Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

ANDOR64 Creative Commons License 2008.11.26 0 0 89
Üdvözlök mindenkit!Én alapvetően motorkerékpárokat gyűjtök,de nemrég hozzájutottam egy BUDAY boxer csónakmotorhoz.Agép komplett állapotban van,ha valakit érdekel akkor jelezze.Üdv Andor.
endrebácsi Creative Commons License 2008.11.25 0 0 88

Félreértettél bhz sorstárs, a kurblivas nekem a "kurbli"- t jelenti..

Különben  az istenhátamögött lakom, a Somogy-Zala- határon.

Summázva tehát komplett a motorod, csak szíjtárcsa hiányzik. MIA- ét szívesen adok, az indításhoz jó az is,de MIB- re való nekem is csak kettő van: egy a D-n, egy a B-n. Ha kell a kicsi, szólj.

Milyen más motorod van? Jó tudni, hogy hol vagyok a rangsorban...

Előzmény: bhz564 (86)
bhz564 Creative Commons License 2008.11.25 0 0 87
szelepemelő is van.
Előzmény: endrebácsi (85)
bhz564 Creative Commons License 2008.11.25 0 0 86

Mágnes, karbi van, szíjtárcsa,kurbli-és vas nincs, de akitől vettem majd küldi, csak akkor nem találtuk. De ha neked van +ba érdekel.

Hova valósi vagy?

Előzmény: endrebácsi (85)
endrebácsi Creative Commons License 2008.11.24 0 0 85

A képeken legfeljebb a karburátor hiányát lehet észrevenni...

Szelepemelő rudak? Mágnes? Ja, és laposszíjtárcsát se láttam. Kurblivas?

Leltározd ide kérlek, aztán kérdezősködök...

Előzmény: bhz564 (83)
bhz564 Creative Commons License 2008.11.24 0 0 84
restaurálni   Hogy kijavítsam magamat.
Előzmény: bhz564 (83)
bhz564 Creative Commons License 2008.11.24 0 0 83
Igen ezt resraurálni szeretném, minél több eredeti alkatrésszel.
Előzmény: endrebácsi (82)
endrebácsi Creative Commons License 2008.11.24 0 0 82

Azért csak elcsábultam és benéztem...

Te nagyobb ász vagy mint én,mert ilyen hiányos B. MIB-hez mindkét atyamesterem titkos készletét át kéne szálaznom...

Te ezt restaurálod, vagy működőképessé teszed?

A restaur a MINDEN EREDETI-t erőlteti, a másik meg "olt-szemez-átültet"...

Az említett  ATYAMESTEREK egyike ilyen, a másik olyan, és tisztelik-becsülik egymást kb. hatvan éve...

Én meg nem is tudom melyikre nézek följebb...

Előzmény: bhz564 (78)
endrebácsi Creative Commons License 2008.11.24 0 0 81

Jó ez az egérfenyegetés,mert hirtelen megy a "válasz"...

Kedves Béházé kolléga, köszönöm a meghívást, de egyelőre nekem most olyan, mint az egyszeri srácnak, miután elvesztette a szűzességét: örülök, hogy Ez működik nekem is... haha

Előzmény: bhz564 (76)
endrebácsi Creative Commons License 2008.11.24 0 0 80

Tisztelt Topicgazda úr

Én még kissé szerencsétlen vagyok, mert hiába kattintok a "válasz " jelzésre, valahogy mindíg hiányzik a visszautaló jelzés a szövegem alól...

Ezúton is kérek jóindulatú hozzáállást mindenkitől akit illet: igenis neki szól a válasz csak még nem kopogtattam meg a gépünket a nagykalapáccsal...

(...vagy az egeret kéne..?)

Előzmény: dutrancs (74)
endrebácsi Creative Commons License 2008.11.24 0 0 79

Milyen MIB-et vettél?

Ha benzinest, akkor kinevetheted a Télapót, mert egy átfordításra bármikor indul..

Ha öngyújtóst, akkor meg a gázolaj-áremelések fognak hidegen hagyni: 800-as fordulaton terhelés alatt a tizenkettedik  munkaórában se fogy még ki a hat liter.

Viszont az indítgatás...

Na mindegy, az viszont szintén alapkérdés, hogy mit szeretnél: egy jó állapotú motorral gennyesre keresni magad, avagy egy hervadt vasdarabból akarsz "MOTOR"- t...

bhz564 Creative Commons License 2008.11.23 0 0 78
Endrebá!!!! Tegnap lettem MIB tulaj, úgyhogy iszom tapasztalataidról szóló szavaidat! :)
Előzmény: endrebácsi (75)
bhz564 Creative Commons License 2008.11.23 0 0 77
gyűjtők     elnézést a hibáért.
Előzmény: bhz564 (76)
bhz564 Creative Commons License 2008.11.23 0 0 76
Szervusz kolléga üdvözöllek, köszöntlek köreinkben, azért kukkants be a Stabilmotor gyűltők klubjába is. Ugyanitt az indexen.
Előzmény: endrebácsi (75)
endrebácsi Creative Commons License 2008.11.22 0 0 75

A feleségem a billentyűzetszakértő, én csak a vasutas vagyok a családban...

