Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 -4 0 330

A bomlasztás a célja, a hatalom még most is a z...k kezében van, ne legyenek illúzióid.

Csak egy példa: nem csípem Aureliót, de csak azért cseszett rá, mert rossz csávó (ZS) lopta meg.

Eldöntötték, hogy elintézik, es úgy tűnik, menni fog. Sajnálom a csávót, bár sohasem csíptem, de 

szegény belenyúlt a legrosszabba. Aki elég okos, az érti.

Előzmény: OrSoLy (329)
OrSoLy Creative Commons License 2019.10.23 0 7 329

Ugyan már, ezeknek a műsoroknak nem az a célja, hogy párt találjanak a gazdáknak. Pontosan az a célja, mint mondjuk egy Valóvilágnak, jókat szörnyülködik rajta az ecceri ember (mint mi is itt), konstatáljuk, hogy mi x-nél normálisabbak vagyunk, vagy drukkolunk y-nak és .... nézzük. Csak és kizárólag ez a célja egy kereskedelmi csatornának. Engem mondjuk egyáltalán nem hangol le, ha téged igen, akkor nézzél 2008-as Hal a tortánt tényleg :)

Előzmény: Törölt nick (327)
forgoszel Creative Commons License 2019.10.23 -2 0 328

Ebben tökéletesen egyetértünk!

Előzmény: Törölt nick (327)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 -7 1 327

"szórakoztatásra készülnek"

Nagyon nehezen tudok azon szórakozni, hogy mennyire nem tudják megtalálni egymáshoz az utat a férfiak és a nők.

Nyilván nem fog ettől az emberiség kipusztulni, de az ilyen párkapcsolati bénázásokat egyszerűen nem kellene leadni a tévében, főműsoridőben. Ez nem csak, hogy nem szórakoztató, de egyenesen lehangoló. Értem én azt is, hogy nem muszáj nézni, de sokan nézik, és szerintem a hatása nem jó. Nagyon nem jó, ergo nem kelleme leadni egy jószándékú tévécsatornán.

Előzmény: forgoszel (325)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 -6 0 326

Oké, én nem akarok okoskodni, de inkább 10 db 2008-as Hal a tortán-epizód, mint ez a 2019-es gazda-széria.

Én nem vagyok értelmiségi, nézek tévét, de nem bírom felfogni, hogy ennyire depresszióra hajazó műsorokat miért adnak le?

Jóformán egyetlen gazda sem találja meg a párját, és félelmetesen kínos a kommunikációjuk, amíg sikerül eljutniuk addig, hogy nem egymáshoz valók. 

Előzmény: forgoszel (325)
forgoszel Creative Commons License 2019.10.23 0 1 325

Ez már műsorpolitika, kevés pénzből más országokban jól prosperáló, viszonylag jól eladható, az adott csatornának nézettséget generáló műsort készíteni. Aztán ez hogyan valósul meg az már más kérdés. Tele vannak a kereskedelmi csatornák más országoktól lekoppintott, vagy megvásárolt műsorokkal. Lásd. Séfek séfe, Nyerő páros, Konyhafőnök, stb.

Ezekbe a műsorokba nem kell és nem is szabad mást belelátni mint amik, szórakoztatásra készülnek.

Előzmény: Törölt nick (324)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 -4 0 324

"Ebből a műsorból ilyen messzemenő következtetést levonni enyhén szólva is abszurd."

Oké, de akkor miért kell ilyen műsorokat szerkeszteni, aminek az a végkicsengése, hogy kb. lehetetlen, hogy megtaláld a párod.

Bármennyire is szeretném, én semmi jószándékot nem bírok ebben felfedezni.

Ha pedig ez a valóság, akkor végünk.

Előzmény: forgoszel (320)
forgoszel Creative Commons License 2019.10.23 0 1 323

Egyszerűen nem működik a kémia. Ráadásul ott van körülöttük egy rakat ember ami szintén nem tesz jót egy kezdődő kapcsolatnak.

Előzmény: Törölt nick (322)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 -3 0 322

Akkor is fura, hogy ennyire nem találják meg a közös hangot azok, akik azért nem teljesen véletlen alapján lettek össze sorsolva. Kiválasztották egymást, és mégsem lesz kapcsolat, talán egyikből sem. Ez nagyon szomorú, ennyire nem lehetünk különbözőek. Mi lehet a baj???

Előzmény: forgoszel (320)
költekező Creative Commons License 2019.10.23 -2 0 321

Igazad van borzasztó kínos nézni.

Nem tudom a szereplőknek milyen lehetett.

Lehet, hogy megjátszás, és a világon semmi nem valódi, csak amatőr szinészek előadása.

Előzmény: Törölt nick (319)
forgoszel Creative Commons License 2019.10.23 0 3 320

Nagyon nem vicces ez, egy haldokló társadalom látlelete. Nincsenek emberi kapcsolatok.

Az emberek nem találnak párt egymásnak.

Nem kicsit estél túlzásba ezzel a kijelentéssel. Ebből a műsorból ilyen messzemenő következtetést levonni enyhén szólva is abszurd. 

