Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

jopi Creative Commons License 2001.02.09 0 0 1684
Szevasztok, szia Knapcsi!

Tudom mit tud művelni egy rossz főtengely. Nálam komplett forgattyúsházat is kellett cserélni, mert a tengelyre ráolvadt!!! vez.-tárcsa felmarta a beömlő felületet. De most már majd megcsináltatom Pesten, ahol felszabályozzák 4000-ért + ÁFA.

Nekünk mindenestül, használt motorblokk, főtengely, hengerpár+dugó, forgalmi átíratással, eredetvizsgával, fék, kerékfelfügg javítással munkadíjjal 110.000 Ft volt! :((( A szerelő amúgy jól átvágott még amikor mi telefonáltunk arra is elszámolt x összeget!! :((

Télleg ilyen esetben mi a teendő? Vigyázni kell a _gengszter_ szerelőkkel!

Amúgy meg köszi a lengőkar infót!

Üdv. JoPi

Előzmény: Knappcsi (1680)
Knappcsi Creative Commons License 2001.02.09 0 0 1683
Locust!
Próbáltad már átkonvertálni? Mondjuk asf-é? Van rá pár progi. Ha kellene, elküldöm!
Knappcsi
Előzmény: locust (1682)
locust Creative Commons License 2001.02.08 0 0 1682
Az a gaz, ha nyersen szedem le a kamerarol akkor olyan 500 mega / 2perc :))
Vhs az eccerubb. Digizni csak a kulonosen jo, erdekes vicces reszeket szoktam.
Talizhatunk vhol, de elotte meg atveszem kazira.
Előzmény: PITTA (1681)
PITTA Creative Commons License 2001.02.08 0 0 1681
Hi,

Kéne az a VHS Locust!!!
Nem tudod bedigizni és feltenni valahova?
Nekem is van magamról VHS, de a sz@r lett.
Egy kör belülről, egy meg kivülről. 66MB és kb. 7 perc anyag, de csak rólam meg arról a Lancer evo VI-ról.

Köszi,
Pitta

Előzmény: locust (1671)
Knappcsi Creative Commons License 2001.02.08 0 0 1680
Ja majd elfelejtettem, a lengőkart is cserélik, ha kell megkérdezhetem. Ha jól rémlik 4000 a használt, 10000 a felújított.
A talira sajnos nem tudok menni, nem jelentkeztem, mert időközben kilehelt a trabi. Ciki. Ha vki tud a következőről, szóljon. THX. előre is.

Knappcsi

Előzmény: jopi (1677)
Knappcsi Creative Commons License 2001.02.08 0 0 1679
Knappcsi a trabant601s@... Én követtem el az emilt.

Gyerekek! Hogy mi mindent tud csinálni egy beállt főtengely! Nekem totál szétvágott mindent. Sorban ki kiell cserélni mindent. Dugattyút, hengereket, főtengelyt, + még full fék szerkezet csere, fékhengerek, Kerékfelfüggesztések, stb... Mindent. 60000 csak az anyag. + még munka szép summa mi?

Üdv
Knappcsi

Előzmény: jopi (1677)
jopi Creative Commons License 2001.02.08 0 0 1678
Hi még 1x!

Csak annyi maradt ki, hogy Trabant601S bal hátsó lengőkarról van szó.

By

Előzmény: BkorVette (1676)
jopi Creative Commons License 2001.02.08 0 0 1677
Szeva all!

Trabant601s@freemail.hu köszi a képeket! Nagyon rendi vagy! :)

Kérés!
Egy tanítványomnak kellene egy bal hátsó lengőkar, az övé eltört. Ideiglenesen megoldta, de nem megy át így műszakin!

Mindenféle megoldás érdekel!

By: JoPi

BkorVette Creative Commons License 2001.02.07 0 0 1676
"Amugy meg miert közlekedsz szlikk gumikkal ?"

Ha az osszes gumit alaposan megnezted volna, akkor lattad volna, hogy csak egy volt slik..az se gyarilag:-)))
Rossz a speer, neha(mit neha, altalaban) kihagy a bal oldali hajtas, igy csak a jobb oldal hajt, barhogy helyezodik az auto sulypontja, ezert az a gumi teljesen el van kopva...
Mar nagyban hajtok gumit ra, de nem igazan talalok a penztarcamhoz valot!:-(((
Tehat van egy 250LE-s jobb hatso hajtasu autom!!:-))A tobbi kerek, egyenlore csak szabadon futo!:-)))

Udv.:B.korVette

Előzmény: locust (1675)
locust Creative Commons License 2001.02.07 0 0 1675
Végig ott álltunk és sasoltuk a motorteret, tudod én csak Keleti autok motorjat lattam idaig, ozt kivancsi voltam, hogy mit tud ez az ámerika.

