Szerintem kapus poszton összeségében átlagosan vagy az alatt teljesítettük összeségében. Mondom ezt a lejátszót meccsek alapján, hozzátéve, tudom, hogy a fontos meccseken Árpi jó eséllyel hozta volna a TŐLE "elvárható" extrát.
Kb ennyit Árpiról. Amikor egészséges volt vagy amikor nagyon kellett akkor hozta magát.
Cupara továbbra is relytély számomra,. Néhány jó teljesítménytől eltekintve, én továbbra sem látom Benne a klasszis potenciált. Bár, ha belegondolok talán nem is ez lesz az elvárás. Majd Coralles.
Székelynek én sokkal több lehetőséget adtam volna komoly meccseken, nekem már bizonyított, szerintem jó versenyző típus, és jól él a lehetőségekkel amit kap.
Nagyjából ennyi, talán azzal kiegészítővel, hogy Cupara még mindig fiatal kapusnak számít. Bár Árpi ennyi idősen már kivédte Európa szemét. De Árpi az Árpi mint tudjuk.
Szerintem kezdjük a kapus poszttal, és akkor mindenki, aki szeretné, leírhatja a véleményét. Hagyunk rá pár napot, aztán olyan csütörtök magasságában, indulhat az új poszt, hogy addig mindenkinek legyen ideje megírni a saját gondolatait, vagy reagálni egymás kommentjeire.
Ki hogyan látta Cupara, Sterbik és Székely teljesítményét a csonka szezonban?
Arra gondoltam, hogy az uborkaszezont és a csendet kicsit megtörjük, talán csinálhatnánk egy olyat, hogy posztonként végigmegyünk és értékeljük a játékosok és edzők csonka-szezonban nyújtott teljesítményét (2-3 naponta, vagy akár hetente egy posztot). Aztán esetleg ugyanígy rákanyarodhatnánk majd a jövő évi keretre, hogy ki mit vár melyik pozíciótól, az új játékosoktól...stb. Mit szólnátok hozzá?
Ezen senki se csodálkozzon, itt is le van írva a tény: "Hajnal Csaba úgy érzi, pályafutása kerek volt, amely azonban 2016 márciusában a lemondásával véget ért, azóta pedig nincs semmilyen kapcsolata a klubbal"
A testület döntése értelmében a szezon még hátralévő mérkőzésein, a férfi Bajnokok Ligája esetében ez már csak a decemberi négyes döntőt jelenti, minden játékosnak abban a csapatban kell játszania, amellyel a mérkőzések idején érvényes szerződése van.
Azaz, a nyáron klubot váltó játékosokok már új csapatuk mezében léphetnek pályára.
Na az lenne csak a totál elmebaj, ha az idei kerettel kellene játszani :) Elég kamikaze lenne, nem hiszem hogy ilyen döntést hoznának. Árpit mindenesetre be kéne nevezni ahogy tavaly (idén) Nagy Lacit.
Év közben ugye nem lehet bl csapatból igazolni, ez pedig a 2019-2020 as szezon zárása lenne vagy mifene.
Tudom, hogy az Ehf nek csak a $ számít, de én pl. sajnálom Mackósajtot meg Gajicot hogy nem lesz ott pedig nem kis részük volt abban, hogy eljutottunk idáig.
és lőn.... a két csoport 1-2. helyezettjei a Final4-ban decemberben. Komoly lesz. Most lehet hogy nem a Kiel-t kellene kapni az elődöntőben. Így is brutál a tempó, ehhez jön még Szaglószem
Aki megnyeri ezt az eltolt BL döntőt, azt érdekelni fogja?
Vagy ha 10 év múlva megnézel egy sport almanachot oda lesz írva az adott csapat neve mellé, hogy a 2020-as cím csak 75 %-ban számít?
Szerinted a sokezernyi Veszprém szurkolóból hányan írnák most azonnal alá, hogy december végén BL győztes lesz a csapatuk? Én biztosan! És gondolkm az összes versenyben lévő klub szurkolóinak döntő többsége szemrebbenés nélkúl megtenné ezt a saját csapatával kapcsolatban.
Amúgy nekem sem tetszik az ötlet, de jobb nincs és még mindig jobb mint az a variáció hogy a főcsoportok első 2 helyezettje jutott volna az F4-be automatikusan. A nyolcasdöntőnek sincs realitása. Egyszerűen nehéz előbb megrendezni.
Érthető hogy az EHF ennyire ragaszkodik a F4-hoz, anyagilag nagyon nem mindegy nekik. Az is bőven benne van, hogy nem lesz még sem, mert nem javul annyit a helyzet. Ha így lesz akkor viszont tényleg el kell engedni.