Gabor,
lenne egy kérdésem nem ami nem igazán a VB-ről szól,inkább a te munkádról.Hogy lehet valakiből jó spotrriporter?
Nem hiszem hogy elég lenne hogy valaki szereti a sportot milyen sulikat kell elvégezni?
Manocska
Bocs ha valakit untatok!
Minden drukkernek sok kávét reggelig hatig.
Nehogy átaludjátok a lényeget! :-)
HAJRÁ MAGYAROK!!
A Fazéknak tényleg reklamálni kellett volna, de szerintem nem tudta biztosan Ő sem, hogy valóban nem rontott-e. Meg aztán biztosan gondolta ,hogy még tud dobni akkorát. Aztán a 2. dobása után szétesett teljesen. Persze megcsinálhatta volna, mint hármasban Johnathan E.Azért Ő a király, mert Ő meg tudta csinálni.
Egy kicsit (nagyon ) hiányzik a magyarokból (általában)a lazaság, vagányság.Pl. vizilabdázóink!!!!
De nem a tízpróbázóink!!!! Hajrá!!!
GGG!!! Most már igazán bemondhatod... Ha megcsinálod amit kérek...
Lenne egy kérésem!!! ha lezajlik a rúdugrás akkor csinálj egy össuegzést arról, hogy akik előtte lesznek azokon sacra mennyit tud hozni és esetleg arról, hogy mennyit hoznak rajta kik!!! Kössz!!!
nagyon rosszindulatú a kérdésem, de azért fel teszem.
szerintetek tényleg pont a cél előtt a biztos győzelem trudatosulásakor fájdult meg Grín lába ?
egyébként nem tudom, hogy ki figyelte, de amikor leguggolt egy lábbal állt fel( a sérülttel)meg sem próbálta kímélni a másikkal.....hhmm..szóval szerintetek csak most nem tudott vcs futni vagy pár héten belül sem fog tudni, amikor nem "csak" 100e ígérnek?
GGG!!! Most már igazán bemondhatod... Ha megcsinálod amit kérek...
Lenne egy kérésem!!! ha lezajlik a rúdugrás akkor csinálj egy össuegzést arról, hogy akik előtte lesznek azokon sacra mennyit tud hozni és esetleg arról, hogy mennyit hoznak rajta kik!!! Kössz!!!
Elég jól csinálod a szakmád. Ez a drukkerkocsma telitalálat. Nem tudod Greene indul 200-on és a váltókban? Azt hallotam Boldon se indul. Mit hallottál erről?
kedves D1!
ez egy sportolót akár teljesen kiboríthat( egy ilyen balhézás) a másik pedig az hogy ilyenkor egy profi agya nem ezen jár....a 3. pedig szerintem biztos volt abban(jogosan) , hogy tud ennél nagyobbat is. tudott is csak szűk volt a szektor...
A rontott ugrásokról.
Talán tavalyelőtt volt, hogy Jean Galfione egy fedett pályás versenyen átugrotta a 6 métert (életében először!!!), de fönt úgymond ujjal "megigazította" a lécet. Sokáig törték a fejüket, hogy megadják-e, végül is megadták. Bár erre azt mondom, hogy aki 6 méter magasan visszateszi a lécet, az megérdemli. Gábor, szerintem te is emlékszel erre, te közvetítetted!
Ha a Fazék angolul kiveri a balhét és azt mondja hogy mérjék le akkor talán megtették volna neki. Történt ilyen az U23 diszkoszban és a spanyol gyerek majdnem megette a bírót és végül lemérték neki a hasonló dobását.:))
A rúdugrók is meg szoktak sérülni-pl Molnáár Knak is fájt a dereka a nyáron, csak másképpen sérülnek.Távolugróknál gyakoribbak az izomsérülések,de a rúdugróknál is van minden csoda