Keresés

Részletes keresés

kovi1123 Creative Commons License 2020.12.01 0 1 2383

Kiváncsi vagyok, hogy Davis holnap végre beveti-e Patrikot a védelem tengelyében... Egyértelműen vele a legstabilabb a hármas védő pozíció. Jó lenne, ha Blagotinsek kezdene támadásban holnap a védekezés miatt. Csak egy 5-10 percig aztán cserélhetne Nilssonnal. Később jöhetne Moraes, de ő most az utóbbi mecccseken látványosan a tudása alatt teljesített. Támadásban remélem lesz végre vérbeli írányítónk..., rossz nézni Nenadicsot középen, neki balátlövőben megtaláltata a helyét Davis még az első félévében... 

lincoln osiris Creative Commons License 2020.11.30 0 0 2382

Nos, ami Éleséknek nem sikerült, azt megoldotta a Csurgó. Erre azt gondolom nincs épeszű magyarázat a Tisza partjáról. Szeptemberben amikor az Arénában lesimáztuk őket azt gondoltam ez az utóbbi évek leggyengébb Csurgója de összekapták magukat és komoly teljesítményt nyújtottak. Gratula! 

Ugyanakkor elképesztő amit az Éles-csapat játszik a koronás idők után. Ötletes, lendületes játék, csodás kézilabda. És az az elszántság az arcokon! Egy jó Roli nélkül meglesz a nagy skalp szerintem.

Néztem tegnap a 3. félidőt, szerintem egy kicsit túl van misztifikálva ez a szurkolók nélküli helyzet, azzal együtt, hogy tudom hogy a srácoknak mennyire hiányzik a hangulat. SEHA-ligát is így nyertek, én szerintem az Aalborg elleni a padon ment el, illetve ezt megelőzően a felkészítés során. Az oké hogy kísérletezget David, de amikor látja hogy nem megy, vissza kell térni a bevált felálláshoz. Én azzal is boldog lennék ha a Kiel és a Szöged ellenit behúzzuk. A Bőrszalonna most más liga, el kell ismerni, de van még időnk felkészülni. 

Kyra** Creative Commons License 2020.11.30 -1 0 2381

Én valóban máshogy láttam:

Bugyáki kiállításánál egyértelműen Bánhidi húzta Bugyáki mezét, gól és kiállítás.

A Gaber időben elengedte nálam 7 m-es.

Szeitl belül védekezett, mert Bánhidi belökte.

(Bánhidi ténykedése támadásban meccstől függetlenül is sok vitát vált ki.)

Mint írtam én is elfogult vagyok, és nem kell velem egyetérteni.

Az említett személy nem érdemli meg a negatív kritikát.

Több évtizede a kézilabda híve és ismert személyisége. 

A vélemény helyetti sértegetéseket pedig senkitől nem tűröm el, és visszautasítom.

Na de következik itt 3 nagy mérkőzés.

Karácsonyra ha kérhetném Daviséktől 1, X, és 2., és ebben remélem sokan egyetértünk.

Előzmény: Csehov doktor (2379)
Gozo Creative Commons License 2020.11.28 0 0 2380

Én kedvelem Péter írásait, de szerintem ő maga is tilatkozna ha valaki szakértőnek gondolná.

Leírja a véleményét, néha elég markánsan a fősodrat ellenébe. Nem kell vele egyetérteni, ha olyat ír. 

Csehov doktor Creative Commons License 2020.11.28 0 0 2379

És ha Péter azt mondja, ugorj a kútba...? Vagy hogy 2x2 az 5...? Néha olyan, mint Gandalf... mond (ír) egy nagyot, de semmi konkrétat, amibe bele lehet látni mindent is, és a végén lehet úgy forgatni, hogy igaza legyen, de valamiért alig van, aki meg meri kérdőjelezni az írásait, és ha ezt megteszi, úgy reagálnak rá, mint egy karikaturistára, aki meg merte rajzolni Mohamedet...

