Nagyon jó kulcsszót adtál. Köszi! :) Rá kell jönnöm, hogy miért hiányzik belőlem a motiváció. Rengeteg cselekvésem egyszerüen nem történik meg. Amit szeretnék, állítólag. De ezexerint mégsem, vagy valami ilyesmi... =:((
Az konnyu; Csak csinald amit szeretsz csinalni ,mint az a102 eves nenike akit lattam az ujsagba a napokban;Tancolni szeret es 90 eve csinalja meg manapsag is fiatal embereket tancoltat meg /nameg tiszta elet az is kovetelmeny/
August 25, 2006 (GENESEO, Ill.) - When farmer Jim Stahl approached the Henry County Sheriff's Department to report mysterious damage to his soybeans, officers decided to have a little fun.
The department issued a news release describing the strange crop circles. The release then says, in part, "So, if anyone happens to see a U-F-O or any other suspicious vehicle with soybeans attached, please call the sheriff's office."
But for some researchers, the crop circles in Stahl's beans are no laughing matter.
//
var tcdacmd="sa=a;sz=3;ad";
BLT Research, a nonprofit group based in Massachusetts, sent a member out to gather samples from his field.
BLT has been investigating crop circles for 15 years.
President Nancy Talbott says the group believes low-energy plasma from outer space causes the crop formations.
(Copyright 2006 by The Associated Press. All Rights Reserved.)
“Virtue does not always demand a heavy sacrifice --- only the willingness to make it when necessary.”
— FREDRICK DUNN
A multheten lattam a hirekben ,itt lattak egy csoport ufot es meg le is filmeztek.Persze fenyes nappal volt es nagyon fenyesek voltak,Itt az Adler csillagaszoknak semmi gozuk nincs ,hogy mik voltak.
azt én sem mondtam hogy a spanyol csaj hazudott...
sőt tv-ben láttam falusi nénit akinek a házioltáránál! (amitől dobtam hátast..."irigykedve", mert nálam csak szabadtéri férne el:-) - asszem a teljes atya fiú szüzanya megjelent
a néni sem hazudott
de ezek ettől még vetítések szerintem
nállatok különben is UFO-ból van a legtöbb
"alapítottam" is ollyan szektát, hogy nem tudom vannak-e ufo-k de nem is érdekel
asszem az origon a közélet rovatban ernesto gardírozza a szektát, elmbeteg nick néven..talán:-) ha jól tudom a szekta fuzionált az erneso által alapított Főnévista egyházzal, ami az itt is felbukkant Iván Gábor alias IGE eszmeáramlatának reakciója:-)))))
ja a krokodil, nem csoda...az óegyiptomi kultúrában nagyon fontos szimbólum volt
ja még régebben mikor megtisztelt a rövid bejegyzéseivel... én is dobtam egy hátast hogy aszongya mai napság az őskeresztények laptopon térítenek:-)
ja asszem azt is kukából túrta....
aszonta tegnap az origo-n a meghalnál-e a jézusért
topicban - jézus mária.-) - hogy ő természetesen bármikor meghalna a barátaiért
mondtam is neki hogy gratulálok az ön-ismeretéhez
én illyet perpillanat nem tudnék kijelenteni... teljes felelősséggel persze.-)10.
Zsolt 46.10. Hadakat némít el a föld széléig; ívet tör, kopját ront, hadi szekereket éget el tűzben.
???nem fontos, de aszongya a biblia.hu hogy ez a zsolt. 46.10
Répáshután egy étterem plafonja tele volt egykori konyhai hímzésekkel...de idézni
kb annyit tudok hogy: Hol szeretet ott béke, hol béke ott isten, hol isten ott szükség nincsen.
Itt nallunk mar rengeteg jelenese van ,de csak kepletben jelenik meg,pl. az esoviz az egyik hid alatt folyt a hajszalrepedesen keresztul a betonbol;es persze azt mondjak,hogy ugy nez ki mint a Szuzanya.Aztan a hivok oda jarnak imatkozni.Aztan valaki meg atfestette festekkel ,gondoljatok micsoda felhaborodas lett belolle.
Az egyik nap neztem a tevebe a teknocnek a hasan van a kepe.
Az egyik aligatornak a bore azt abrazolja GOD.ez nem vicc!
Van itt egy templom ahol a Szuzanya kepe konyezett kb.10 evvel ezelott.
Hat tudod ,az Oskereszteny is szegenysegrol arradozik es megis nagyon boldog ember .Persze ahogy a szavaibol kiveszem.Megasztan a hasznalt apacaruhaban jaro Austriai Mancika,vagy elnezest mi is a neve?O is boldog Szegenysegben el!
Ma ,lapatoltam egy nagyrangu Salvation Army szemelyiseg konyhajaban,es ott logott egy himzett idezet a falon,mivelhogy egyedul voltam elgondolkoztam rajta,es arra jottem ra ,hogy menyire hasonlit a Zen ,zazen filozofiahoz.