Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Malibu65 Creative Commons License 2018.02.17 0 0 331

Kedves Zida! Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőled is. 2013-as VW Sharanba szeretnék beszerezni egy XTRONS PB88UNVP multimédiát. Mi a véleményed, esetleg tapasztalatod erről a készülékről. Ha jól olvastam, akkor Neked van egy hasonló típus. Az alap menü tudja a magyar nyelvet? Illetve hol lehetne megbízhatóan és kedvező áron beszerezni szerinted? Előre is köszönöm a segítségedet!

Előzmény: zida (293)
Malibu65 Creative Commons License 2018.02.16 0 0 330

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. 2013-as VW Sharanba szeretnék beszerezni egy XTRONS PB88UNVP multimédiát. Mi a véleményetek, esetleg tapasztalatotok erről a készülékről. Ha jól olvastam, akkor "Zida"-nak van egy hasonló típus, tőle kérdezném, hogy az alap menü tudja-e a magyar nyelvet, illetve hol lehetne megbízhatóan és kedvező áron beszerezni? Előre is köszönöm a segítségeteket!

gepfem Creative Commons License 2018.02.15 0 0 329

Segítséget kérek szakitól. Egy S 160 androidos navigációs fejegységet szereltek be az Opel Astra J gépkocsimba és kimagyarázták hogy az eredeti Rádió kezelő panelje nem kommunikál a fejegységgel, és nem tudják megoldani, szerintetek ez lehetséges? nem akarom elhíni. Igaz a rádió kezelhető a kormányról és a képernyőről is de a gombok halottak, még a gombok háttér világítás sem világít.

bohrer Creative Commons License 2018.02.11 0 0 328

fotózd le a kamerádat meg hogy milyen vezeték jön ki belőle. A kocsid tipusához való ISO csatlakozót vedd meg magyarországról akár, postával volt az enyém 2800Ft, csak összedugod és kész, ezután már csak a kamera tolatószálát kell elöl összekötni, ( ami a rádió ISO csatiján  "back"néven lesz, hátulról meg a tolatólámpáról adsz + 12 voltot és testet a kasztniról .

fotózd le őket  egy asztalon .és próbálok segíteni 

.

Előzmény: slyder20 (327)
slyder20 Creative Commons License 2018.02.11 0 0 327

Ez érdekes. Csak a középső szâlat kötöttem be C4 re,és van kép. A C5 amikor kap 12v-ot akkor átkapcsol a fejegység tolatókamera képre. A készülék adja a vonalakat a képhez. Olvastam valahol hogy a tolatókamerák is csikozott képet adnak?! Egyenlőre csak dvd lejátszóból csatolt képpel próbáltam ki, kamera hijján.

Előzmény: slyder20 (326)
slyder20 Creative Commons License 2018.02.08 0 0 326

A sárga bedugó két szálát szeretném bekötni. Ezeket kell a C4 re és a C5 re? Ezzel nem vagyok tisztában.

Előzmény: bohrer (325)
bohrer Creative Commons License 2018.02.08 0 0 325

https://www.youtube.com/watch?v=wShXm8ScqnQ

A C4 szál az lehet ami a kamera képre kapcsolja a rádiót, ez jön vissza a tolatólámpáról .

Előzmény: slyder20 (324)
slyder20 Creative Commons License 2018.02.08 0 0 324

Tehát ha jól értem(csak a félreértés elkerülése végett), a C4 re a kábel belső szálat, a C5 re pedig a külsőt?

Előzmény: bohrer (323)
bohrer Creative Commons License 2018.02.07 0 0 323

C5 reverse, erre kell a kamera jelvezetékét kötni .

Előzmény: slyder20 (322)
slyder20 Creative Commons License 2018.02.07 0 0 322

A tolatókamera videó bemetelenek a negatív pontját keresem

Előzmény: slyder20 (321)
slyder20 Creative Commons License 2018.02.07 0 0 321

Előzmény: slyder20 (320)
slyder20 Creative Commons License 2018.02.07 0 0 320

Sikerült beszereznem egy pumpkin autórádiót. Az lenne a kérdésem, tudna e valaki a videobemenet/kimenet aux bekötésében segiteni? Itt a kép a csatlakozó kiosztasarol. A C blok ami nekem kell. Beszereztem csatlakozót csak nem vagyok biztos abban mit hova kell kötni.