Elmondanád melyek voltak az általad kifogásolt ítéletek? (az utolsó 10 percet azt hiszem, megcáfoltam) Mert ezekkel a lózungokkal nem lehet mit kezdeni... Arról nem is beszélve, hogy a Szegednek nem kellett fokozatosan feljönnie, mert a legnagyobb előny, amivel a kisVeszprém vezetett, konkrétan 2 gól volt (amúgy +/-1 és X volt legtöbbször az állás), és különben is, hány olyan meccset láttunk már, ahol szinte végig vezetett az ellenfél, akár nagyon sok góllal is, és a végén mégis a másik csapat nyert (saját bőrünkön is érezhettük már, remélem, nem kell példával ecsetelnem) - szóval ezt hadd ne tekintsem érvnek

"A játékvezetők nem merték felvállalni, hogy Szegeden esetleg pontot vagy pontokat szerezzen a Kisveszprém." - azért őszintén remélem, hogy legbelül, mélyen te is érzed, hogy ez mennyire végtelenül kicsinyes... Ne haragudj, de ez olyan, mikor a korábbi években a Szeged (és a szurkolói) mutogatott folyamatosan a bírókra ugyanerre hivatkozva az ellenünk való vereségeiket követően...

Értettem én a mondandódat (és utólag látva, a tegnapiak alapján, szerencsére nekünk ettől nem kellett tartanunk), de ezt a rosszmájú és felesleges, egyelőre semmivel sem alátámasztott kommentárt nem tudom és nem is tudtam értelmezni.

No de koncentráljunk a következő BL-meccsekre, mert nagyban befolyásolhatják a jövőnket! A Kiel biztos revansot szeretne venni a kinti döntetlenért, és a Barca elleni vereségeik és a korábbi meglepő Nantes elleni pontvesztésük miatt biztosan nagyon feltüzelve fognak érkezni, kicsit tartok is tőlük. Bízzunk a legjobbakban!

Előzmény: Kyra** (2378)
Kyra** Creative Commons License 2020.11.27 -1 0 2378

Kedves Csehov!

Nem problémáztam, csak a véleményemet írtam le.

A meccs után beszélgettünk Péterrel, aki ellentétben velem, ért is hozzá.

Végig a Kisveszprém vezetett, a Szeged fokozatosan jött fel.

De a 2. félidő utolsó harmadában volt legalább 3  feltűnő, a mérkőzés végeredményét is befolyásoló ítélet, mindegyik a Szeged javára.

A játékvezetők nem merték felvállalni, hogy Szegeden esetleg pontot vagy pontokat szerezzen a Kisveszprém.

Természetesen ez az én(mi) véleményem(ünk) még ráadásul elfogult is, nem is kell vele egyetérteni.

Az sem lenne jó, ha mindenki mindent egyformán látna.

Amire célozni mertem, hogy a Kisveszprém nem fog feltartott kézzel játszani, hanem győzelemre hajt a nagy Veszprémmel szemben is.

És ez a lényege a mondandómnak.

Előzmény: Csehov doktor (2377)
Csehov doktor Creative Commons License 2020.11.26 0 0 2377

Nagyjából emlékszem a meccsre, de a kedvedért megnéztem az utolsó 10 percet, a vitatható ítéletek a következők voltak:
- általában elmondható, hogy a kisVeszprémet végletekig hagyták hosszan támadni, elég későn került csak fel passzívra a kéz
- 52. percben Bánhidi gólt lő, majd Bugyákit jogosan kiállítják lökésért (24-23 az állás a Szegednek)
- 53. percben láb volt az egyik veszpréminél, látványosan belerúgott, miközben a labdára vetődtek, mégse a Szegedé lett a labda (24-24, támadhatnak a veszprémi fiatalok)
- 57. percben a bírók szerint Szmetán vonalra lépett, és valóban (de amúgy is mellé ment a lövés) (26-24-es állásnál)
- 57. perc, Szeitl belülvédekezik Bánhidin, jogos hetes (ami végül kimaradt, maradt a 26-24)

