A mihez tartás végett azért jó lenne behúzni, ki tudja milyen lebonyolításban folytatódik a BL a csoport után.
Jó védekezés mellett Rodrigo kifogja a szemüket, elöl meg Máté (?) (ha hozza a VB formát) komponálásával eggyel (hárommal) többet lövünk, mint a katalányok.
Hát én megkövetem Tönnét és sajnálom, hogy felültem az x helyen lehozott hírnek, a mai edzős képek alapján úgy tűnik, ittvan, örülök neki, hogy lesz módja rendezett körülmények közt távozni. (Legalábbis remélem.)
Tudom, hiába koptatom a szám, esetleg lassan tényleg megnyilvánulhatna valaki a klub részéről a többiekkel kapcsolatban, a vb ugyanis véget ért.
Arra kíváncsi lennék, hogy a négybe jutott játékosainknak mikor kell csatlakozni a kerethez illetve fognak-e játszani a héten?
Mahé most sem lett a kedvencem, sztem több bajt okozott, mint hasznot, az elején még brillírozott, de a végén egy kalap fos volt, csak az erölködés ment, tényleg öncélúnak tűnik a játéka. És akkor a lényeg, ha nem jönnek a belorusz szélsők, akkor én benne lennék egy kettőt fizet egyet kap cserében, odaadnánk Mahét és Manaszkovot Descatért a montpelliernek!
Barcelonába szerintem nem fog menni. Folyamatos pénzügyi gondokról hallani a foci csapat felől. Ráadásul már ketten vannak a posztjára. A Bajnokok ligája miatt 3 beálló meg sok.
Moraes szerződésében nem véletlen az opció.
Én úgy gondolom, hogy Máthé, Bánhidi, Szita 2022-ben fognak jönni, egy jó EB szereplés után meg főleg.
Nekem egy hozzáértő gyakorló (és gyakorlott) kézi manager egyszer azt mondta, minden posztra szerinte 2 játékos kell. Egy (világ)klasszis, és egy nagyon jó mögé, de olyan, hogy ne konkuráljanak egymással. Mintha ez nem így lenne mostanság.