Jobb fele lebénult, de jóízűen kóstolja meg ... Örömmel fal bele
ép izmú bal fele.
... ez az éneklô hülye, de egy freskó közbeszól: bicegj már, kenyérsütô! Bár harapdál a balfék,
beleszól dalába falkép:
lépj a falábaddal, pék!
Bocs mindenkitől, aki ott volt, de elb***tam, véletlenül csütörtökre került be mentális filofaxomba a találkozó, ma sajna nem tudok elmozdulni itthonról :(
De majd ősszel, mikor mindenki garantáltan lesz, pótlunk, OK?
(Vurugya tôlem rohant el a találkozóra, tôle tudok rólatok:)
A koreográfia megmutatásában semmi nem akadályozhatja meg – csak egy dáma E táncot – lába el is aszhat – elôlépdelné,
Egyet kivéve: azt, ha delnô lép elé.
(Úgy látszik, e hölgy mégis megpróbálta; rá is szúrt, mert...)
Koszos lett a topánkája, s a tisztítóeszközt rossz helyen tárolja Dámájának korom van cipôjén,
de Mayának vaján a cipôkrém.
Spori, semmi trükk, csak folyamatosan másolom ki egy sima textfájlba a cuccokat, hogy teljes archívumom legyen, és abban már könnyű keresni.
Egy megkésett pelés:
Az anyagátvitelre alkalmas készülék nem továbbította a rágcsálóból készített ünnepi édességet Nem vitte a teleport át
a szülinapi peletortát!
Elindultam, hogy bevásároljak a most folyó építkezésünkhöz, és a pénz jó részét egy újfajta fürdőszobai csempeszigetelő-anyagra költöttem Elvertem a zsuga felét:
vettem rajta fugazselét!
A könnyűzene iránti túlzott rajongását meggyónó diáklányt az atya kiokosítja Jutkát a pap inti: “szopnál,
ha leragadnál a szintipopnál!”
A vidéki helységben folyó büntetőtárgyaláson egy levágott orr a döntő bizonyíték Egy lenyisszantott cserpákon
dőlhet el a per Csákon!
Sebaj, Spori, tőled még úgysem loptam... Meg amúgy is, már kezdett idegesíteni, hogy hetek óta egy lopásom sem volt... Na végre!
A vezeklés:
Újrafelfedezésen kaptak, tehát nekem, a csúcsbénának mennem kell a topikból Loptam, ergo:
Top lamer, go!
És a maiak:
Tapasztalt kurva tanácsa azügyben, hogy egy szakadt ugrálókötél, és egy faciális orgazmus közül melyiket érdemes választani Jobb egy használt sportszer ma,
Mint holnap arcodba szórt sperma.
Ezen felesleges vitatkozni: Ez a kis kacsaúsztató nagyon sekély, felesleges merítőhálót használni Nincs itt helye szócsatáknak:
Kicsi ez a tócsa száknak!
Csak akkor hajlandó itt birtokot vásárolni, ha a baromfitelepet felszámolják a szomszédban amíg itt a keltető,
Nem vásárol telket ő.
A Pest-környéki kisváros bevételének hiteles története Egy ravasz cselvetés:
Így esett el Vecsés.
Kínos incidens Minden fingást ellenzett,
s, lám, most maga szellentett!
Rám mindig számíthattok - spori vidrás beírása a 644-ben hangzott el, hogy enyhe képzavarral éljek. Klasszikus mű, GZ-nek illett volna emlékezni rá... Na sebaj: cseszkó tank és farka melle nagyszerű! :-)
Most pedig újítok egyet: mit szólnátok a kollégarímekhez? Nekem így elsőre pekes neve kínálta magát legjobban, de biztos mindenkire találunk anyagot előbb-utóbb. Például:
Ha a lakásunkba engeded a válogatós kecskerímert, akkor jól ellátom a bajodat! Ha itt fog a kényes pekes lakni valaha,
jól fültövön nyeslek e spaknival, aha!!
Fenti kolléga ugyanúgy járt az ifjúsági találkozón megismert feleségével, mint az egyik népszerű tévés személyiség a lerobbant Suzuki terepjárójával Cserbenhagyta Kepest Vitarája:
éppen úgy, mint pekest VIT-arája!
Egy másik rímer rendíthetetlen türelemmel várakozik a magaslesen Hosszú szakáll nől evadra,
de ő csak ül, s lőne vadra…
… majd a vadászat után Svájcon át csempészi a trófeát nyugatra Nini, nahát, nézd csak: e Davoson
átvezető úton evad oson!
A társaság hölgytagjával pedig azon vitatkozunk, hogy a kirakatban látott zöldség valódi-e vagy műanyag Lehet, hogy az brokkoli, petil: én
azt hiszem, inkább polietilén!
Nem éppen a legjobbkor kezdett falat bontani a vidéki kohó irodaházában egy szakalkalmazott, ugyanis pont ekkor zajlottak a teremben a megbeszélések a római küldöttséggel Rosszkor ragadott az olvasztár gyalásót
a teremben éppen az olasz tárgyalás vót.
