erre nem tudok valaszolni,mert nem lattam mindet.Most a Tajcsi forumon az a tema,hogy a legyozhetetlen mesterek tulajdonkeppen mit is erztek onmagukban?
hja az identitástudat része ugye az én más vagyok mint Te vezérelv, ami megelőzi a tudom.e hogy ki vagyok kérdést, általában
hogy szomorú-e azt nem tom
minden esetre a lenézhető elméleti fizika úgy tom már előállt ezzel a verzióval...de a másságra alapozó identitástudat eleve ragaszkodik ahhoz hogy a szimbólumok közti különbség nem csak látszólagos...
nem csoda. a vicc az, hogy a teológiai egyetemeken is azzal 'különböztetik' meg magukat a többi (pfúj ;-) vallástól, hogy bezzeg azok a régi, idejétmúlt, ciklikus időfelfogással 'dolgoznak', bezzeg mi 'keresztények'... ebből is látszik, hogy egyiket sem értik szegények, még a saját hagyományukat sem. mindenesetre szomorú. nem?
Probalj csendes helyen ahol senki sem zavar ulni csukott szemmel es elmelkedni azon,hogy gyerekkorodban /foleg 6 ev alatt/ mi volt az ami boldogga tett amit szerettel volna csinalni.Ez idobe fog kerulni ,de hidd el megeri mert jo uton fogszjarni.
Igen, én ezt értem, de itt az elégedetlenségről volt szó. Hogy kétféle van, az egyik aktivizál, a másik tétlenségre kárhoztat. És hogy mitől lesz az emberben az egyik fajta, és mitől a másik.
Talán az lehet, hogy a rossz módon való elégedetlenségben szív nélküli dolgok vannak, ezt jól mondod. De hogyan lehet beletenni a szívet valamibe?
Ja ketfele elegedettseg van,az egyik tudatos,a masik tudatalatti.a tudatos az amikor az eredmenyert /kovetkezmenyekert vallaljuk a feleloseget,A tudatalattiert pedig nem.
ami nekem nem sikerül esetleg...(ilyenre nem emlékszem:-) biztos törölte a kegyes memóriám, :-) azt valójában nem akartam és kész
ego-m az akarta
mindenkivel az történik amit a mély-énje akar
csak hát ugye....az oly közvetve nyilvánul meg, hogy mind a sikeres mind a sikertelen események véletlennek látszanak, meg a sors kegyének meg a befektett munka gyümölcsének meg más emberek segítségének
nos az emberek valóban segítenek vagy keresztbe tesznek...miután a mély ének telepatikusan kommunikálnak...szóval csúnya szóval...válogatás nélkül teljesítik a leadott kéréseket
huh hát azt nem tom most ez így válasz -e tulképpen:-))))))))