Dima Muravjevet vétek lenne kihagyni, a mezőny egyik legterhelhetőbb igáslova, ÉdesBabaJézust pedig Alberto aligha fogja otthon hagyni.
Noval már nem bírja annyira a háromheteseket és Simonit se fogják tudni rávenni szerintem, hogy a Giron kívül bevesse magát, szóval ez a két csere aktuális.
Egyébként Tiralongot is vétek lenne otthon hagyni, de az ő esetében már ölég nehéz kérdés, hogy kinek a helyére...
Nem tudom, de én a Vueltán mutatott teljesítménye alapján Simoni helyett beraknám Tiralongot, sőt úgy gondolom, hogy Simoni csak a Giron fog indulni a nagy körök közül. Egyébként nem lennék meglepve, ha Vino a Tourt inkább felkészülésnek szánná majd, és ő pedig a Vueltán próbálná meg odatenni magát újra.
Ezzel én is egyetértek. Sőt azt gondolom, hogy mivel nincs a 2010-es Touron csapatTT, ezért egy alábbi összetételű csapat igenis felveheti a versenyt a hegyekben bármelyik csapattal még a RadioShackkel is.
Contador, Alberto (Spa) Iglinskiy, Maxim (Kaz) Noval, Benjamín (Spa) Vinokourov, Alexander (Kaz) Zubeldia, Haimar (Spa) Simoni, Gilberto (Ita) Caruso, Giampaolo (Ita) Plaza, Rubén (Spa) David De La Fuente (Spa)
Ez a csapat kifejezetten nem gyenge, sőt elég erős. Nem mondom, hogy majd a Touron nem lesz erősebb csapat, mint ami Contadornak lesz, de azért itt jó pár bringás nagyon jó segítő lehet a hegyekben.
Gilberto Simoni (Serramenti PVC Diquigiovanni), Paolo Tiralongo (Lampre-NGC), Enrico Gasparotto (Lampre-NGC), Giampaolo Caruso (Flaminia), Allan Davis (Quick Step), Andrei Kunitski (Quick Step), Branislau Samoilau (Quick Step), Rubén Plaza (Liberty Seguros), Maxim Gourov (CarmioOro) y Dmitriy Fofonov (Elite), Gorazd Stangelj (Liquigas) y David De la Fuente (Fuji).
Tanácstalan vagyok. A Gibo fórumon még senki fel se vetette, hogy Gibo eljönne Savio csapatától. Most, hogy bekerültek a 17 legjobb közé, és indulhatnak a toruon, bolond is volna, ha eljönne onnan.
Na látom egyre gondoltunk:) Hátha Vanda válaszol. Bár szerintem van az a pénz, amiért Simoni ezt bevállalja. Bár abban sem vagyok biztos, hogy a Giron csapatkapitány lenne Vinokourov mellett.
Egy dologban már nyert Contador. 2010-ben a Touron nem lesz csapatTT, ahol a jövőben Astana hátrányban lenne a RadioShackkel szemben. Hegyi segitők terén viszont nem lesz gyenge a csapat, amennyiben igazak a pletykák. Illetve számomra az is kérdéses, hogy mivel lehet majd rávenni Simonit, hogy a Giro mellet a Touron is elinduljon, pláne segítőként. Bár erre lehet, hogy tudsz válaszolni.:)
No csak nem hagyta nyugodni, hogy győzelemmel fejezze be az évet. :-) Szép volt Szása!
OFF
A francia vízművek mérnöki karának félamatőr üdvöskéje megint odatette magát...
Szegény Belohvosciks pedig 12. lett három és fél perccel, pedig tavalyelőtt még második volt Bodrogi mögött tavaly pedig harmadik...
ON
Kazah barátaink oknyomozásba kezdtek, "Miért éppen Yvon Sanquer" címen. Addig jutottak, hogy elemezték a pályafutását, és megállapították, hogy ha másodvonalbeli is de bizonyára tapasztalt sportmenedzser.
Arra a kérdésre, hogy De Rooij és Wagtmans miért nem volt jó ők se találtak választ
Viszont felfedeztek egy érdekes (bár könnyen lehet hogy csak véletlen) kapcsolatot, Sanquer Andrej Kiviljev direktora volt a Festinában 2009-ben.
Zubeldia kérte az UCI-t, hogy nyilvánítsa szabadon igazolható versenyzővé. Állítása szerint a csapatvezetéstől ígértet kapott arra, hogy elszerződhet, most mégis akadályt gördítettek a szerződése elöl.
Szerintem de la Fuente aranyat ér. Illetve a FUJI valóságos aranybánya, mert Camano, Jesus del Nero, vagy Javi Megias fizikumukat és állóképességüket tekintve felveszik a versenyt bármelyik vízhordóval a mezőnyben. Beleértve a Radio Shack vízhordóit is.
Ebből is látszik, hogy az időfutam magányos műfaj. Ehhez tényleg nem kell a versenykilométer, mert ezt mindenki a szélcsatornában és a velodromban tudja begyakorolni. Gratulálok Szásának a szép eredményhez!
Az egyik galériában a Chihuahua-körversenyre készülő versenyző produkálják magukat egy kalandparkban, ha nem is marijuana mintásban, de azért bermudában. :-)
És ha ez nem lenne elég, egy galériával odébb ott van Mark Cavendish talpig hófehér öltönyben. :-)