Szasztok, látom, tegnap csak kettőtöket engedett be a fórum... Engem nem. mindegy, most itt vagyok, bár ezeket utolérni színvonalban...
Kiderült, hogy új partnere hermafrodita, ezért inkább manuálisan intézi az ügyet Mindene van: farka, melle,
Ezért jár most marka fel-le.
A híres német fizikust kisebb baleset éri az utcán, amiből - szakemberként - látatlanban enyhe, idősödéssel járó "kedvvesztést" jósolok nála Ráesett a bicikli Max Planckra
Szerintem jön pici klimax, blankra.
Mára ennyi, majd leszek még!
ninika, yol nyomod!
ses, nemkülönben!
Akkor hogy is áll a csütörtöki találk? Szerintem nyilatkozzon már, aki tud róla, hogy jön-é, avagy nem? Én, asszem, ráérek, és akkor ott leszek.
Csak most olvastam, de a "botor motor"-osból kiérződik a korszakos alkotás!
És akkor egy gyorsat, hogy rím is legyen a hozzászólásban:
A volt Forma 1-es bajnok vakságát miniszámítógép beültetésével gyógyítják, így elmehet az állatkert majomházába dolgozni Bevált a chip: Mansell látó -
várja a csimpánzellátó.
Az Asterixék által elfogott római katona készséges, mert szeretné megúszni a készülő nagy verést Nincs szükség e hévre, gallok:
esküszöm az égre, vallok!!!
A síugró trükkje télen biztosan jó lenne: na de így nyáron… Akkor jönne be tán csele,
ha hóval lenne a sánc tele…
Vívóbajnok téli lakába hazaérve komoran konstatálja, hogy a nehéz hó átnyomta a tetőt és tönkretette a fényforrást: figyelmét azonban hamarosan a bekapcsolva hagyott tévén látható viadal köti le, amitől duhaj jókedve visszatér Hó törte csillárom: jaj!…
Jó csörte: tillárom, haj!!
Még mindig az igazságszolgáltatással kapcsolatban:
Volt belügyminiszterünk akkor is ellátja bajodat, ha hátulról az alapítványos amerikai mozgat. Bűnödért a Boros is sújt,
mégha mögéd Soros is bújt.
Meg vagyok lepve, a mostani belügyminiszterünk egy kis édességért mindenre kapható. Nem tudtam, hogy csal a Pintér,
mindent megtesz palacsintér.
Nem sikerült a tárgyalás fővádló uram, talán elkelt volna egy okos segítőtárs? Veszett a per, ügyészelnök?
Nem segített egy ész-ülnök?
Csekély csínytevésem miatt máris a főügyészhez rohannál? Szeretnéd, ha várna Polt?
Pedig csak egy párna volt!
A spionokra börtön vár, még ha nyugatról is jött! Nem lesz gondod már a kosztra, német,
befogad Márianosztra kémet!
Ez is nagy igazság, de nem szolgáltatás:
Lehet, hogy e vacak mulatság végéig kell a gagyi operációs rendszert használnom? - kérdem skandináv barátomat Meddig tart még DOS-os kínom, dánom?
Csak nem míg e koszos dínomdánom?
A török Maradona hihetetlen tehetségét még más sportágban: műkorcsolyában is kamatoztatja, egy remek, párjához ragaszkodó koca szenvedéseit elmesélő koreográfiában Csodás a kan-hű kűr,
Remek, Hakan Sükür!
Egy régebbi időkben Budapesten tanuló mongol diák, az ősi tatár vezér névrokona, megfenyegeti a BKV elődjét az omnibusz késése miatt Ha megjön az a tatu BESZKÁRT,
a kocsiban Batu tesz kárt!!!
A nagyhírű bankrabló rendetlenkedésének keretei már szűkre szabottak, csak képernyőn élvezheti a kedvenc italát? Most legfeljebb WC-n piszkít.
Lehet inni PC-n whiskey-t?
Nagyon jólesnek a dícséretek! Régen sokat játszottam a kecskerímekkel, azokból szedtem elő eddig. Most viszont megint kedvet kaptam hozzá.
A MataHari újra feltalálásához annyit, hogy azt 75-ben írtam..., de majd lerovom a büntetést. Akkor most küldök egy régit, meg egy újat:
A régi:
Értetlenül figyelem a külföldi ismerősömet, aki bájaimat méregeti, hisz eddig biztos voltam abban, hogy az összes horvát tengerparton élő férfi meleg érzelmekkel bír. Miért nézi a keblem halmát, Domokos?
Azt hittem, hogy minden dalmát homokos!
És egy mai:
Egyre inkább teret nyer a ragály. Hát nem fordul meg Csurkáék fejében, hogy másként is lehetne? Lassan, de biztosan kiépül a métely.
Sohasem merül fel MIÉP-ül a kétely?
