Keresés

Részletes keresés

Gozo Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2107

Az nem lehet hogy pont azért értek el gyengébb eredményeket mert ránk tartalékoltak?

Előzmény: Csehov doktor (2106)
Csehov doktor Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2106

A Kielce az egymást követő harmadik napon a harmadik meccsét játssza majd ma ellenünk. Szerdán Tatabányán kikaptak, tegnap Csurgón épp csak nyertek egy időntúli hetessel. Bizonyára most már fáradnak, hogy ilyen sorozatterhelést kapnak, kíváncsi vagyok, ellenünk mennyire szívják fel magukat. Ez lehetne az első igazi erőfelmérőnk, de mivel a lengyelek folyamatosan játszanak és utaznak a napokban, nem tudom, mennyire fogják vagy mennyire tudják az igazi arcukat mutatni a fáradtság miatt. Ti mit vártok a mai meccstől?

dobcsab66 Creative Commons License 2020.08.17 0 0 2105

Teljesen igazad van.

Bár én is megvettem már a bérleteket, de fogadni mernék rá, hogy max. szeptemberben lesz egy két meccs, aztán lefújják az egészet. 

A Kiel már lenyilatkozta, hogy nem teszik ki a játékosokat, ennek a veszélynek. Többek között menniük kellene Brestbe. 

Marad nekik a bundás az úgyis fontosabb. 

Előzmény: kezdőlépés (2104)
kezdőlépés Creative Commons License 2020.08.17 0 0 2104

Nem lesz itt semmilyen kézi meglássátok, pláne lefertőződös buli augusztus végén a Kiellel, azoknak több eszük van. Bl sem lesz meg semmilyen formábalendülés, érzik ezt a játékosok belülről, azért is ilyen fos az eleje is.

Törölt nick Creative Commons License 2020.08.16 0 0 2103

Szerintem sajnos semmilyen BL meccs nem lesz ősszel, és decemberben sem. Teljesen kizárt, hogy a csapatok utazgassanak Európában. 

Előzmény: Bembi86 (2102)
Bembi86 Creative Commons License 2020.08.16 0 0 2102

nekem az a legnagyobb kérdés, hogy lehet-e egy idényben kétszer is csúcsformára kihegyezni a csapatot.

mert ugye decemberben FF, és nyilván májusban is oda akarunk jutni.

ha először a decemberire koncentrálunk, akkor leghamarabb november közepén fogunk már nagyon jól játszani.

viszont 1 hónap indul a BL, ahol azért nem kellene túl sok pontot hullajtani, mert akkor tavasszal minden fontos kieséses meccsünk visszavágója idegenben lesz.

Kyra** Creative Commons License 2020.08.16 0 0 2101

Pontosan. De hát ezt a játékot (meg az előző kettőt) mindennek lehet nevezni, csak meggyőzőnek nem.

21.-én a Kielce ellen fel lehet mérni, hol tartunk.

Legyünk optimisták, én bízom Davisban és a játékosokban is.

Előzmény: Gozo (2100)
Gozo Creative Commons License 2020.08.16 0 0 2100

Nem az eredmény miatt kellene aggódni hanem a játék miatt. Azt meg csak Davis tudja hol kellene tartania a csapatnak.

Majd ha tét meccseken ér el a csapat ilyen eredményeket akkor aggódjunk.

Előzmény: Kyra** (2099)
Kyra** Creative Commons License 2020.08.16 0 1 2099

Veszprém- Balatonfüred = 26:26

A Szeged meg öregurasan agyonverte az Orosházát.

Bembi86 Creative Commons License 2020.08.14 0 0 2098
plüss Creative Commons License 2020.08.13 0 0 2097

Van egy szavazás az EHF oldalán, hogy "Melyik Aréna a kézilabdázás temploma?"