- 58. percben Vajda próbálta átejteni Alilovicot, de a lövés pillanatában Gaber már nem fogta őt, a bírók tovább is engedték a játékot (maradt a 26-24)
- utolsó perc: a Szeged 58:57-nél kezdi a támadást (27-25 az állás), letámad a kisVeszprém, 59:04-nél már passzívon van a bírók keze, mert a Szeged hátrafelé játszik, Pastor időt kér, 6 passza van a Szegednek. Pár másodperc múlva szabaddobást kap a Szeged, Kasparek otthagyja a labdát Bánhidinek, hogy elvégezze a szabaddobást, de a fiatal veszprémi felkapja, és a bírók neki ítéli a labdát, gyorsan indítanának, amit az égből lehúz Radivojevic. A végén Bánhidi lőtt még egy gólt, így lett 28-25 a vége.

Megnéztem a mérkőzés utolsó 10 percét, továbbra sem értem a problémázásodat...

Előzmény: Kyra** (2376)
Kyra** Creative Commons License 2020.11.26 0 0 2376

Meg kell nézni a meccs utolsó 10 percét.

Előzmény: Csehov doktor (2375)
Csehov doktor Creative Commons License 2020.11.26 0 0 2375

Meg Soros... Jaj istenem Kyra...

Előzmény: Kyra** (2374)
Kyra** Creative Commons License 2020.11.26 -1 0 2374

Arra lehet számítani, hogy úgy fognak hajtani, mint a Szeged ellen, akiket csak a bírók mentettek meg a vereségtől.

Előzmény: zsolt.revfi (2373)
zsolt.revfi Creative Commons License 2020.11.26 0 0 2373

Némileg ambivalens helyzet lesz :)

Az első meccsen volt szerencsém ott lenni, felemelő volt. És a KisVeszprém maximális támogatást kapott.

Vajon Élesebb (bocs Józsi :) ) helyzetben mi lesz? 

Előzmény: ed1960 (2370)
Kyra** Creative Commons License 2020.11.26 0 0 2372

Lehetne tanulmányozni a Kisveszprém játékosok hozzáállását, lelkesedését.

Igen, pénteken lesz is rá mód.

zsolt.revfi Creative Commons License 2020.11.26 0 0 2371

Nagyjából leírtátok.

2 észrevétel:

A múlt heti meccsből ennyire nem tanultunk (igen DD sem, főleg), ez borzasztó.

Velünk, szurkolókkal együtt, ez a meccs meglett volna. Most (is) látszik mit érünk.

Idén még van 4 szép feladat. Lehet helyreállítani a renomét.

Már a pénteki sem lesz egyszerű.

ed1960 Creative Commons License 2020.11.26 0 0 2370

Igen, bosszantó ez a lelketlen játék. Tényleg ennyire sokat segít a csapatnak a néző? Elképzelhető, viszont érdekes lesz péntek este a kis Veszprémmel a meccs, izgi!

Gozo Creative Commons License 2020.11.25 0 0 2369

Nem először "alszik el" a pad mellett.

Pedig a legtöbb esetben jól meccsel, de vannak időnként ilyen luftjai.

Ez a meccs inkább a felkészítésen ment el. Nem tudta élesíteni a csapatot (szinte senkit).

Előzmény: schanc (2367)
Törölt nick Creative Commons License 2020.11.25 0 0 2368

Lesz ez jobb! Várható volt előbb-utóbb. 

Gyenge edzői teljesítmény, illetve, aki ezt a Markussen gyereket idehozta az keressen másik munkahelyet. 

Hajrá Veszprém

Előzmény: Adggddfbgr (2366)
schanc Creative Commons License 2020.11.25 0 0 2367

Én is úgy látom, nem sikerült felpörögni a mai meccsre. És ez elsősorban a védekezésben volt látványos. Fájó, hogy a dánok igazából a lelkesedésükkel vertek meg minket :(

Nem is tudnék kiemelni igazán senkit a csapatból. Időszakosan Borozan, nagyon rövid időre Nenadic, időszakosan Lauge. A jobblövő poszt múlt héten remek volt, most betli Yahia és Tönnesen is. Széleket nem használjuk. Védekezésben meg... Kb. Patrik az egyetlen hármasvédő, aki figyeli egyszerre a lövőt és a beállót, a többieknél valamelyik hibázik. Székely Marcit dicsérném talán meg, most először kapott érdemi időt éles BL-meccsen (Ukrajnában védett talán tavaly, ha jól emlékszem, de az kb. mindegy-meccs volt), és nem okozott csalódást.

