Keresés

Részletes keresés

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.28 0 0 509
Végül is....akár. ;-)
Előzmény: Chase-One-B(abe) (508)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.28 0 0 508
Hm... why not? Én már mindent el tudok képzelni... lehet, h megint visszajönnek a fájdalmai, aztán teper egy kis morfiumért/szexért/akármiért Cuddyhoz ;-P
Előzmény: Desperate HOUSEwife (507)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.28 0 0 507

Jaj, hát az a jelenet egy folyamatos fetrengés nálam, a HÁZkutatásban Ház brillírozik. :-) Chase meg annyira jól tud olyan fejeket vágni, hogy majd kiugranak a szemei a helyükről, és a bugyis jelenetben pont ilyen... :-DD Utána meg a Doki hozzá is vágja a bugyit, annyira hülye! :-)

Na, a spoilert beírom, biztos, ami biztos azért kifehérítve (sose lehet tudni alapon), de mondom, ez nekem olyan abszurd, hogy nem tudom elhinni, nem is biztos, hogy igaz. Na:

Valami olyasmi lesz, hogy 3 esetet kezelnek egyszerre (de ez a része amúgy is kit érdekel?), és Házdokit szokás szerint győzködni kell, hogy gyógyítson (ezek szerint már túl van a felépülésen?), és nagyon úgy néz ki, hogy a kezelés egyelőre működik, vagyis nem fáj a lába. Na, és most jön a LOL: az éjszaka közepén beállít Cuddy-hoz a HÁZába, és mivel szakad az eső, csöpög róla a víz, amikor Cuddy ajtót nyit. :-DDDDD Tipikus szexi jelenet, Ti el tudjétok képzelni, hogy ezt a Háuzban megjátsszák? na nem mintha bánnám, ha így tennének... ;-)

Előzmény: Chase-One-B(abe) (506)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.28 0 0 506

spoilert ide! :-P Vagy csak nekem, ímélben, ha a többiek nem akarják :))))))

Jaj, ez a Cséz fényképe van a bugyis fiókban-beszólás :DDDDDDDDD

Cséz édes Merlin, mennyire édes ott, amikor néz!!!!!

Előzmény: Desperate HOUSEwife (504)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.28 0 0 505
naaaa, mijaza a spoiler????
Előzmény: Desperate HOUSEwife (504)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.28 0 0 504

:-DDDD

Ezt a részt én is most néztem újra valamelyik nap, még friss az emlék nekem is, ez a beszólás annyira LOL...meg az utalás Cuddy topjának a nedvszívó képességeire...akkora pofátlan ez a pasi, hogy az már fokozhatatlan. :-D

Amúgy szió Expell, üdv részemről is! :-)

Én is úgy tudom amúgy, hogy a 3/1, a Meaning szeptember 5-én megy adásba Amcsiban. Hogy hogy fogom megszerezni, arról fogalmam nincs, hacsak addig ki nem tanulom én is a torrentes letöltés csínját-bínját, ami nekem eddig full kínai. De én szeptember 6-án utazom Prágába, úgyhogy gyanítom, hogy csak azután fogom tudni megnézni.

Tegnap egyébként olvastam egy spoilert az első rélszről, de nekem annyira abszurdnak tűnt, hogy nem hiszem el, hogy az igaz. :-)

Előzmény: Chase-One-B(abe) (497)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.28 0 0 503

Megpróbáltam nem odanézni csak nem sikerült:))) Mindegy szerencsére olyan tyúkeszem van, hogy elfelejtem a spoilereket is:))) sőt bármit megnézek akárhányszor, vagy elolvasok, ha elég jó...

Vajon mit tartok az agyamban? telefonszám: nem, gyerekeim születési dátuma: nem, hová tettem az ollót: nem, hanyadika van: nem... mondjuk a nevemet még  tudom

Hol is tartottam? ...

