Számomra ez meglepő újdonság, de remélem a klubnál tisztában vannak vele!
A 2007-2008. évi bajnokságok különböző osztályaiban szereplő sportszervezetek
mérkőzésein a továbbjutás az alábbiak szerint történik:
- ha a két mérkőzés rendes játékidejében mindkét sportszervezet
csapata azonos gólkülönbséggel egy-egy győzelmet ér el, vagy
mindkét mérkőzés bármilyen döntetlen eredménnyel fejeződik be,
akkor az alacsonyabb osztályú sportszervezet csapata a továbbjutó;
Azaz, amennyiben nem nyerünk a visszavágón, akkor a Fradi a továbbjutó még 0-0 vagy 1-1 esetén is!
Arra tényleg jó ez a sorozat, hogy a "B" keret is "tétmérkőzéseket" játszhasson. Sajnos, nem voltak túl meggyőzőek, bár a tendencia - szerencsére - javuló volt: az utolsó két mérkőzés miatt már nem kellett szégyenkezni.
Hello ! Nem hallgattam,csak olvastam,h adta vmi helyi radio . En okt. 20.-an fogom kovetni a Kaposvar- VASAS meccset . Vmi megoldast kellett keresnem ,ha mar a Petofin megszuntettek azok a ...... a Korkapcsolast . Udv
hello Mki ! egy kerdesem lenne . Olvastam a rakoczifc.hu oldalon,hogy a tegnapi ,kispesti meccset adta eloben a neten egy kaposvari radio . 2 het mulva K.var - VASAS lesz Somogyban . Sajna,nem tok ott lenni ,kisse messze vagyok . Arrol a meccsrol is lesz kozvetites ??
A két csapat jelenlegi formája és játékosállománya alapján szerintem kifejezetten ILLENE túljutnunk a Fradin, főleg oda-visszavágós rendszerben, ahol ráadásul a visszavágó lesz Kaposváron. De természetesen maximális koncentráció fog kelleni mind az Üllői úton, mind a Gödörben.
Más: Prukner Lászlónak a Győr elleni, most következő mérkőzés lesz a 100. NB I-es bajnokija edzőként, remélem, a klubnál sem feledkeznek meg erről, a játékosok pedig mindent beleadnak, hogy győzelemmel tegyék felejthetetlenné ezt az alkalmat!
A Fradit kaptuk a kupában és idegenben kezdünk október 24én és november 7én lesz a Gödörben a visszavágó. Szerintem n em reménytelen a továbbjutás kérdése.
A Nagyberki meg a Debrecent kapta, tehát elképzelhető, hogy két kupa meccs is lesz a Gödörben. A Berki sorsolása fordított, mint a mienk.
Nagy szívás volt ez az MTK-meccs. Mi játszottunk, ők rúgták a gólokat. A bíró pedig csúnyán belenyúlt a meccsbe, amikor 0-1-nél nem adta meg Alves lerántásáért a 11-est, a kontrából pedig befújta. Utóbbi is az volt, csak éppen, ha nálunk megadja, nem lett volna ilyen szitu.
Hát igen, akkor el lehetett volna dönteni a mérkőzést, így viszont maradt az izgalom. Ami nem baj, csak húzza be a csapat a meccset. A szurkolók így járnak a legjobban. Sajnálom, hogy én sem voltam ott szombaton.
Nagyon izgalmas lehetett a "derby"! Mégha a tudósítások alapján egyértelműen jobbak voltunk is, a sorsra nem lehet panaszunk, hiszen egy két büntetőt is elhibázó csapatot többnyire azért büntetni szokott. Mi most megúsztuk, szerencsére! Mondjuk azt nem értem, hogy a második félidő elején miért Suljic lőtte a büntetőt, s miért nem Alves, de bizonyára megvolt az oka.