Jelenleg eléggé le vagyunk maradva........

plüss Creative Commons License 2020.08.12 0 0 2096

Ha nem váltod ki őszi bérleted......  Ha kérdés volt, akkor a válasz IGEN

Előzmény: kezdőlépés (2095)
kezdőlépés Creative Commons License 2020.08.12 0 0 2095

Ki fog itt meccsre járni? Az öregek, maszkban?

Ha nem váltod ki őszi bérleted mert nem mennél a covid miatt, repül a bérletes helyed? Jó lesz az mindenkinek!

dobcsab66 Creative Commons License 2020.08.07 -1 0 2094

Nagyjából én is így látom, az irányító posztot. Szerintem egy jó Mahé ra óriási szükségünk van. Néha nagyon rossz volt látni azt a labdatolgatást ide oda amit az előző szezonban műveltünk. Mahé első évében mutatott játékára lenne szükség. Sajnos akkor Ilic és NL már túl lassúak voltak hozzá képest. Kicsit akkor Chema t idézte, gyorsan támadta a falat, jól játszott be a beállónak, és jól is készített elő, csak a lövőink rendre lekéstek.

Nenadicot amennyire nem szerettem amikor Ide került, mintha kicserélték volna, szerencsére, de Ő szerintem továbbra is inkább b2 ben játszik eredményesen. A keze mindenesetre zseniális. A mentalitása példaértékű. Mátéról mindent leírtál szerintem. 

Laugét én simán hoznám középre, így is marad potenciál b2 ben. Hagynám őket bizonyítani. 

Előzmény: Gozo (2089)
videkiman Creative Commons License 2020.08.06 0 0 2093

4-5 hónap (!) után játszott első barátságos (!) meccs után max annyit érdemes levonni, hogy egyelőre a turul mezben nem szárnyalnak a fiúk. :)

Kyra** Creative Commons License 2020.08.06 0 0 2092

Nagyon remélem, hogy az alapozás fásultsága (Marija keze) látszódott a játékosokon, bár Davis nyilatkozata nem ezt támasztja alá: "Nagyon rossz volt a mai. A lehető legnagyobb rémálmom vált valóra. Nem játszhatunk így, a csapat pályán sem volt."

Csehov doktor Creative Commons License 2020.08.05 0 0 2091

Nem különösebben izgattak sosem az edzőmeccsek végeredményei, így ezen sem húztam fel magam... a 33 kapott gólon viszont már igen... ennyit itthon nem illik és nem szabad kapnunk, se felkészülési meccsen, tétmeccsen meg pláne...

Előzmény: schanc (2090)
schanc Creative Commons License 2020.08.05 0 0 2090

Tudom, hogy felkészülés meg minden, de így is meglep, hogy a Tatabánya nyerni tudott az Arénában.

Gozo Creative Commons License 2020.08.05 0 1 2089

A legerősebb posztunk - papíron

Azért írom ezt mert szerintem a pályán ez nem jutott eddig érvényre.

Nagy probléma hogy egyikük sem igazán használható belül védekezésben.

Kicsit más stílust képviselnek mindhárman (vagy négyen inkább?) ami előny is lehet. 

Nézzük egyénileg. Mahé nem igazán kedveli ezt a hármas versenyt a posztért ezért fejben teljesen szétesett majd meg is sérült. Tehát a tavalyi nem az ő éve volt. Talán ő hármójuk közül aki leginkább csapatjátékos, azaz aki nemcsak lő vagy betör de elő is készít. Remélem mind egészségileg mind fejben rendbe jön és beáll a sorba, mert szükség can egy ilyen típusú játékosra.

Mátét sem éreztem a mögöttünk hagyott idényben olyannak mint amilyen korábban volt mikor szinte egyedül maradt a posztján. Szerintem őt is zavarják a vetélytársak. Nagyban hátráltatta a sérülése is, nála is fejben kell összeraknia magát ha végre egészséges lesz.