Ja isteni a doki és itt látszik milyen jó lába van  (nem bírom a satnya vádlijú pasikat, Foreman tök laza és kopaszon még nyamibb  ... ja mondtam már, hogy a kopaszokat is nagyon csípem, lehet álkopasz vagy valódi, csak szép legyen a fejformája:))))

Előzmény: FeanorB (493)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.28 0 0 502
Huh, tényleg állati szexi az első képen, az a beállás, vááá....na de, ami közvetlenül ezután jön... :-((
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.28 0 0 501

:-D

LOL, én meg Wilsonnal álmodtam! Ez jellemző  nem, most már mindenkinek ilyen álmai lesznek? De nem volt benne semmi szexi, csak annyi volt, hogy eljött a divatbemutatómra, és egy volt csoporttársammal járt a hülye...

Utána visszaaludtam, és a következő amire emlékszem, az volt, hogy a kórházi "menzán" voltam, és az előttem levő asztalnál kajált Wilson és Ház, én meg nem bírtam ki, beszóltam valamit Házdokinak, és onnantól véget nem érő szócsata kezdődött, de hogy hogyan végződött, az nem derült ki, mert felébredtem, vááá! Engem direkt szívatnak az álmaim.

Előzmény: Csillagkutya (487)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.28 0 0 500
Ja, itt Bejus- :-D és a tudathasadásai...
Előzmény: Chase-One-B(abe) (498)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.28 0 0 499

BTW, ez az a community, ahova én járok, lassan kezdem kiismerni magam rajta:

http://community.livejournal.com/house_cuddy/160175.html

Innen voltak az infók, interjúk, meg a promóvideó is, nagyon naprakészek ezek az emberkék, és perverzióban sincs hiány. ;-)

Előzmény: Kymry (484)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.28 0 0 498
Jaj, helló Expöll! Végre idetaláltál, aranyanyám! :))))))
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.28 0 0 497

Höh- House meg ott zokogott vón a csaj felett- Jaj, most kit szivatok. Brühühü..

Most nézem azt a részt megint, amikor Kád munkija leesett a tetőről... milyen szövege van House-nak, az agyam eldobom tőle :-DDDD

Épp vitáznak, és Cuddy kockáztatni akar egy vizsgálatot, amolyan House-módon, erre Greg:

" Ha én próbálkoznék egy ilyen ármánnyal, csúnya, ráncos arcot vágna és sikoltozna, mint egy hiéna. Nagyon szexi, elismerem..."

:-DDDDD akkora paraszt!!! Hiéna... LOL-

Előzmény: FeanorB (495)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.28 0 0 496

Dehogynincs, van egy rakás gondolom, nagyon népszerű az a párosítás, de én azokat inkább saját lelki épségem érdekében messziről elkerülöm...  Én Fiúk a klubból rajongó vagyok, egyik kedvenc filmem a Teljes napfogyatkozás, és a fél baráti köröm meleg, imádok melegbárokba járni, de ahova nem való, ott nem nagyon csípem a homi dolgokat, és ehhez a 2 figurához nekem brr....

De ha találok valami Neked valót, akkor belinkelem vagy elküldöm, ígérem. :-)

Előzmény: Kymry (484)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.28 0 0 495
az milyen lett vóna már, ha erre a faszi lelövi Cameront? :DDDD
Előzmény: Chase-One-B(abe) (494)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.28 0 0 494

:-DD

Gondolod, úgy hordja, mintha kilt lönne? :-P

Jáj, az az uccsó rész...

"Melyikük Dr House?

House: az a vézna barna- mutat Cameronra..."

LOL-

FeanorB Creative Commons License 2006.07.28 0 0 493

hátha sikerül beszúrni pár képet..

