15 milliót dugja fel a seggébe! Ne bohóckodjunk már!
Kábé erre volt jó ez a fasz szabály, hogy felnyomja az árakat, aztán még tovább szigorítják. Az MKOSZ sem tanul semmiből basszus. Anno mikor behozták a magyar szabályt is, ha valaki kétszer le tudott pattintani egy labdát, milliókat kereshetett, akármilyen béna volt. Most is ez megy pepitában.
Miért, szerinted annyival jobb Pongó, mint mondjuk Dancsecs? Hát nem tudom... Szerintem simán középszer a srác, ráadásul U23-ba se fér be. Nem hinném, hogy vele előbbre lennénk. Mondjuk most már amúgy is tök mindegy, de szerintem teljesen felesleges lett volna ide.
Beninek nincs szerződése, ő akar szeptemberig is várhat, minden a saját döntése lesz. Benke július utolsó heteig távozhat külföldre, ha addig nem tud megegyezni valamelyik csapattal, akkor ő biztosan maradni fog nálunk.
Azt tudni kell, hogy ok nem első opciók lesznek egyik nemzetközi csapatnál sem a piacon, tehát ahogy megy az idő, az nekik kedvez a légióssá válás szempontjából. Biztosan meg ebben a témában senki nem tud mondani.
Az viszont biztos, hogy amíg ezek a kérdések nem dőlnek el addig nem fogunk lépni mi sem a piacon.
Sokan irtatok itt Alant. Neki olyan fizuja van amivel mi nem tudunk versenyezni. Es nala a penz a donto tenyezo mert inkabb jatszik egy gyengebb ligaban tobb penzert mint ott ahol tobbet tudna fejlodni de kevesebb a fizu. Olyan Dzsudzsis szindroma ez.
Nagyon mas magyar nincs aki erosites lehetne szamunkra.
En bizom benne, hogy Beni vagy Szili marad de ha mindketto nalunk folytatna az lenne a legszebb.
Beni a kepeket nezve remelem kinyaralta magat kulfoldon es nem vagyik vissza. 😃
Viszont ha mind a ketten tavoznak akkor 4 eleg magas fizu szabadulna fel a tavalyi kerethez kepest es ugye 3 legiost tudunk meg igazolni.
Kivancsi leszek a vezetoseg hogyan oldja majd meg ezt a szitut de bizom benne mindenre meg van mar az a es a b terv is.
Kizárt, hogy ilyenre tudnánk költeni és valljuk meg, hülyék is lennénk, mikor van tehetséges U23 játékosunk. A spanyol kölcsönadós vonal pedig nekem vhogy nagyon meredek... Meglátjuk.
Még ott van Hanga Ádi is:-) Nem kell a Barcának, csapjunk le rá :-). Én készülök a "legrosszabbra", hogy mindketten mennek aztán onnan már csak jobb lesz, ha egyik vagy egyik sem megy. HAJRÁ FALCO!
Az Allen-Golomán páros bármelyik tagjának örülnék, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy ők a következő szezonra visszatérnének Mo.-ra. Persze lepődtem már meg...
Mindenesetre én is nagyon bízom a srácok maradásában, az megnyugtatna azért. Furcsa kettős érzésem van, mert egyik oldalról nagyon megérdemelné Beni és Szili is, hogy kipróbálja magát külföldön, ugyanakkor vagyok annyira önző, hogy még sokáig elnézném őket Falco mezben.
Én abban bízok, hogy azért engedtük át Pongót az Albának, mert a mi magyarjainkkal jól halad a megállapodás. Remélem erről van szó. Amúgy mi a helyzet a Somogyival? Sokan azt is nagyon írták, hogy neki is szerződést ajánlottunk.
Sajnos annyira kevés a BL-szinten egyáltalán pályán tartható magyar, hogy egy Pongó Marci bizony komoly tényező...
Természetesen nekünk az az elsődleges, hogy a két sajátunk közül legalább egy maradjon! Ha az lenne a vége, hogy mindketten mennek, akkor még nekem nincs meg a fejemben, hogy hogyan lennénk meg darabra a kettős terhelésre. Úgyhogy reméljük a legjobbakat!