Ez a hely viszont eléggé felvillanyozott, hogy gyorstalpalón jelentkezzek hozzátok.

(Most aztán itt döglődök a mélyvízben, mertmég bejelentkezni is háromszor kell próbálnom- de már idekészítettem a kisbaltát... )

Szóval a MIA, a MIB, meg a BL miatt erőlködöm, de azt hiszem, hogy megéri...

Sajnálom, de az óvodabál miatt összevont feleségi szemöldök miatt itt félbehagyom,majd utána írok tovább..

jóéjt

dutrancs Creative Commons License 2008.11.21 0 0 74
Akinek a témájához hozzáakarsz szólni a "válasz" szóra kattincs rá.Bocs,hogy így kioktatlak,de ebbe a témában énsem tartozok a világbajnok netezők táborába.Majd belejössz.Az e-mail cím a lányodé vagy a feleségedé?
Előzmény: endrebácsi (72)
dutrancs Creative Commons License 2008.11.21 0 0 73
Tisttelettel köszöntelek körünkben.Isten hozott!!Nagyon alszik ez a fórum éppen ezért javaslom,hogy nézz át a "Stabilmotorgyűjtők klubja" topikba-fórumba,ott aktívíbbak a tagok,de erről se feledkezzél meg -örökre -el ne hagyd.Én is szeretném,ha többen írnának ide is.Tiszteljük meg a topik nyitót azzal,hogy be-be nézünk ide is.
Előzmény: endrebácsi (71)
endrebácsi Creative Commons License 2008.11.21 0 0 72

Bocs. de még ebbe beleszólnék:

Az én JUMZ-omat valami hasonló indítja, úgyhogy ez szerintem az MTZ 5L típusnak ("Sivatagi" avagy "45-ös") az indítómotorja.

Megbízható jó motor, volt hogy 27 percig tekerte a nagymotort, mire beindulni méltóztatott...csak az a nagy orosz szomjúsága...

endrebácsi Creative Commons License 2008.11.21 0 0 71

Navégre,hogy működik... Én is stabilmotorosnak számítok mifelénk,de ezzel a billentyűzetgyakorló lehetőséggel csak most találkoztam. Még E-mail címem sincs,de nagyon megörültem nektek. Most aztán tanulok gépelni..haha. Van egy halom stabilmotorom,mert anno ilyesmivel kezdtem szalagfűrészelni,és alkatrésznek veszegettem még. Aztán másmilyent is, és nagy öröm hasonszőrűekről hallani-olvasni.  Most benzines MIB-bel fűrészelek, mert a  MIA D- im, és a MIB D- m is kopás miatt állnak. Nem tud valaki  közületek olyan műhelyt, ahol hüvelyt gyártanak ilyesmihez? Nagykanizsa környékén fúrnak, és dugót gyártanak- annak tudom kb. az árát, de hátha az utángyártott hüvely a jobb ötlet.

Jóéjt

Előzmény: dutrancs (70)
dutrancs Creative Commons License 2008.11.06 0 0 70
Ebben az esetben a Csepel is stabilmotor.
dutrancs Creative Commons License 2008.10.20 0 0 69
Ez egy Twin City -motor.Ne aggódj nekem sem mond semmit!
Előzmény: dutrancs (67)
bhz564 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 68
Ezt a motort mintha láttam volna a veteránban is.Amásik elég érdekes motornak tűnik,sajna nemtudom milyen
Előzmény: dutrancs (66)
dutrancs Creative Commons License 2008.10.01 0 0 67
Egyedül vagyok?Elszórakoztatom magam.Ezt ismeritek?Hátha betéved ide is valaki!
dutrancs Creative Commons License 2008.10.01 0 0 66
Nagyon magára maradt ez a fórum. Beteszek egy képet,szerintetek milyen tip. motor,vagy mibe lehetett?
sergei Creative Commons License 2008.07.26 0 0 65

Sziasztok,

Tudok egy elado MIB DIESEL stabilmotort Debrecenben. Indithato allapotban van. A 06-30-263-93-83 szamon lehet felvenni a kapcsolatot a tulajdonossal.

Udv,

Sergei

MIB DIESEL 1   MIB DIESEL 2

dutrancs Creative Commons License 2008.07.23 0 0 64
Magyarul:VTZ
Előzmény: paccn (61)
dutrancs Creative Commons License 2008.07.23 0 0 63
Találtál már valamit?
Előzmény: bbeci (58)
dutrancs Creative Commons License 2008.06.25 0 0 62
A tied U1-U2,U3 vagy U4-es?Már nem is emlékszem pontosan.
Előzmény: paccn (61)
paccn Creative Commons License 2008.06.24 0 0 61
nem vagyok ám elveszve csak sok volt a dolgomm mostanság

tud-e valaki valamit a bt3 -as alkatrészekről : )
bbeci Creative Commons License 2008.06.23 0 0 60

Hát igen a farzseb :-)

Abban biztos vagyok hogy a deutz motor részei 100%-ban megegyeznek az én motorom részeivel,csak a tipus a lényeg!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!