Amugy meg miert közlekedsz szlikk gumikkal ?

Előzmény: BkorVette (1674)
BkorVette Creative Commons License 2001.02.07 0 0 1674
"Nem én lopakodtam :) "

Meghogy nem lopakodtal!!!:-))))
En spec, nem vettem eszre hogy valaki is fenykepezgetett volna amikor a motorteret turtuk.....
Bar nem figyeltem mindenre, "enyhen" gondterhelt voltam, a problemak ugyanis ott jelentkezdtek eloszor, eddig nem tuntek fel...ugye az utcai kozlekedes...

Udv.:B.korVette

locust Creative Commons License 2001.02.07 0 0 1673
Huu de gáz :)
ki volt ez a lémer html alkoto ?
ja en :)
lebuktam
trollcsi Creative Commons License 2001.02.07 0 0 1672
woaaaaaa :))
Előzmény: Tibke (1670)
locust Creative Commons License 2001.02.07 0 0 1671
Nem én lopakodtam :)
Én a parkolóban kaptam le, de ha jól emléxem még video is van rólad :) Mármint VHS.

A Dunaharasztis képek

Előzmény: PITTA (1663)
Tibke Creative Commons License 2001.02.07 0 0 1670
Szeretném tudatni mindenkivel, hogy feltöltöttem az oldalamra a legfrissebb képeket a Trabimról...
www.tar.hu/tibke/sajat.html
Várom a véleményeket.... :-)
Knappcsi Creative Commons License 2001.02.07 0 0 1669
Sziasztok!
Mindenkinek elküldtem a képeket hy jól tudom, aki nem kapta meg írjon, elküldöm még1szer.
Hali
Knappcsi
Zoldalma Creative Commons License 2001.02.07 0 0 1668
Tali (a listagazda engedélyével):
febr. 10. Budapest, Hengermalom u. Duna felöli vége, 10 órától. Nincs különösebb szervezés, leginkább egymás Trabijának megszemlélése, egyedi módosítások megszakértése, ilyesmi... Részletek az alább leírt módon a lista archívumában.
(Feliratkozni persze jó, meg érdemes, de azért most nem feltétlen követelmény :-)

Z.

Tibke Creative Commons License 2001.02.06 0 0 1667
Nálad mis a sok lábú fehér bigyó? a jeladóra gondolsz?
Nézd meg, nincs-e elkoszolódva, vagy fémreszelék nincs e a mágneskeréken..
Előzmény: skoda445 (1664)
zupa Creative Commons License 2001.02.06 0 0 1666
Hi!

Levlistás tali!

Zártkörű, de ha gyorsan feliratkoztok, akkor ti is beletartozhattok a zárt körbe! :))))

A lista címe: (bár egyszer már irtam, de azóta kicsit változott)
Trabant-Wartburg-subscribe@yahoogroups.com

vagy:
elmentek a www.yahoogroups.com-ra, regisztráltok, megkeresitek a Trabant-Wartburg levlistát (nem a trabantwartburg -ot, mert az halott) és feliratkoztok.
Majd bemutatkozás, sok aktivitás (archivum a yahoogroups-on ), és akkor Soma, a listagazda, biztosan titeket is szívesen lát a talin.

Üdv:
Zupa

Előzmény: PITTA (1663)
Knappcsi Creative Commons License 2001.02.06 0 0 1665
Helló! Bocs hogy kések a képekkel, de tegnap beállt a főtengelyem és azóta egy kisebb traumában élek! Most ment volna áprilisban műszakira, ezek szerint ezt egy kicsit előrébb hozom! Ciki!
Locust írok emilt, majd nézegesd meg vmikor!
Csá!
Knappcsi
skoda445 Creative Commons License 2001.02.06 0 0 1664
Hali Trabi tudorok!!

Szakvéleményt kérek tőletek. Adott egy 89-es trabi tirisztoros gyújtású. A jelenség a következő: időnként megtorpan és WRC módjára pukkadozik. Gyertya csere rövid idejig használkb egy nap. A fekete dobozt kimértük ,minden alkatrész jónak tünik,csak a sok lábú fehér bigyót nem tudjuk kimérni. Trafót is cseréltünk .
Szerintem a gyujtás felőli henger vacakol(mintha az itteni gyertya kicsit kormosbb lenne).
Nem bírunk vele,várok minden építő javaslatot!!