Nenadicról nem gondoltam volna mikor idekerült hogy ennyire jól beilleszkedik. Többnyire nagy hasznára volt a csapatnak. És ez szerintem annak köszönhető hogy nagyon sokat változott a német vagy a korábbi szegedi énjéhez képest. Azért volt egy-egy meccs amikor a "régi" Petart láttuk, amikor mindent maga akart elintézni és nem is játszott úgy jól. Ezeknek a meccseknek számát kellene minimálisra lehetőleg nullára redukálni.

Nálam van egy negyedik irányító is bár őt inkább bal kettőben használjuk. Lauge remek játékos neki is meg van a képessége hogy mozgassa a csapatot.

Kár hogy egy meccsen igazából két irányítót lehet jól használni (bár láttunk már 3 játékost is játszani ott egy meccsen belül). Igy nehéz kiaknázni ennek a négy játékosnak a virtuózitisát.

Előzmény: lincoln osiris (2087)
Bembi86 Creative Commons License 2020.08.05 -1 0 2088

nálam Máté ugyanez.

Mahé szerintem akkor már sérüléssel játszott, és ez idegesíthette, illetve néha mintha Davissel sem értett volna egyet a taktikát illetően...

Petarról ha valaki azt mondja pár éve, hogy ekkora játékos lesz, azt nem hittem volna el.

Előzmény: lincoln osiris (2087)
lincoln osiris Creative Commons License 2020.08.05 -1 0 2087

A posztonkénti elemzést van kedvetek folytatni? Kíváncsi lennék a véleményekre. Irányító következik ha jól látom.

Nos, Mahé a sérülése okán keveset tudott hozzátenni, a szezon elején leginkább az idegességével tűnt ki. Petar ott folytatta, ahol Kölnben abbahagyta, elképesztő figura. Máté sokszor kilógott a sorból lefelé, aktuális jelszóval mondva kevesebb celebkedés, több sport kellene, kellett volna. Voltak villanások (pl. Porto kint) de összességében közepes teljesítmény. 

Pekmez Creative Commons License 2020.08.02 0 0 2086

Könnyen lehet, mert az orosz válogatottnál nem mondott fel!

:-D

Előzmény: Bembi86 (2085)
Bembi86 Creative Commons License 2020.08.01 -1 0 2085

szerintem bőven esélyes lehet a válogatott kispadjára.

már csak az a kérdés, hogy kielégíti-e csak az a poszt, mert ha nem, akkor valamelyik zöld-fehér kispadon, vagy a Balaton partján helyet kell neki szorítani...

lehet hogy Eleknek valamit fel kell tudnia idén már mutatni, a "ne legyen közte tíz" "taktikai" utasításon kívül?

Kyra** Creative Commons License 2020.07.31 0 0 2084

Nocsak:

Közös megegyezéssel szerződést bontott Ambros Martín és az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapata.

Bembi86 Creative Commons License 2020.07.31 -1 0 2083

amekkora tehetségként lett annak idején beharangozva Nilsson, annyira nem emlékszem tőle semmi különösre.

mondjuk igencsak sérülékeny, meg sokan lesznek Kielben a posztján.

Gozo Creative Commons License 2020.07.29 0 0 2082

Lukas Nilsson Kiel --》Löwen 3 évre

lincoln osiris Creative Commons License 2020.07.29 0 0 2081
Kyra** Creative Commons License 2020.07.28 0 0 2080

Mahé és Máté mellé megsérült Rasmus Lauge is.

Ha így folytatódik, mire elkezdődik(???) a szezon, nem marad irányítónk.

lincoln osiris Creative Commons License 2020.07.23 -3 0 2079

Szögeden változik a címer. Micsoda fejlődés! 

Bembi86 Creative Commons License 2020.07.20 -1 0 2078

a 24.hu-nak van az ország egyik, ha nem a legjobb sportrészlege - sok kamut ott én spec még nem olvastam.

Hansenről viszonylag megbízható forrástól hallottam, hogy havi 25 misit szeretne keresni, és ezért nem jutottunk vele dűlőre.

ugyanakkor Árpi vonatkozásában én többről hallottam.

Előzmény: videkiman (2071)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!