Előzmény: Törölt nick (319)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 -5 1 319

Annyira kínos az egész.

A Vas megyei csávó kiválasztotta a tinit, aki akkora egy tahó, hogy nincsenek rá szavak.

Egy ilyen nő miért jelentkezik a műsorba? Buta, faragatlan, jellemtelen. Mármint a nő.

A cowboy elviszi a csajt Velencébe, de furcsa neki (a fiúnak), hogy nővel van. Akkor miért? 

Niki. a vagány tanyasi csaj, végül is, egyetlen fiúval sem akarja a komoly kapcsolatot. Bravo!!! Ezért érdemes volt!!!

Zsolt annyira flegma, hogy neki minden mindegy, akár meg is halhatna, félelmetes, mint aki mindenen túl van.

Misi sem kapja meg a nagyhajú lányt, amikor kinevette az evezésnél, eldőlt, a nő lenézi a férfit.

Nagyon nem vicces ez, egy haldokló társadalom látlelete. Nincsenek emberi kapcsolatok.

Az emberek nem találnak párt egymásnak.

TonyBrasco Creative Commons License 2019.10.23 -2 0 318

Nem tudjátok milyen csillagjegyű ez a Niki?! ...mert ha bak, akkor nincs miről tovább beszélni ebben a kérdéskörben.. :)

Előzmény: Apádfüle (317)
Apádfüle Creative Commons License 2019.10.23 -4 1 317

Igen, és a rapid randin mindenkitől öleléssel búcsúzott. Később említette is, hogy ki akarta próbálni, kinek az érintése vált ki belőle valamilyen érzést... Mikor az utolsó választás előtt Norbival és Józsival táncolt, akkor is azzal indokolta a döntést, hogy Norbi "testközelsége" esett jobban. Hát, ehhez képest... Úgy tűnik, nem egy vérmes menyecske.

Előzmény: Bellina2017 (316)
Bellina2017 Creative Commons License 2019.10.23 0 1 316

Lehet:))) Egyébként szerintem a rapid randiknál volt egy srác, akit talán mondott is, hogy tetszik neki, nem is értettem, hogy miért nem válogatta be, a tusolós műmájer helyett, akit elsőnek kiejtett.

Előzmény: Ilhilla (315)
Ilhilla Creative Commons License 2019.10.23 -3 1 315

Lehet, annak örült volna, ha lányok közül kellett volna válogatnia? :D

Előzmény: BitterSweetSymphony (314)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2019.10.22 0 1 314

Majd a következő részben ő maga elmondja, hogy mi is a helyzet (legalábbis reméljük). Vagy nem tetszett neki egyik fiú sem, vagy időközben kiábrándult a cukrászból, vagy van valami egyéb tényező, amiről nem tudunk.

Előzmény: OrSoLy (313)
OrSoLy Creative Commons License 2019.10.22 0 1 313

Nemár Bitter, hát viselkedik bárki így, akit érdekel az adott pasi kicsit is? Otthagyná egyedül fürdeni? Semmi de semmi érdeklődést nem látok Nikiben Norbi iránt. Simán lehet hogy végül egyik pasi sem jött be neki, valszeg így is van (a végén csak kiderül).

Előzmény: BitterSweetSymphony (312)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2019.10.22 0 0 312

Személyiség kérdése. Akárhogy is, egyszerűen semmilyen ok nincs rá, hogy valaki direkt olyat válasszon, aki nem jön be neki. Max az lehetne esetleg, hogy igazából nem jött be neki egyik fiú sem.

Nem tudom hány adás van még, de túl sok már nem lehet.

Csak úgy elképzeltem, hogy a műsor közepe, vagy 2/3-a táján közölnék a gazdák, hogy bocs, mégsem tetszik senki...:-) Szóval ezt szerintem tiltja a szerződés, kötelesek végignyomni, az ismerkedésnek legalább a látszatával.

Előzmény: OrSoLy (307)
Kr.Kr. Creative Commons License 2019.10.22 0 1 311

Egyetértek.

A srác arcán elég nagy volt a döbbenet a szálloda recepciójánál, amikor külön szobát kért Niki.

Azt is el tudom képzelni, hogy nem tudták, hogy egy szobát kapnak. DE! Egyrészt, erről azért beszélhettek volna a repülőn is, hogy figyu, ha az van, hogy egy szoba, akkor én szeretnék másikat. De még a recepciónál is elmondhatta volna magyarul Norbinak, hogy mit szeretne, mielőtt kért egy külön szobát.

Ha meg nem akart a kamerák előtt levetkőzni fürdőruhára, miért a tengerpartra mentek?

Előzmény: OrSoLy (301)
Kr.Kr. Creative Commons License 2019.10.22 0 0 310

Nem a világnak van vége, hanem a műsornak :))) Inkább a szerkesztők türelmetlenek. :)

Előzmény: TonyBrasco (294)
Kr.Kr. Creative Commons License 2019.10.22 -1 0 309

De lehet, hogy belegondolt mást, amit viszont nem kapott meg.

