Ahhoz, hogy Kiel vagy Barca -Veszprém meccs legyen a 4 közé jutásért, az 1. és 2. helyen kell végezni a német és spanyol csapatnak, és a Veszprémnek 5.-nek vagy 6.-nak kell lennie. Ha jól számoltam. És nekünk min. a 3. hely most nem tűnik túlzásnak.
Kicsit továbbgondolva: vélhetően majd nem a PSG-Kiel-Barca ellen kell menni a FF-ért. Ez is valami. Nem lebecsülve a Nantes-ot, az első komolyabb erőfelmérő a Barca elleni hazai lesz okt. 21. körül. Összességében rendben van a sorsolás. Kiro visszatér :)
Hát, megjött a BL-sorsolás. A két csoport igencsak eltérő az erőket elnézve. Az A csoportban könnyebb odaérni az 1-2. helyekre, de kiegyensúlyozottabb teljesítményt igényel, több olyan csapat van, ahol meg lehet égni. Nálunk a B-ben azonban nehezebb odaérni az 1-2. helyre, viszont a mezőny középcsapatai közül szerintem a gyengébbeket kaptuk.
Már csak ez hiányzott! Ez valami hivatalos infó vagy abból következtetsz rá, hogy a Hummel-szerződés most fut ki? 2 éve röppent fel a hír hogy váltunk, tavaly a formaruha már szittya volt. Én is örülök, hogy nagyobb készletem van korábbi mezekből.
Eldőlt közben hogy BL-meccsen nem térnek vissza legendáink az Arénába, a Plock nem kapta meg a wild cardot. A póthely vicc, de ugye a reményhal még ott van. A Motor mindenképpen kilóg, a Porto jogosan van ott.
Maqueda szerintem elsőszámú átlövőnek érkezik, ha összevetjük az elmúlt 2 szezon teljesítményét Tönnesen teljesítményével, ez számomra evidens, pláne, ha figyelembevesszük, hogy Tönne milyen sérülésből tér majd vissza.
Balátlövő posztra pedig, ahogy már lentebb is említették még ott van Nenadic is ( sőt láthattuk, hogy inkább erről a posztról játszik legeredményesebben) plusz a másik két irányítónk is képes átlövőt is játszani, ha a helyzet úgy hozza. Egyszerűen nem látom, hogy Markussen kinek a kárára és milyen szisztémában lesz majd képes eredményesen játszani.
A bizalmat viszont meg kell neki adni, aztán majd meglátjuk. Minden esetre a balátlövő és irányító poszt sokszorosan túl van biztosítva.
Ez idáig teljesen rendben van, csakhogy még ott lesz Patrik és Markussen is arra a posztra. Összességében én úgy gondolom, hogy Patrik egyedül képes lett volna pótolni Mackovceket és Terzát. Kettesben és hármasban is egy stabil, jó védő elöl pedig bár nem a legtechnikásabb játékosok egyike, de Mackovcekkel ellentétben ő legalább mer próbálkozni. Markussen nekem továbbra is óriási kérdőjel, hogy hova ,de legfőképpen miért?! SEHA Liga ide, SEHA Liga oda, ez így túl soknak tűnik nekem elsőre, aztán majd meglátjuk...
Egy kicsit más, nem nagyon emlékszem, hogy volt-e valaha olyan, hogy a Szeged az éppen pályája csúcsán? ( bár ez is megközelítés kérdése, Rolinak is elég jó utolsó szezonja volt itt... ) lévő, nagy potenciálú játékost igazoljon tőlünk. Macko sajnos nálunk is,mint ahogy eddig szinte mindenhol,mondhatni megbukott, vagy kicsit finomabban fogalmazva, nem váltotta be az adottságaihoz és képességeihez mért reményeket. Kíváncsi leszek, hogy a híresen nehéz eset Pastor mit képes majd kicsikarni belőle...
Kielce: 2016-os BL Döntő ide, vagy oda , de remélem nem mennek csődbe...
Ha viszont szabad rablás lenne,akkor akik szerintem onnan érdekesek lehetnek számunkra; Tournat/ Karalek páros közül lényegében mindegy, valamint Alex Dujsebajev.