Az esetleges 5 válogatott mellé én reálisabbnak tartanék 3 légióst. De ha 4 válogatott szintű magyarunk lesz (remélhetőleg Benivel), akkor már elégedett vagyok, az nagyon komoly fegyvertény lenne. Talán a héten sok minden eldől, meglátjuk.
Szurkolóként mit szólnátok ahhoz a lehetőséghez ha ezzel az 5 válogatottal és a jelenlegi két légiósunkkal vágnánk neki a szezonnak? (Fiatalok pedig aki jelenleg van, plusz valakit felhozni az utánpótlásból)
Akkor ez nem is nekem szól, mert én itt nem látok Circot. Írd csak le máskor azt a nick nevemet, amit az írásaimnál látsz. Ennek a névnek amúgy is rengeteg pénzt köszönhetek, szóval szívemhez (zsebemhez) közel áll.:)
"Helyi híresség"... Az baszki. Végülis, mondjuk itt is az vagy, csak nem túl pozitív értelemben. Viccen kívül mondom, neked tuti valami gond van a fejedben. Már elég régóta írok a fórumra, veled is rengeteget beszéltem, ahogy sok más emberrel is. Sokat beszéltünk a csapatról és lehet nem értettünk egyet, de én senki személyét nem támadtam és mindenkivel tisztelettel beszéltem. Majd írtam egy teljesen jogos kommentet arra vonatkozóan, hogy mindenki legyen szíves a személyes ügyeit máshol intézni. Ennyit írtam. Erre te elkezdesz "fekete listázni"? Normláis vagy? Egyébként feltűnt, hogy amíg nem vagy itt addig tökéletes nyugalom van a fórumon és mihelyst megjössz, olyan feszült lesz a fórum mint egy Origos vagy Hvg-s kommentszekció?
Téged NYILVÁN nem érdekel a fórum-megítélés, azért vekengsz itt ennyit. Én is általában rendkívüli energeiákat szoktam fektetni olyan dolgokba, amik kurvára nem érdekelnek.
Abból táplálkozol, amiből akarsz, de ettől még egy beteg fasz maradsz.
A fórum megítélés engem nem érdekel. Csak a személyes, abban pedig csodás tapasztalataim vannak Szombathelyen. Bárhová megyek mindenhol örömmel fogadnak. Az elmúlt két nehéz hónapban is rengeteg segítséget , és szeretetet kaptam nagyon sok embertől. Én ebből táplálkozom, mert ebből kell. A kolléganőm a múlt héten azt mondta nekem: " helyi híresség" :) Jól esett.:)
Visszavonulsz, Ádi? Mert ez visszavonulás, még ha a szokásos felsőbbrendű köntösbe próbálod is rakni. Már megint kiderült, hogy ha érvelni kéne, akkor elfogy a tudomány...
Látszik amatőr vagy. Nem tudod ez hogyan megy, de persze neked nem is kell tudnod, nem vagy azon a szinten. Be is fejeztem itt veled, és jó tanácsként: tanulj egy kicsit a hierarchiáról.
Édes istenem... Mi az, hogy "amint kiderül, ki vagy"?
"Jó nyomon vagyok te informatikus zseni" :DDDDDDDDDD Már az előző ezzel kapcsolatos kommentemben is leírtam, hogy az általad kiírt infók alapján bárki megtalál, aki nagyon akar. Leszarom, nem fáj. Az vagyok, aki vagyok. Vállalom magam, nem rémít meg egy hozzád hasonló pszichopata faszkalap fenyegetőzése.
Pszichikaliag szétkapsz, cica? Engem nem tudnak félművelt, nárcisztikus, buta bácsik pszichikailag szétkapni, mert tudom, ki vagyok.
De ha akarod, akkor nyugodtan küldj egy privát üzenetet, amikor végre kitaláltad, ki vagyok, te kibaszott informatikai zseni, és megbeszéljük a folytatást. Buta fasz.
Sorold már fel azokat a profil neveket, amelyekről úgy véled, hogy az enyém. Te elég pofátlan vagy, mert te ezzel a neveddel csak engem találsz meg, és közben meg engem gyanúsítgatsz más profilnevekkel. Vicces vagy.
Azért kezdtem úgy, hogy ne érezd szarul magad, próbáltam a te stílusoddal élni. Kicsit nézd vissza már milyen jelzőket írtál rólam az elmúlt hetekben, aztán utána reklamálj alsó szintű. Tudod ezt csak élvezni lehet, ha valakit ennyire zavar a felsőbbrendűség kifejezése, az ilyeneket szoktam értelmileg felfalni. Próbálkozhatsz még elmondani engem mindennek, de tudod amint kiderül ki vagy (jó nyomon vagyok te informatikus zseni), akkor pszichikailag úgy szétkaplak, hogy azt megemlegeted, te még nem ismered a módszereimet. Tudod én nem azt találom meg , aki az ellenfelem, hanem azt, akik számára a legfontosabbak, és tapasztalataim alapján ez szokott a legfájdalmasabb lenni. De csak feszítsd tovább a húrt, az nagyon megy neked úgy látom.
