Tudod vannak a kémek (tudom nem a legszebb szó), akiket arra képeznek, hogy úgy olvadjanak a közösségbe, ne derüljön ki, ki is ő valójában. Attól tartok, hogy a terroristák kifigyelték ezt.
Persze mondhattam volna lárvák esetét, v. az ebihal példáját ...
A pánikszobába menekült kibuclakók próbálták hívni a hadsereget.
A nagy propagandistánk tudná megmondani, hogy náluk milyen az ügyfélszolgálat.
Remélhetőleg ott nem kell meghallgatni a három perces mesét, mielőtt a telefonkezelő belép.
Nagy kérdés az is, hogy elsőre elhitték-e, hogy valóban azt történt, amit a hívó mond, mert azért elég hihetetlen történetről van szó.
( A pusztító c. film szerint a jövőben ez így lesz: Ön a rendőrség ügyeletesével beszél, kérem, hogy az esetleges automata ügyintézéshez nyomja meg a 2-es gombot. )
:)) Nem könnyű, persze lehettek csendes buldózerek. :O Írtam, "nyilván voltak hibák és lesznek felelősök". Gondolom nem volt a lehetőségek között és elvitte a figyelmet a rakétázás.
Az a nagy kérdés, ki és mikor civil, v. ki éds mikor nézhető civilnek? Az teljesen nyilvánvaló, hogy egy civilruhás, ám likvidált, akitől társai elvették a fegyvert nem volt civil, amikor likvidálták. A kérdés hogyan bizonyítod?
Akkor ugye nem volt mindenhol betonfal, ami "bezár", vagyis az előre tervelt és sikeres őrök likvidálása után bejutottak Izraelbe. Ott van pl a drón, persze nem tudom a valóságot, és az elég halk és nem észrevehető, de előre programozott, megtette a kötelezőt és kilőtte az őrséget. Drónok háborúja. Nem csak megfigyel, hanem végrehajt. Ezekre egyre nehezebb lesz előre készülni. Megfelelő "drón" a föld alatt is átjut majd úgy, hogy alagút sem kell. Akut kifúrja magának.
Németországban, Franciaországban, Angliában, Izraelben, Hollandiában, Belgiumban, Spanyolországban, Olaszországban, Ausztráliában, az Egyesült Államokban, Kanadában, ,Svédországban, Norvégiában, Ausztriában, Svájcban sőt még Szlovéniában is boldogok
...Röviden: boldogok minden NEM muszlim országban.
És KIT hibáztatnak a szerencsétlenségükért?
Nem hibáztatják vezetésüket.
Nem hibáztatják magukat.
Azokat az államokat hibáztatják, ahol boldogok!
És meg akarják változtatni, hogy olyanok legyen, mint az az ország, ahonnan származtak, mert OTT nem voltak boldogok..."
Na de a levegőből és alagutakon érkezve. A vaskupola vassugár nem a sárkányrepülők magasságát és azokat figyelték, hanem a rakétákat. A határvonalon lévő érzékelők a határon átjutókról figyelmeztetnek, nem afölött és az alatt. Mondjuk lehet mondani, hogy ez hiba, de ha a kihelyezett őrökre felkészülten és megfelelő távolságból csaptak le ... Persze biztos lesz majd felelős, de egy iylen volumenű behatolásra, ráadásul a föld alatt, nem számított senki. A föld alatt hogyan védekezel és milyen mélységig kell azt? Felteszem ezek után a vassugár ott lesz a határvonalon is. Persze lehet nem a leghumánusabb. De engedély nélkül ne jöjjön senki.
Egy biztos, akarták, kitervelték, létrehozták a tervet, megvalósították. A meglévő védekezést játszották ki. Ehhez nyilván ki kellett ismerni azt a hibáival, réseivel együtt.
"Nehéz háború" és mi várható a következőkben? Drónok már most is voltak és van ám az a lehetőség is, hogy egyetlen irányító több drónt kezel előre programozva. Mennyibe került az alagút rendszer? Na jó, hát a palesztinoknak semmi, hiszen a segélyek kötelezően mennek a zakat iszlám alaptézis jóvoltából.
"Alapszintű védelem se volt, a határtól legalább 50 kilométerre eljutottak a gazemberek,"
Komolyan, egyre nagyobb blődliket írsz, egészen elképesztő. Miféle 50 km-re jutottak el? Azok a kibucok, ahol az általad említett aprócska őrségek voltak, a gázai határ közelében vannak.
Nem is erre utaltam, hanem arra: ők szívesen gyilkolják egymást Libanonban is, de ha van kéznél zsidó vagy keresztény, akkor ideiglenesen szövetséget is kötnek.