Gyakorlatilag szabad, értéket kép magyar nincs is több a piacon...
Beni (vagy ha nem marad, akkor az irányító légiós) mögé cserének. Ergo Anderson helyett, ami egyrészt tavalyhoz képest nagy megtakarítás lett volna, másrészt minőségi visszaesés sem igazán, hiába van a két játékos között minden bizonnyal komoly tudásbeli különbség.
Persze értelek, de játékos szemszögéből arra akartam reflektálni, hogy ő is mindenképp szeretne csapatot magának.
Bizonytalanra nem jó várni neki sem júliús végéig, annak tekintetében főleg, hogy ha maradna a válogatott játékosunk nem is lenne helye itt, mert a büdzsé játékosokra is másképp alakul.
Így természetesen az Alba is versenyben lehetett, így reálisan gondolkozva a döntés is érthető.
Az is lehet ránk licitáltak, de ez csak egy merész tipp.
A hazárdjátéknak vannak ilyen hátulütői,mint a mostani eset.
Én sem azt írtam, hogy Beni helyett igazoljuk le. Arra gondoltam, hogy Pongónak lett volna érdemes nyitva hagyni ezt a lehetőséget. Már csak amiatt is, mert ha itt nem maradnak a magyarok akkor nyilván tudtunk volna normális ajánlatot tenni.
Ha Beniben bízunk,feleslegessé vált volna. Zongorázható a különbség kettejük között, csak ez a júliús végéig kivárunk eléggé pengeélen táncolás számomra.
Kicsit meglepődtem. Arra számítottam, hogy kivárja a falcos helyzetet aztán várja a liciteket a két csapattól. Nem tudom mennyire volt alapja a leigazolásának, de ha mindkét magyarunk megy akkor nagy segítség lett volna.
Hat légiós tök felesleges lenne, max ha tovább mennénk a BL-ben (igazából akkor se). NB1-ben eleve U23 szabály van, ráadásul a PO-ban is (ezúton is tiszteltetem a kedves MKOSZ-t), a BL meg sajna 4 csapatos. Én mondjuk nem értem ilyen szempontból ezt a döntést, mert akik nemzetköziben indulnak nagyot szívnak emiatt a mesterséges utánpótlás felhozó bizbasz miatt, aminek amúgy semmi értelme.
Szerintem,ha mind a két ember távozik(Beni és Szili is) és nem jön használható magyar ember helyettük,mivel ők azért nem kis fizetésű emberek én el tudnám képzelni a hat légióst is amiből mondjuk egy-két -max. három ember Barac típusút(akár Lake is csere centernek olcsón) és mondjuk három esetleg négy jobb légiós a kiegészítők mellett..
sérülés esetén mindig lehetne így öt légiós és akkor valaki esetleg pihenhetne is..arról nem beszélve hogy idén nem sok meccsen tudtunk felállni teljes csapattal..
A két magyar árán+ a tavalyi 4 légiós-amiből kettő extra pénzért lehetett itt-(ha mennek,mert első körben mindenképpen őket próbálnám persze megtartani és akkor 4 légiós is elég lehet) jól körülnézve a piacon simán kijönne a 3/4 jó légiós+2/3 nem extra ,de jól használható légiós.
Ha Benke es Beni is megy akkor alacsony posztra kell hozni 3 legiost.
Tehat magas poszton Keller-Barac-Kovacs es Clark lesz bevetheto.
Ez szerintem eleg karcsu lesz foleg ugy, hogy kifejezett center egyedul Akos lesz. Abban biztos vagyok, hogy a valogatott, bl es a bajnoksag folyamatos terhelese miatt nem fogja tudni vegig jatszani a szezont serules nelkul.
Ha Beni es Szili kozul egy marad legalabb akkor hozni kell egy cserecentert en ugy gondolom.
Ha mind a ketto maradna az lenne a kanaan bar akkor gondolom 4 legiosunk lenne.