egyébként ebben van vmi. a teljesen tökéletes képek sosem jók, vagyis nekem nem tetszenek, kell vmi kis 'hiba' attól lesznek emberközeliek... vmikor olvastam hogy számítógépekkel készített zenéket úgy próbálnak 'jobbá' tenni hogy szándékosan hibákat írnak a programba :--) vicces dolog
ej szegény plély barátom... fel a fejjel, meglásd remek napok, évek jönnek ezután !!mentek majd koncertre, hobóra is és még egy halom remek helyre amiket itt nem sorolok fel... (a közért nincs köztük :)... és hogy lásd máris elkezdődtek ezek a remek napok, rögtön teljesítem egy kívánságodat és mutatok pár silány képet :)))
megtaláltam, nagyon rossz képek :-)) fel sem teszem őket inkább... a fotók minőségének romlása egyébként egyenesen arányos az elfogyasztott korsó sörök számával ... meg messze is voltunk a színpadtól, meg minden... na .. nem magyarázom a bizonyítványt ;--)
Lehettem volna vadász vagy hajtó, Én, a kiátkozott megrögzött csavargó. Ki azt hitte, ha úton van, szabad, Eltapos a világ, ha útjában vagy. Így lettem bolond, élni kell és lehet, Bocsáss meg nekem, Isten veled!
Az apám cukrász volt, igen, és ő mondta Az életem szép lesz, s a világ egy torta Egy kopasz bácsi ígérte, az ország egy szelet És majd tortát eszik minden magyar gyerek ...
Vad évek voltak, azt hittem győzhetek. Védtelen voltál, szinte kisgyerek, Elmentem tőled. Hittem, visszatérhetek, Jóvá tennék mindent, de már nem lehet.
azon a tavaszon tiszta, éles fényben összezavarodva ott álltam a szélben ... nagyon borús szám volt ez nekem mindig ... reggel ahogy jöttem be, kocsiban hobót hallgattam épp... LE KELL MENNI KUTYÁBAAA !!! :-) hmmm nagyon rég voltam hobókoncerten... asszem tavaly művészetek völgyében vmelyik faluban... jó lenne már egy jót ropni hobón... izzadni ...énekelni ... :-)
:) van vmiféle elképzelésem a dologról, de hát majd a gyakorlat igazol, hogy jól képzelem e... ha már tapasztalt nászutas' leszek majd szívesen segítek remek tanácsaimmal :-)