Ja, és Davis sem volt ma csúcson. Markussennel kezdés is betett az eredménynek, de hogy végig 4-5 gólos hátrányban van a csapat, és nem kér időt a második félidőben, ejj.

Adggddfbgr Creative Commons License 2020.11.25 0 1 2366

Megérdemelt vereség!

Gozo Creative Commons License 2020.11.25 0 0 2365

Hát ez a mai nem a mi napunk.

Tompa a csapat, sok a hiba.

Gozo Creative Commons License 2020.11.25 0 0 2364

Markussen és Szamba nagyon kilóg lefelé.

De ma Nenadic se játszik jól.

Tán egy időkérés elkelne most"

Gozo Creative Commons License 2020.11.25 0 1 2363

ETO kölcsönadhatná Faluvégit

:)

Előzmény: schanc (2362)
schanc Creative Commons License 2020.11.25 0 0 2362

Jó eséllyel igen. Se Manaszkov, se Strlek.

Pedig Patrik milyen jól mutatott azon a poszton a "tipikus széles testalkatával" :P

Egyébként Blagi is újra keretben van.

Előzmény: Thor. (2361)
Thor. Creative Commons License 2020.11.25 0 0 2361

Mahé újra keretben! Ahogy látom a nevezetteket szélen fog vele ma számolni Davis.

Kyra** Creative Commons License 2020.11.20 0 0 2360

Ez a kívánságunk akkor tegnap teljesült is. :-)

Előzmény: Thor. (2359)
Thor. Creative Commons License 2020.11.20 0 0 2359

Jelen állás szerint Barca győzelem. Mert azzal a Kiel már jelentősebb hátrányba kerülne velünk és a spanyolokkal szemben, így ha minden a papírforma szerint alakulna a Barca és Mi versenyeznénk a csoportelsőségért.

Előzmény: Kyra** (2358)
Kyra** Creative Commons License 2020.11.20 0 0 2358

Igen, Maqueda egyre gyengébb formát mutatott, most meg még ráadásul beteg is lett.

Tegnapi kérdés: Milyen eredmény lenne nekünk jó a Barca-Kiel meccsen?

Thor. Creative Commons License 2020.11.19 0 0 2357

Tönnesen tegnap mind gólokban, mind pedig gólpasszokban hasznosabban játszott, mint Maqueda az eddigi meccsei alapján.
Cupara második félidei teljesítménye igen erősre sikeredett!

Előzmény: Kyra** (2356)
Kyra** Creative Commons License 2020.11.19 0 0 2356

Tonnesen lassan kezd magára találni.

És Lauge is biztatóan játszott.

A mai nem Borozan napja volt.

Lehet, hogy Cupara őszi kiváló teljesítménye Árpinak is köszönhető?

Ligetvárival jobb a védekezésünk, mint nélküle.

Nenadics 10 perc alatt megfordította az eredményt, aztán újra elkezdett linkeskedni.

Az ikrek elég sokat tévedtek a kárunkra és a javunkra is.

Az első félidőben eléggé szanaszét voltunk.

Röviden én így láttam a tegnapi meccset.

Gozo Creative Commons License 2020.11.18 0 0 2355

Itt a védekezés feljavulása volt a kulcs. Mikor Patrik bekerült a védelem közepére nagyot javultunk hátul.

Amúgy teljesen eltérő félidők voltak. mintha félidőben valaki felpofozta volna a fiúkat és magukhoz tértek.

schanc Creative Commons License 2020.11.18 0 0 2354

Cupara 22 védést mutatott be, a félidei 31%-ról 45%-ra feljött, döbbenetes teljesítmény a második félidőben!

Ahogy mondták, több jó egyéni teljesítmény volt itt a második játékrészben, és a védekezés is nagyon jól működött (9 kapott gól a szünet után!).

Bravó!

Előzmény: schanc (2353)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!