Én be tudtam állítani rendesen.Persze ez nem pár perces meló hanem mondjuk egy napig tart.Nekem télen se volt vele bajom.Egyszer állt le alattam amikor a fekete doboz egy érintkezője hozzáért a vázhoz és nem vettem észre.Toltam haza,amikor feltünt a zárlat.Utána ment tovább.Perverz kép,régi babetta 20mm-es dellortó karbival :D
Annak a könyökcsőnek először fűrész majd egy nyitott kuka kellett :) Ugyanis a felül kirohadt és a szakik egy vízvezetékcső darabot hegesztettek bele :D
Sőt, nem is kell hozzányúlni az úszóhoz se. Az a karbi úgy szar ahogy van. Akinek van pénze az egyből cseréli. A babetta love fórumon pont a karbikról van szó. A hidegben nem megy a moci.
Az az egy baj, hogy nekem egyiken se tömődött el, mégis szar volt... ha valami paraszt egyszer elállítja az úszószintet, utána az egész egy szutyok lesz... és képtelenség belőni.
Mi lenne, ha üveggel próbálkoznál plexi helyett és mondjuk epokittel?
egy közönséges plexiből kivágtam egy nagyobb kockát mint az ablak amit kivágtam az úszóházból.Az a lényeg hogy a felső peremtől az alján levő hajlat kezdetéig kell vágni.Bejelölni,kifurkálni pár helyen,kivágni lombfűrésszel.Utána belecsiszolni a plexit pontosan majd pillanatragasztóval rögzíteni.Aztán lehet valami spéci ragasztóval tömíteni is.
Én csináltam a babetta karbihoz egy úszóházat anno.Egy úszóház oldalából kivágtam egy darabot,beleragasztottam egy plexi darabot.Használtam is,kölcsön is adtam másnak.Bevált.Egyedül az volt a gond hogy nem volt spéci ragasztóm,ezért melegragasztó stifttel tömítettem (mondjuk eleve passzosra csináltam az ablakot) és az a benzintól sárga lesz majd elmálik.
ebben igazad van, és remegő kezű ideges állapotban nem érdemes nekiállni, mert a türelmetlenebbek idegbajt kaphatnak =) viszont hogyha tiszta a tank, meg van benzinszűrő évekig nem kell hozzányúlni :D
Fúú, én azzal a köcsög babetta karbival voltam így, de most a közeljövőben inkább veszek egy dellortót. Azután a mustangot megáldottam, talán a legjobban szerelhető moci amivel találkoztam eddig.
Ha már csinálunk valami elb@szottat, legalább könnyű legyen szerelni... (Ld.:Karbi, gyújtás) Egy simsonnál ha eldugul a karbi az út szélén, nem elég egy lapos csavarhúzó, oda még 10-es kulcs is kell... ugyanez a gyújtásnál, deutáltam azt állítgatni...
Az első villa tényleg szutyok, ezen nincs mit szépíteni. És azt is tudjuk mindannyian, hogy a mustang nem egy remekmű, mi mégis szeretjük, mert jó szerelgetni, jó vele menni, és azért nem megbízhatatlan ha rendbe van téve :-)
Na igen...nem rossz vasak...A Delta váza pl igen jól sikerült és erős is.Szépen is néz ki...ezért gondoltam h a gyengécske 2 sebességes blokkját lecserélem vmi használhatóbbra.
A Mustangból csak a blokkot szeretem,de azt nagyon!Szerintem a váz elég semmilyen,főleg a szutyok elsővilla.Remélem ezért nem utáltok ki.
Hát ez teleszkóp függő, ha olyan a felső kifli megoldása, akkor kivitelezhető a dolog, de például a simsoné azt tudom hogy nem olyan, azt hiszem a DT-é sem.
Köszi Kristóf, a teleszkópszárakat nem lehet úgy felcsúsztatni szerinted a kiflikben hogy ne legyen túl nagy az emelkedés? Mondjuk biztos nem szép látvány ha kiáll 10 centit fenn, az tény. Dinamika...lol...hát az sosem volt. Majd tavasszal beruházok egy TDM 850-be, na akkor lesz :)
Nagyon nagy lesz bele, ha csopperesíteni akarsz jó :) Nekem simsoné van elől, és az is nagy bele, meg a súlyáról még ne mis beszéltünk, nem biztos hogy dinamikus lesz vele a géped.