Üdvözlök mindenkit!Én alapvetően motorkerékpárokat gyűjtök,de nemrég hozzájutottam egy BUDAY boxer csónakmotorhoz.Agép komplett állapotban van,ha valakit érdekel akkor jelezze.Üdv Andor.
Félreértettél bhz sorstárs, a kurblivas nekem a "kurbli"- t jelenti..
Különben az istenhátamögött lakom, a Somogy-Zala- határon.
Summázva tehát komplett a motorod, csak szíjtárcsa hiányzik. MIA- ét szívesen adok, az indításhoz jó az is,de MIB- re való nekem is csak kettő van: egy a D-n, egy a B-n. Ha kell a kicsi, szólj.
Milyen más motorod van? Jó tudni, hogy hol vagyok a rangsorban...
Jó ez az egérfenyegetés,mert hirtelen megy a "válasz"...
Kedves Béházé kolléga, köszönöm a meghívást, de egyelőre nekem most olyan, mint az egyszeri srácnak, miután elvesztette a szűzességét: örülök, hogy Ez működik nekem is... haha
Ha benzinest, akkor kinevetheted a Télapót, mert egy átfordításra bármikor indul..
Ha öngyújtóst, akkor meg a gázolaj-áremelések fognak hidegen hagyni: 800-as fordulaton terhelés alatt a tizenkettedik munkaórában se fogy még ki a hat liter.
Viszont az indítgatás...
Na mindegy, az viszont szintén alapkérdés, hogy mit szeretnél: egy jó állapotú motorral gennyesre keresni magad, avagy egy hervadt vasdarabból akarsz "MOTOR"- t...
Akinek a témájához hozzáakarsz szólni a "válasz" szóra kattincs rá.Bocs,hogy így kioktatlak,de ebbe a témában énsem tartozok a világbajnok netezők táborába.Majd belejössz.Az e-mail cím a lányodé vagy a feleségedé?
Tisttelettel köszöntelek körünkben.Isten hozott!!Nagyon alszik ez a fórum éppen ezért javaslom,hogy nézz át a "Stabilmotorgyűjtők klubja" topikba-fórumba,ott aktívíbbak a tagok,de erről se feledkezzél meg -örökre -el ne hagyd.Én is szeretném,ha többen írnának ide is.Tiszteljük meg a topik nyitót azzal,hogy be-be nézünk ide is.
Navégre,hogy működik... Én is stabilmotorosnak számítok mifelénk,de ezzel a billentyűzetgyakorló lehetőséggel csak most találkoztam. Még E-mail címem sincs,de nagyon megörültem nektek. Most aztán tanulok gépelni..haha. Van egy halom stabilmotorom,mert anno ilyesmivel kezdtem szalagfűrészelni,és alkatrésznek veszegettem még. Aztán másmilyent is, és nagy öröm hasonszőrűekről hallani-olvasni. Most benzines MIB-bel fűrészelek, mert a MIA D- im, és a MIB D- m is kopás miatt állnak. Nem tud valaki közületek olyan műhelyt, ahol hüvelyt gyártanak ilyesmihez? Nagykanizsa környékén fúrnak, és dugót gyártanak- annak tudom kb. az árát, de hátha az utángyártott hüvely a jobb ötlet.