Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Szabadna kérnem egy törlést itt 37505-től 37532-ig, meg esetleg még utána is, amiben a laptopok kijelzőinek háttérvilágításáról van szó, meg a LED-es LCD-TV-kről..
Nincs semmi gond, mostanra kitárgyalták a dolgot. Csak ne maradjon már ott, mert kicsit sok az OFF-ból.
A hozzászólásban felsorolt módszerek, eszközök a hatályos jogszabályoknak nem felelnek meg. A téma (egyelőre) egyértelmű hatásági állásfoglalásra várva a természetgyógyászatba való. Lehet, hogy nemsokára már oda sem.
Értem. Te a köritést, én meg a lényeget hangsúlyoztam. Gondolom azért nagyjából leesett, hogy kinek irtam, mégha rosszul is cimeztem... Ezek után mindig nagyon fogok figyelni a cimzésre [rolleyes]
(bár, igy elmélázva, furcsa lehet, hogy miért is hivnám fel egy mezei user figyelmét egy törvényre és miért kérdezek tőle az index általános moderálási gyakorlatáról?)
Ha esetleg elgondolkodnál azon, hogy nem modinak, hanem egyszerű felhasználónak válaszoltál. akkor bizony sokkal jobban megértenéd, mi történt.
A moderációs topikokban tárgyszerűen közöljük problémánkat, nem bemásoljuk a jogsértő hozzászólást hanem linket adunk rá (az URL-jét, fent a címsorból a másol-beilleszt funkciókkal is elég) és nem megyünk bele vitába senkivel, kizárólag a moderátorral folytatunk érdemi társalgást.
SZVSZ nagyon is lényegi volt a mondanivalóm, mert ez a mostani gyakorlat teljesen gáz. Azt gondolom hogy a törvényi hivatkozással olyan dologra hivtam fel a figyelmeteket, amivel nagyon nem akartok foglalkozni. A megválaszolatlan kérdésem pedig még mindig áll...
(Tök jo hogy leirjátok hogy lehet tiltakozni, meg majd a módik megtárgyalják, bla-bla, de a gyakorlatban kicsit önkényesnek a törlések. De biztos csak én látom igy... Talán el kéne gondolkodnotok azon hogy tényleg igy lehet-e meggyógyitani ezt a morális fórum-szemétdombot? )
Ezek után viszont tényleg nem tudom hogy a szerintem nagyon is idetartozó, de kimoderált hsz-emnek hol van a helye, melyik topicban? Merhogy a modiknak szántam, épitőnek is gondolnám.
A Leukémia fórumra írt két hozzászólásomat is törölték, ráadásul az ott feltett kérdésemre az érintettől kapott választ is (ez a nagyobb probléma), az indoklás: "A módszerek a természetgyógyászathoz tartoznak, ezért ott tessék ilyenről beszélni."
Ha egy halálos rákbetegségben, konkrétan leukémiában szenvedő ember egy sorstársának arról számol be, hogy a gyógyszerek mellett milyen étrend kiegészítőket szed, milyen gyógynövényekből készült teát iszik, amik együttes hatásától ráadásul jelentős (!!!!) mértékben javult az állapota, aligha hinném, hogy mindez - szigorú moderációt követelne meg. Azt meg pláne nem, hogy mindez a Természetgyógyászat témakörébe tartozna! Pusztán azért, mert a beteg a gyógyszeres kezelés mellett egyéb (már réges régen nem alternatív, hanem orvosi körökben is támogatott és elfogadott) szereket is alkalmaz? Hm...