most leirnám amit én gondolom h tudok. Bátran javitsatok ki, mert nem vagyok szaki. 
C1 egy videokimenet ugymond pozitiv csatolása 
C2 közös(én gondolom,C1 ésC2)videokimenet negativ 
C3 másik videokimenet pozitiv 
C4 tolatókamera pozitiv(ezt ugy értem a belső szál) 
C5 elképzelésem sincs 
C6 eröl sem 
C7 a monitorok hangkimenetele(jobb) pozitiv 
C8 a monitorok hangkimenetele közös negativ 
C9 kormány vezérlöhöz van köze 
C10a monitorok hangkimenetele(bal)pozitiv 
C11 c9 
C12 egy negativ pont(csak az nem tudom mihez 
C13 ha a c2 tévedtem akkor ez a c3 negativja 
C14 C16 C17 C18usb egy szálja(majd kibogozom) 
C15 egy videobemenet 
C19 fék de nem értem mihez kellhet 
C20 távirányitó?

Róbert Németh 70 Creative Commons License 2018.02.07 0 0 319

Sziasztok.

Jó pár éve vettem 2 dines fejegységet Kínából w221 mercibe ,eddig semmi baj nem volt vele.Most azonban állandóan csak a rádió működik az érintő panelon nem reagál csak a gombokkal tudom kapcsolni.,de csak a navi megy rajt akkor is csak a rádió szól a navi nem beszél.kaptam olyan infót,hogy kellene hozzás egy program s100 c90  firnware .Valki esetleg tud ebbe segíteni.

köszi előre is

selizs16 Creative Commons License 2018.02.04 0 0 318

Sziasztok! Seégítséget szeretnék kérni tőletek! vettem egy kínai 7018B 2 din multimédia lejátszót. Gyári csatlakozóval bekötöttem, áll az autó tökéletesen működik, ha megyek vele egyfolytában kikapcsol a képernyő és "Reserved.." irja. Mitől lehet ez? Tolatókamera bekötéséről esetleg valaki tud egy kis segítséget küldeni? 

NatiMX3 Creative Commons License 2018.02.02 0 0 317

Sziasztok! A problémám a következő lenne. Van egy (valószínű) kínai 2din-es autós navi. Nos a gps program nem megy rajta, probáltam sd kártyán igo 8 at, az sem indul, valamint elég lassú az egész.A sd kártyás van pendrive-ről lejátszott zenék is akadoznak. Amit tudok róla hogy win ce 6 van rajta... és valami Nawada 2450 es elvileg a navi. de sem szoftvert sem frissítést semmit nem találtam. Lehetséges egy jobb szoftver rárakni? vagy felejtős az egész?A winCE shellt sikerült előhozni (http://navigyurci.hu/2010/06/08/erd-el-a-wince-feluletet-egyszeruen/ ) ezen link alapján! előre is köszi a segítséget!

bohrer Creative Commons License 2018.02.02 0 0 316

Igen a kínai2 DIN az nagyobb, én is így jártam, tudtam elölre, gondoltam majd nagyobbra reszelem, de nem lehet, szétfaragtam , kuka lett, Aliexpress-en van kínai 2DIn keret, a méretet is lehet lenyíló fülben választani.

Előzmény: vpeter3 (313)
bohrer Creative Commons License 2018.02.02 0 0 315

Jól működik, direkt EU eladótól rendeltem hogy ne legyen vám.  ( Német O. ) 

Előzmény: slyder20 (312)
Sturovics László Creative Commons License 2018.01.29 0 0 314

Sziasztok!

Van egy XTRONS  fejegységem és van egy kis problémám vele. Van benne gyári Dascam program ami működik is de enyhén fogalmazva is nagyon szerény program. Nem lehet rajta állítani csak annyit, hogy hova mentse a videókat és hogy milyen időközönként induljon újra a felvétel. Nem lehet beállítani, hogy automatikusan induljon. Próbáltam telepíteni más dascam alkalmazást, ami tudja ezeket, de ott meg nem látja az usb kamerát. Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi a megoldás?

vpeter3 Creative Commons License 2018.01.20 0 0 313

Kedves Fórumozók!

Segítséget szeretnék kérni. Kaptam ajándékba egy androidos kínai fejegységet. Rendeltem hozzá egy keretet, viszont a méretek nem stimmelnek. Mindegyiknél 2 din universal van feltüntetve, viszont a fejegység nagyobb, és nem fér bele a keretbe. Találkoztatok már hasonlóval?

Előre is köszönöm a segítséget!

Péter

slyder20 Creative Commons License 2018.01.18 0 0 312

Meg vagy elégedve vele? Vám nem volt rá?

Előzmény: bohrer (306)
slyder20 Creative Commons License 2018.01.18 0 0 311

Üdvözlet.

