tündi kv-nak!
ezt puskázom neked az atlétika versenyszabályaiból!
sikertelen ha:,
1.a lécet leveri
2.ha testének bármely részével vagy a rúddal érinti a szekrénynyílás hátsó felső élének függőleges síkja mögötti területet, beleértve a leérkező dombot, anélkül, hogy átugrotta volna a lécet
3.ha a talaj elhagyása után , az alul lévő kezét a felül levő fölé helyezi, vagy a felül lévőnél feljebb fog a rúdon
4.ha az ugró ugrás közben a kezével próbálja visszahelyezni a lécet a helyére
tündikv
Időn belül hányszor futhatnak neki? És mi számít már ugrásnak (rontottnak).A jó az, amikor Zsivó nem veri le a lécet.:-)
crack
Kérdezek én!
Gábor! Mi alaján megy 10próbában a pontozás?
balazzo
Tudja valaki hová tünt Frank Busemann? Ifi és junior korában vert mindenkit sőt még Atlantában is ott volt.
ga-bo
Miért van az hogy jók a fehérek női 100m-en, a férfiaknál pedig sehol sincsenek?
Manocska
Szia Gabor,
Szerinted van Vaszi Tündinek eséje megcsípni egy érmet?
turgenyev
Elnézve ezt a rúdugrást, igencsak veszélyesnek tűnik.
Mégis általában kevésbé hallok rúdugrók sérüléseiről. A magas-, távolugrók gyakrabban sérülnek meg. Akkor most mégsem annyira veszélyes, mint ahogy látszik? Gábor te mit tudsz erről?
Lenne egy kérésem!!! ha lezajlik a rúdugrás akkor csinálj egy össuegzést arról, hogy akik előtte lesznek azokon sacra mennyit tud hozni és esetleg arról, hogy mennyit hoznak rajta kik!!! Kössz!!!
Elnézve ezt a rúdugrást, igencsak veszélyesnek tűnik.
Mégis általában kevésbé hallok rúdugrók sérüléseiről. A magas-, távolugrók gyakrabban sérülnek meg. Akkor most mégsem annyira veszélyes, mint ahogy látszik? Gábor te mit tudsz erről?
Elnézést, hogy itt, majdnem 2000-mél szólok első alkalommal, de még mindig nem sikerült megtudnom, hogy miért vették el tegnap a Robi első dobását.
Szabó Gábortól kérdezném, hogy van-e már hivatalos indoklás?
A neten sehol sem találtam, a nyomtatott sajtóban meg még nem is írtak róla (már amelyiket láttam) Ha az az igaz, hogy hozzáért a vashoz, akkor képzeljétek csak el, akkor mekkora lett volna, ha egyenesre sikerül és nem kap gellert!!!