Te még soha, egy kicsit sem nem futottál olyan vonat után, ami az istennek nem akart felvenni? :)))

Előzmény: TonyBrasco (288)
Kr.Kr. Creative Commons License 2019.10.22 0 1 308

Ez is ízlés kérdése. Nekem - nőként - Jocó sokkal vonzóbb volt. Norbinak nem tetszik a kicsit gyerekes, néha túl nyálas (szeretném megkóstolni a szád ízét... - jaj) stílusa. Jocó sokkal gyakorlatiasabb és ez nekem szimpatikusabb.

Előzmény: TonyBrasco (292)
OrSoLy Creative Commons License 2019.10.22 0 0 307

Hát - mondjuk én nem vagyok Vesta szűz :))) - de tuti nem tudnék így viselkedni olyannal, aki bejön. Egyrészt vele szeretnék lenni, másrészt azért némi érintést, akármit azért megengednék (sőt). Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy 2019-ben egy nő így viselkedjen egy pasival, aki bejön neki.

Hogy miért őt választotta akkor, fogalmam sincs. 

Még nem érték el azt a pontot, amikor megmondhatják, hogy ebben nincs több? Hány adás van még amúgy hátra, tudja valaki?

Előzmény: BitterSweetSymphony (305)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2019.10.22 0 1 306

Amúgy szerintem az egyetlen páros, akikből tényleg lehet valami hosszabb távon, az a Misi-Alexa páros. Misi okosan választott, hazaküldte a cicababát, és azt a lányt választotta, aki érdeklődött iránta és beleillik a világába. Ők helyesek együtt.

Zsolt is jól választott a saját szemszögéből, de szerintem ő nem érdemli meg azt a lányt. Ha van esze a csajnak, még időben elmenekül.

Dalmától meg engem is kirázott a hideg, amikor bedobta ezt az irányítós szöveget. Szerintem ő ott elcseszte. Amúgyis fura, túl korai ez a nagy tapadás, amit művel.

BitterSweetSymphony Creative Commons License 2019.10.22 0 0 305

És nagyon meglennék lepve, ha bejönne neki ez a srác, csak túl gyors a tempó.

De akkor miért őt választotta, ha egyáltalán nem jön be neki? Volt három (sőt eredetileg elvileg hat) opciója.

Amúgy nem tudom, meg van-e nekik tiltva, hogy azt mondják a partnernek, bocs, kedvellek, de több nem lesz (nincs szikra:))), élvezzük az utat mint barátok.

Nem tudom, de szerintem a kiválasztottnak ezt talán egy pontig (tehát az X. adásig) nem mondhatják, mert akkor annyi lenne a műsornak.

OrSoLy Creative Commons License 2019.10.22 0 0 304

Nem tudhatjuk, forogtak-e a kamerák, csak hogy onnan nem vágtak be nekünk semmit. Simán lehet hogy mindent vesznek, nem tudom. Ettől függetlenül szerintem is gáz, ahogyan viselkedik.

Előzmény: szévike (302)
ga_zsi Creative Commons License 2019.10.22 0 1 303

azt, hogy kérjen külön szobát, biztos nem a forgatókönyv írta elő. akkor megjátszották volna ezt a többinél is szerintem. azt, hogy ne mutassa be a barátjának (!) szintén nem hiszem, hogy előírták volna. főleg ahogy elvonult a kis csipkesortocskájában.

Előzmény: szévike (302)
szévike Creative Commons License 2019.10.22 -2 2 302

Szerintem, amit akarnak, el tudják mondani a párjuk számára.

Ez nem bekamerázott show, a repülőtéren felvettek pár percet és az ut során

is párat. Közben nem forogtak a kamerák állandóan, Niki, ha akarta volna,

bármit megbeszélhettek volna.

De nem akarta. Sunyitott, nem tudott dönteni, vagy nem vállalta fel a véleményét. Mint ahogy az egész műsorban végig sem. Először az apjáékhoz hurcolta el a nagyjából egy hete ismert fiút, majd az anyjáék és a fél falu véleményét is kikérte.  

Először magában kellett volna tisztáznia, mit gondol róla.  A pár napos közös létet arra kellett volna

felhasználni, hogy a másikat megismerje, ne a mások véleményét kutassa.

Persze lehet erre érv az is, hogy nem ő találta ki, hanem a forgatókönyvben ez volt. De azért azt sem

kell szolgaian elfogadni.

OrSoLy Creative Commons License 2019.10.22 0 1 301

Hát nem tudom, szerintem mindenképpen számított volna, ha nem ott hozza fel ezt, hanem előtte. Ha nem akarja elrontani a repülőutat, akkor a reptérről a hotelig, tökmindegy. És nagyon meglennék lepve, ha bejönne neki ez a srác, csak túl gyors a tempó. Amúgy nem tudom, meg van-e nekik tiltva, hogy azt mondják a partnernek, bocs, kedvellek, de több nem lesz (nincs szikra:))), élvezzük az utat mint barátok. És akkor a srác leáll a nyomulással és talán nem lesz ilyen feszült meg kínos az egész. De lehet ez le van tiltva :)

Előzmény: BitterSweetSymphony (300)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!