Ninika, Vuru csak arra célzott ezzel az újrafelfedezéssel, hogy a Mata Haris rímet valaki már használta itt korábban. ez mindannyiunkkal előfordul, mert nagyon sok rím nyuxik már ezeken a hasábokon. amikor kezdtek elharapódzni az újrafelfedezések, bevezettük azt a szabályt, hogy aki újrafelfedez, az "büntiből" ír egy lopással kapcsolatos kecskét. Nos, jópár lopós született már azóta, magam is írtam vagy 10& eddig...
És félre ne értsd, senki sem feltételezi itt a másikról, hogy szándékosan lop rímet, csak épp lendítünk egyet egymás figyelmének éberen tartásában :)
Szal gyere csak a többivel is!
Eme gépjárművet csak egy hülye használná, hisz hiányzik belőle a legfontosabb alkatrész! E kocsival csak botor menne,
hiszen nincsen motor benne!
A komikus pár egyik tagja összeszedett valami nyavalyát, ezért a másik játssza a sírásó szerepét Stan csupa pattanás,
Így halottat Pan ás.
Az erős étellel nem csak ajkainak árt, de belső szervének is A chili nemcsak, hogy marja száját,
De ráadásul elszarja máját.
Fura ez az uralkodó: hangszerét imádja, viszont mellette kitartó harcosához feltűnően hűvösen viselkedik Hogy elvan a hegedűvel,
Viszont mily rideg e hűvel!
Nem érdekel, hogy férjem éjjelente hangosan alszik, legalább addik sem szidalmaz. Viszont észrevettem, hogy ha valamiben sántikál, akkor ennek külső jele is van! Bánom én, ha horkol,
Ha addig sem korhol!
De tudom: ha fülét vakarja,
akkor biztosan kavarja!
Ő a miss Ázsia? Akkor miért ilyen maszatos az arca? Ez lenne a kelet szépe?
Hisz csupa Sportszelet a képe!
Fejbe vágott a csak nekem félretett szerszám Fülön kúró
Külön fúró.
Ez lenne az az első osztályú halef? Hisz nézd, egy papírpénz is túl nagy falat neki! Ez neked egy frankó bicska?
Hisz kifog rajta a bankó-fricska!
A győri lány biztos városa csapatának sikerében a híres fővárosi klub ellen, és ezzel a lendülettel élteti is a csapatot Ma a Fradit döntjük rabigába!
Hajrá, mondja Gabi, Rába!
Méghogy uborkaszezon... a nyaraló kollégáknak hetekbe fog telni, mire behozzák a lemaradásukat, vagy akárcsak végigolvassák a közben termelt mennyiséget :-)
Orosz rendező ötlete egy erotikus művészfilm befejező snittjére S ha levéve a tangáját
szaladna, el a tajgán át?…
Irodai dolgozók szidják a belsőépítészt a helytelen térkialakítás miatt Tervezőnek szar e Pál:
mindenkit elszeparál!
Pétervári maffiamódszerek Egy adag sztrichnin a vénába,
majd be vele a Névába!
A meghódítani kívánt lánynak megpróbáltam beadni, hogy a fényképen látott luxuspalota az enyém, de átlátott rajtam és faképnél hagyott Nem jött be a villa-cselem:
nem is maradt Csilla velem.
GZ, 4. rímen, a 7. a 10.és az utsó kettőn röhögtem hangosan, a többin csak magamban, tehát vigyázz, mert már csak igen kicsit tudsz fejlődni :)
Új témajavaslat, regénycímek:
Elefánt mászó rovarral amerikai könyvesboltban Nézd, amott egy hangya megy agyarán, Bob,
talpa alatt meg az Egy magyar nábob!
Hiányos műveltségű menyasszony történelmi tévedése Pákozdnál, állítja az ara, Bem nyert,
pedig nem olvasta, csak az Aranyembert.
Lovászmester nem tud dolgozni, s míg inas eszközt hoz, művelődik Nincs az istállóban a kefe se, te, várok!
Jó hogy itt van olvasni a Fekete város.
mások:
Piktornál kukkolok Látok festőn
szőke, fess nőt.
Harangozó megígérte, hogy beveri az orrát, de most dolga van Amíg Béla harangoz itt,
nem érhet a harag nózit.
Civakodók Ha összevész Csilla, Pista,
nincsen, aki csillapítsa!
Nem veszünk fel idős orosz hajótöröttet, még ha illedelmes, akkor sem Nem szállít a hajónk apót, Iván,
még akkor sem, ha jó napot kíván!
Persze, hogy én is a nagyra hajtanék, de egyelőre a szamarat kell igénybe vennünk ló híján. Viszont szeptemberre már most nézhetjük a naptárat a naggyűlésre.
Mostanában találtam erre a topicra, és elsőre megosztanám veletek egy régebbi zsengémet:
A sötétbőrű angyal nem szeretné kint elvégezni a dolgát. Viszont a szerzetes annyira kifulladt, hogy kénytelen volt járművet hívni a végtermék elszállításához. Azt mondta a barna szent,
hogy ő inkább szarna bent.
De nem bírta a barát szusszal,
s elvitette szarát busszal.