Átolvastam 

A forumot,szemezgetek egy kinai 7018b fejegységgel. Látom van belőle több féle. Csak ezt a vékony fajrát találom, 5,5 cm.Ford focus ba szeretném tenni, a gyári kazettás helyére. Érdekelne kinek milyen tapasztalata van ezekkel a készülékekel kapcsolatban. Milyen 

AOk rádióvevője, az érintöpanel érzékenysége, a zwne minősége.

75zotya Creative Commons License 2018.01.13 0 0 310

Szia

Èn is vettem egy ilyen 7018b-t

Nekem sincs sehol video output.

Találtál valami megoldást a problèmára?

Üdv Zotya.

Előzmény: gsandor79 (281)
Karel_sw Creative Commons License 2017.12.20 0 0 309

Sziasztok! Van valakinek tapasztalata Peugeot 407 esetében az androidos fejegységgel?

Asterix75 Creative Commons License 2017.12.13 0 0 308

Sziasztok! 
Vettem egy androidos Hoxiao készüléket, és egy kérdés felmerült bennem. 

A kormánytávirányítóról csak akkor lehet felvenni a hívást, ha a háttérben futtatom az alkalmazást. Ha másik alkalmazás megy pl rádió, akkor kijelzi a bejövő hívást, de nem lehet felvenni kormányról, csak a kijelzőn lévő gombnyomásra. 
Volt valakinek ilyen tapasztalata? Esetleg megoldás? 

Buga_Laci Creative Commons License 2017.12.12 0 0 307

Sziasztok,

van itt valaki akinek Ownice rádiója van? Nekem Ownice C500 van 2es 2011 es Skoda Octaviaban, és bármit állítok csinálok nekem is csipegeti az akksit, egyszer már le is szívta teljesen. Most ott tartok, hogy kibaxom már belőle az egészet... :D Van valakinek ezzel a típussal tapasztalata? :D

bohrer Creative Commons License 2017.12.10 0 0 306

Vettem Joying fejegységet , 54E Ft  volt Ebay-en    

https://www.carjoying.com/head-unit/universal-car-head-units/7-double-din/joying-cheap-price-intel-sofia-quad-core-android-6-0-touch-screen-double-din-car-sound-system-stereo-upgrade-for-sale.html

gyujtáskulcs elfordításakor standby állapotba kerül 11mA ekkor az áramfelvétele, de a kulcs elfordításakor akár 1 nap mulva 2mp alatt bootol be mire a motor beindul 2-3mp szól a zene van kép.

Előzmény: RGBled (303)
zida Creative Commons License 2017.12.04 0 0 305

Megnézném az xtrons hivatalos fórumát, másnak nem volt-e ilyen gondja. Ha nem, akkor kérdezz rá, szoktak válaszolni, én is találtam ott megoldást egy problémámra.

Előzmény: tibi-d (304)
tibi-d Creative Commons License 2017.12.04 0 0 304

Sziasztok!

Van egy WinCE XTRONS PF71SZKS navigációs fejegységem a kocsiba építve. Olyan problémával küzdök, hogy néha az aktuális képernyő, (rádió, médialejátszó, navigáció, stb.) átvált fekete képernyőre CCD felirattal. Gondolom a nemlétező tolatókamerára kapcsolna át. Mivel érzi, hogy nincs, ezért visszakapcsol az eredeti képernyőre. Mit lehetne tenni, ez ellen.

Köszi.

RGBled Creative Commons License 2017.11.02 0 0 303

Még nincsen 2din-es egységem de olvasom itt a hozzászólásokat,és csak egy kérdésem lenne,nem lehetne bekapcsolva hagyni a fejegységet úgy mint egy androidos telefont hogy amikor hosszabb ideig nincsen művelet akkor kikapcsoljon a képernyő,és pl: amikor hátramenetbe kapcsolok akkor egyből megjelenik a kamera képe,hiszen már manapság mindent be lehet időzíteni fogyasztás szempontjából pl:ha kiszálok a kocsiból be is zárom akkor a WIFI kikapcsol modjuk 2perc múlva vagy a 3...4G is? 

janatomi Creative Commons License 2017.10.30 0 0 302

Sziasztok 

Nissan Navara 2008 evj 

szeretnék beleszereltetni multimédiat  + tolatokamerat is . Androidos rendszerben gondolkodom . 

tud valaki segiteni.  Ma voltam 1 boltban 99000 az egyseg no name +21 e kamera +20 körül van a beszerelés.

Valaszokat előre is köszönöm  üdv  J.T

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!