Igazad van. Te irogatsz embereket fekete listákra, mint valami hülyegyerek aztán meg az arcomra olvasod, hogy nem megyek el mellette szó nélkül. Amúgy neked komolyan az a gondod, hogy múltkor mertem neked szólni, hogy a személyes ügyeidet ne itt rendezd? Ha ilyeneken besértődsz az azért elég gáz egy felnőtt embertől.
"Mindaddig egy senki vagy, ameddig azt hiszed magadról, hogy vagy valaki."
Értelmezd, ha nem haladja meg a szinted! 🙂
Mikor veszed már észre, hogy itt mindenki rühell kivétel nélkül? Az ország kosárlabdafórumain a nevetség tágyát képzed! Vagy szóljon melletted valaki, hogy igen én tartom valamire ezt a fazont és nem egy sárgalapos kókler, csak egy szót is, de komolyan!
Nagy öngólt lőttél ! Nézd csak meg hány mínuszt kaptál arra, amire válaszoltam neked? Érdemesebb lenne előbb mindig körülnézned, és csak utána vagdalkoznod. Azt se mondta senki, hogy be kell szarnod a "feketelistától". Te dramatizálod itt túl a dolgokat, nem tudtál csendben elhaladni mellette. Gyenge vagy, veled is könnyű játszadozni, mint itt többekkel. Az értelmesekkel ezt nem lehet megcsinálni, csak a prosztókkal.
Figyelj cica, unalmas óráimban kommentelgetek fórumokon. Most épp ilyen unalmas órám van. Értem én, hogy te azt érzed, hogy "már megint velem foglalkozik valami nálam alsóbbrendű szar", de jelezném, hogy a kutyát nem érdekli a te megélésed ezzel kapcsolatban.
Szereted előadni, hogy egy felsőbbrendű, rendkívül művelt, roppantul intelligens mókus vagy, de a "Zsolnai geci" kezdés mindent elmond arról, hogy valójában ki vagy. Meg a többi kommented is szépen leírja, hogy mennyire vagy művelt, intelligens.
Valójában egy kisebbségi komplexusos, nárcisztikus, semirevaló fasz vagy.
Hát most majd beszartam. Rajt vagyok valaki fekete listáján, atyaég. Most mi lesz. Én eddig úgy tudtam csak a Mikulásnak van fekete listája. Mit jelent amúgy ez a fekete lista? Csak minuszolgatni fogod a kommentjeimet a számos profiloddal, vagy esetleg számítanom kell a levágott lófejre az ágyamban? Csak kíváncsiságból.
Zsolnai geci, te azon kocsma fazon vagy, aki azt élvezi, ha esetleg egy kurvára lényegtelen dologban ki tud javítani egy művelt embert. Te szerencsétlen buta fasz, a műveltség nem azt jelenti, hogy valakinek mindent tudni kell. Folyamatosan elárulod magadról mennyire jelentéktelen vagy, mert ha nem lennél az, akkor nem foglalkoznál velem ennyit. Ugyanis, aki bármiben is sikeres azt nem irritálom, csak az ilyen nyomott fazonokat, amilyen te is vagy. Most már jó lenne, ha azokkal foglalkoznál , akik a te kategóriád, tudod az élet rendje ez.
Ilyet ír A Felsőbbrendű Létforma, hogy "köpöm-vágom", aztán elvárja, hogy komolyan vegyék :D A "kenem-vágom" kifejezést kerested, te ostoba, félművelt, buta fasz.
Egy dolog lenne még logikus, ha irányító helyett hármas posztra igazolnának légióst, és akkor az egyes posztot Somogyi és Pongó vinné. Kettes Badzim-Pallai-Kovács P. (akinek alig lenne játékideje), hármas légiós-Rudner (talán ő tud ott is játszani), négyes Subotic-Zsíros , ötös Cakarun - Taiwo .
Én értem, hogy szükség van a legjobb csapatoknak jó U23-as játékosra, de erre írtam azt, hogy akkor mi lesz Pongóval, és a tervezett légiós irányítóval? Mert azt te is tudod, hogy három ilyen irányító nem fog szerepelni egy magyar csapatban sem. Ha meg valamelyiküket esetleg kettes poszton használnának (de szerintem Pongó és Somogyi is kizárólag irányító), akkor ott van még Pallai (aki az U20-as válogatottban szintén irányított), Kovács P. és Rudner. Ennyi játékos nem lesz egy csapatban 1-2 poszton, ezért írtam, hogy akkor vagy nem érkezne hozzájuk légiós irányító, vagy ha igen, akkor Pongónak kell távoznia. De mivel egyik verziót sem tudom elképzelni, ezért írtam, hogy jelenleg kizártnak tartom Somogyi Olajba való szerződtetését.