Kezdjük azzal, hogy senki sem hibáztatható, hogy ez a nyamvadt vírus itt van velünk, a klub sem tehet róla.

De....

A tavaszi szezon szinte elmaradt. Kaptunk kedvezményt, ami, ha az őszi és tavaszi bérlet árakat nézzük, semmilyen kedvezmény

az előző évhez képest. Pusztán annyi történt, hogy kevesebbet kellett fizetni nyáron az új bérletre.

Most megint elérkezik a pillanat, hogy szinte nem lehet meccsre menni. Ha megtartom a bérletet, akkor kapok kedvezményt a tavaszi bérlet

árából. Viszont, az ezen bejelentés előtt tartandó, de elmaradt Barcelona meccsre vehetek jegyet 30% kedvezménnyel. Ismerve a jegyárakat

itt meg is keresi a klub a tavaszra adott kedvezményt! Azért van itt egy pici bi-bi. A meccs a kormányhatározat előtt lett volna, tehát erre még minden bérletes mehetett volna. A klub döntése pedig november 6-án jelent meg.

Meddig tart még a sunyi módon zajló lehúzás?  A klub sajnos csak arra játszik, hogy a lojális szurkoló fizet, mert különben elveszti a bérletét.

Sőt ezt most már le is írják!  Valójában elvárható, hogy aki szeretné megtartani a bérletét az évekig fizessen, de meccsre nem mehet? 

Mindenki tudta, hogy ősszel újra gond lesz a vírussal. Nem kedvezményt kellett volna adni az őszi bérletre, hanem azt mondani, hogy akinek tavaly volt bérlete, az október végéig érvényes marad. Akkor, ha minden rendben lesz, lehet megújítani azokat. Kellett a pénz, nem ezt lett. 

Most ugyanez a helyzet a tavasszal kapcsolatban. Majd lehet januárban bérletet venni, és esetleg nem bejutni a meccsre. A szurkolókban van lojalitás a klub felé, és fordítva????!

Thor. Creative Commons License 2020.11.05 0 0 2327

Nagyon szépen küzdöttek a fiatalok, és meg is lett az eredménye! Bár a Spanyolok sem voltak teljes kerettel, ez egy megsüvegelendő eredmény! Maqueda sajnos tényleg nem játszik jól mostanság.

OFF: Gajo 7 meccs, 66 gól Franciaországban, és több éves kihagyás után a Szlovén válogatottba is visszakerült! Pedig azon a poszton ott aztán van konkurencia bőven..

Előzmény: Gozo (2326)
Gozo Creative Commons License 2020.11.04 0 0 2326

Szép győzelmet aratott a válogatott.

Viszont Maki formája egyre inkább aggaszt

dobcsab66 Creative Commons License 2020.11.04 0 1 2325

Nem nagyon tudok más megoldást, ami igazságos is lenne, mint a zártkapu. 

Mint kb. mindenütt Európában. 

Vagy van más ötlete valakinek? 

Előzmény: lincoln osiris (2324)
lincoln osiris Creative Commons License 2020.11.04 0 0 2324

Adódik a kérdés, hogy miként szabályozza a klub a belépést a meccsekre. Ha jól számolom akkor max 1666 néző mehet be egyszerre. Az eddigiek alapján max a BL-meccseken merülhet fel ennél több néző, esetleg Élesék ellen. Kíváncsi leszek, igazságos megoldás nyilván nem lesz hiszen korlátos az aréna befogadóképessége. Úgy tűnik, a java ennek a fosnak csak most jön.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!