Előre is köszi Skoda445!!

PITTA Creative Commons License 2001.02.05 0 0 1663
Hi,

Locust! Akkor te voltál aki a Trabim mögé lopakodott amikor álltam a sorban.
Nem találom a képeket a trabiklubbon!!!
Hilfe!!!

A kipufis kérdést meg nem értem...
Lehet, hogy én vagyok a béna...
A második futamra egy kicsit leszakadt, azért lógott, de visszateszem, ha rászánom magam.
Azért tettem rá a króm végeket, mert nem tetszett, hogy oldalt jön ki két vékony cső. Ezért inkább hátul vezettük ki.

Milyen találkozóról van itt mostanság szó?

Pitta

Előzmény: locust (1653)
Grg Creative Commons License 2001.02.05 0 0 1662
Nekem is volt ilyen ülésem az előző Trabiban, nekem tetszett és kényelmes is volt.
Aki ismeri az első szériás magyar Suzuki ülését, na ahhoz hasonló kinézetű.
Egyébként a Wesselényi boltban lehet(ett) kapni fejtámlás gyári ülést is azt hiszem 6500pénzért
Előzmény: Zoldalma (1659)
jopi Creative Commons License 2001.02.05 0 0 1661
Hello Mindenki!

Mikor is és hol lesz ez az említett Trabi-lista találkozó?
Ha ráérek, lehet hogy én is kinézek....

By: JoPi

Sumo Creative Commons License 2001.02.05 0 0 1660
ha az ulolapja magasabb, akkor nekem forget. mar igy is dudorokat kepezek a teton neha...
es akkoris sok:) foleg nekem... :( azert koszi.
Zoldalma Creative Commons License 2001.02.05 0 0 1659
De gyors vagy :-) Akkor pontosítok:
-az ülés magasabb lesz, az ülölapja is (meg lehet szokni), meg a háttámlája is (kb. tarkó közepéig ér),
-kissé kagylós, lesz oldaltartása (bár nem annyi, mint a régi ülésemnek, aminek a középso tartórúdja tört el, és a 2 oldalvas közt ültem :-)
-és kap új huzatot, mübör+valami bordázott szövet elöre.
Így nézve már kevésbé horror (de akkor is sok).

Z.
...a Trabi-lista találkozón majd megmutatom, ha eljutok oda :-)

Előzmény: Sumo (1658)
Sumo Creative Commons License 2001.02.05 0 0 1658
felujitott trabant ules? mert azert a 10k/db qrvasok... :(((
akkor mar inkabb bontoban valami normalis, 5k/dbert...
Előzmény: Zoldalma (1657)
Zoldalma Creative Commons License 2001.02.05 0 0 1657
Végsö megoldásként, ha nem találtál semmit, kapható a Wesselényi u.-ban felújított vagy milyen ülés, kb. 10e/db. Ennyit szerintem nem ér meg (utólag de okos vagyok...) és azért annyira nem kényelmes, de jól néz ki, és gond nélkül berakható (az eredeti sínbe).

Más ülés: egyik ismerösömnek Honda CRX ülések vannak benn, brutális :-)

Z.

Előzmény: Sumo (1656)
Sumo Creative Commons License 2001.02.04 0 0 1656
udv!

nos, a segitsegeteket kernem (mar megint:)

az ugy: eltort az ulesem. illetve pontosabban a heggesztesek engedtek el benne az egyik oldalon elol is meg hatul is, es elegem van. kicserelni a kettot nem tudom, a masik mar regota logatja a belet. szoval.

tudja e valamelyikotok, melyik kissebb autonak (suzuki, fiesta, regi corsa, citroen ax stb) a legegyszerubb es a legkevesebb munkaval szerelheto a trabiba az ulese?
tud-e valamelyikotok olyan pesti bontot, ami 1. olcso (penzem az sajnos nincs, eleg nagy fakba vagtam ebben az evben a fejemet, az auto meg egy heten belul kb hasznalhatatlan lesz, es nagyon sok minden miatt kellene), 2. van nekik a fent emlitett ulesekbol ketto azaz 2 darab.

ha valaki tud valamit, mailban is megirhatja az itt jelolt cimemre, ugy hamarabb megkapom.

koszonom.

A.

Feraa Creative Commons License 2001.02.04 0 0 1655
Sziasztok! Én is szeretnék képeket!!! :)
angii@freemail.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!