SPOILER!!! vagy itt nem kő figyelmeztetni?? :)))

itt annyira de annyira szexi a doki!!!!!!!!!

itt meg folyton leskelődni akarok a fránya köpeny alá!!! :DDDD

Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.28 0 0 492

Hú de kúl ez a Miki:)))) kösze!

egyébként meg üdv, hallomásból már ismerlek:))

Előzmény: Pelle381 (482)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.28 0 0 491

annál jobb akkor! :)))) banyátnőm torrentes izéhez ért, ő onnan szokta..

de most jutott eszembe, hogy valszeg én nem fogom látni egy darabig, mert akkor megyünk nyaralni, úh 3 hétig nem leszek netnél, az tuti, de addig leadják a többi részt, max tobzódom...az élvezetben..:DDDD

Előzmény: Kymry (490)
Kymry Creative Commons License 2006.07.28 0 0 490
Pár nappal utána? 2 órával a tévében leadása után! Legalábbis a DW-t már akkor lehetett. Max. 2,5 óra telt el, de attól több sosem.
Előzmény: FeanorB (489)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.28 0 0 489
én tuti rohanok majd minden rész után banyátnőmhöz, ő a nagy töltögetős :))) kb pár nappal utána már általában le  lehet tölteni, nem?
Előzmény: Kymry (485)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.28 0 0 488
Bocsi, elírtam, 5-én :)) A cím az jó :))
Előzmény: Csillagkutya (486)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.28 0 0 487
Éjjel megvolt az első Hugh Laurie-s álmom :DDDD jajj de jól nézett ki! Buszon utaztam vele :D Ott volt az asszony is, meg egy gyerek, de ők mögötte ültek, ő meg egyedül :DDDDD
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.28 0 0 486

Hájj Csajok!

Expell szijja! :))))

Na, az imdb-n azt írják, h szept 9-én lesz az első rész Meaning címmel :)))

Kymry Creative Commons License 2006.07.28 0 0 485
Na, előre látom, hogy onnantól kezdve nagy éjszakai munkák várnak a számítógépekre:DDDDD Részről részre nézitek majd, mint én a DW-t, vagy megvárjátok, amíg meglesz egyben? (gondolom előbbi;-P)
Előzmény: FeanorB (483)
Kymry Creative Commons License 2006.07.28 0 0 484
Na, akkor csak nyitott volt:) Bár a fanfic community-k általában nyitottak:) Majd megadod a nevét? Én is akarok naughty ficet olvasni;-P Wilson/Ház nincs?:DDDDDDDDD
Előzmény: Desperate HOUSEwife (478)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.28 0 0 483

HÁÁÁÁÁÁÁJ!!!!!!!!!!!! :DD na végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szeptember 5 vagy3 asszem a kezdési időpont amcsiban!! :)))

itt lentebb találsz egy youtube-os vidijót,  született házfeleség linkelte be :DD

ez a 3-as promója, jujj nézd meg!!!!!!

Előzmény: Pelle381 (482)
Pelle381 Creative Commons License 2006.07.28 0 0 482

Na csókolom, ifiasszonyok!:-))))))))

Emzéperiksz, itt Expell, alias Mádör, alias Halászjutka, jöttem zsongani, HOUSE RULEEEEZ!!!:-)))   A fenti nevemen jelentkeztem be ide, mert a legtöbbet ezt használom az indexen, és egy kényelmes lusta lajhár vagyok váltogatni:-)))))))

Mit lehet tudni a 3. évadról?  Szeptemberben kezdik?

Itt a dokimikulás (1 másik Laurie filmből:-))))

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.28 0 0 481

Lisa interjú, nagyon jó fej ez a nő, azt akarja, hogy Ház és Cuddy szexeljenek! Mondjuk ki nem? :-P

enjoy:

http://www.tvguide.com/News/Insider/?cmsGuid=%7BC808AB32-BF5B-4A18-A242-719AF335A6E1%7D

miss granger Creative Commons License 2006.07.27 0 0 480
:DDDDDDDDD
Előzmény: Desperate HOUSEwife (479)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!