Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Micsoda vétel, micsoda kereskdő :))))) !!!!!!!!! Szerintem küzdjünk meg mindannyan ezért a fantasztikus ritkaságért :))))))))))) !!!!!!!!!!!!! Olvassátok el a szöveget, meg az üzeneteket :)
Hejjj,még a vitrinbe is van,elhoztam a RUFA-tól:-))))
Spici úgy nevezte azt a 206-ost:"Hisztis öreglány":-)))
De azért csak felfért a dobogóra vele.
A muszályságnak meg az volt az oka,hogy a 307-esük nem lett meg.
Spitzmüller Csaba: – Nem voltunk könnyű helyzetben, hiszen két és fél hetünk volt, hogy autót találjunk. A legtöbb csapatnál már le voltak kötve a jó autók. Az sem segített, hogy az Eger Rali előtti héten volt a Catalunya Rali, az utána következő héten pedig a Korzika Rali lesz. Amelyik autót ezekre a versenyekre kibéreltek, azt nem tudtuk elhozni Egerbe. Sok ajánlatunk volt, de vagy a szolgáltatás minőségével nem voltunk elégedettek, vagy irreális árat adtak. Kaptunk például ajánlatot egy Skodára, Xsara WRC áron. Végül egy olasz csapat mellett döntöttünk, akik egy 2002-es specifikációjú Peugeot 206 WRC-t hoznak Egerbe. Amennyiben kölcsönösen elégedettek vagyunk, egész évben ettől a csapattól béreljük majd az autó.
Tényleg. Talán a Duenen olvastam valamikor hogy 08-as, de ez tényleg nam az, a lökhárító sem stimmel a 2008-al. Ez lehet 2006 vagy 2007-es is nem ? Nem látom a hátsó szárnyat. Kinek a gépe volt ez ?
Volt egy olyan mende-monda,hogy Szlovák-Magyar bajnokság lenne az Eger vagy a Salgó rally mintájára.Állitólag jött a hőbörgés hogy neeem...neeeemm,nem kell ide senki......
Lehetett volna akár 15-20 WRC,megannyi S2000-es,remek új,nem az unalomig ismételt pályák,minimum két ország nézői.Dehát persze hogy nem!
A kaszába kevsebb pénz folyik be,de legalább zsebre lehet tenni,és nem kell senkivel osztozni.Diszharmónikus látvány számomra az is,hogy Magyar csapatokat látni ott.Ott a Korda S12B WRC,ahelyett hogy akár mi is gyönyörködnénk benne.
Szerencsétlen Puskádiék is megvették a S2000-es polót hogy mehet itthon bérbe adva.
Aztán senkinek nem kell.......viszegetik tréleren a futamokra,ott áll a szervíz parkba hogy bérelhető.ÁÁÁ,ez komikus.Persze ez nem az ő hibájuk,ilyet korábban el se lehetett volna képzelni.(Dehát ugye azok nagyon olcsók,és rengetegen lesznek itthon,parázs csaták lesznek,10-15 bajnokesélyessel.)A végeredmény mára ismert...........
Most nézz hülyének, de az az érzésem van hogy fogunk itt nálunk 08-as Focust, meg C4-et is látni. Jó pénzt kaptak érte hogy eltűntessék tőlünk a WRC-ket....de a nézőket is sikerült velük együtt.
És ami még a nagy kérdés az IRC. Ki fog jönni ide és hogy a Magyarok hazai pályán mit tudnak kezdeni majd velük. Van egy olyan érzésem is hogy lehet ez lesz az első és utolsó verseny itt nálunk.
Kedvet kaptam tőled, így lehet hogy bekötöm a lámpasort. Tényleg Xenonos :) Húúúúú ! Teszek rá diszkó kerekeket, mert úgy még többet ér. Olvastam az autó jobb oldalán hogy Didier Auriol volt a navigátor. Akkor ezek szerint Toivonen volt a sofőr, mert látom illesztettél be képet erről a B-s autóról. Össze van törve, vagy miért hiányzik annyi képen az autóról a hátsó lökhárító ? És ebből volt kupé is, mert a te képeden mintha kevesebb ajtó lenne rajta :)
Ő a nagyfőnök ez nem kérdés :) Úgy néz hogy nem lehet ellent mondani !
Igyekszem akkor hamarosan fotókkal szolgálni erről a Lancia Dedra WRC-ről :) Fantasztikus elsőkerekes autó, szép színes és ha jól számoltam akkor van rajta vagy 5 ajtó legalább !
Egyébként csak elképzeléseim vannak róla,hogyan lehetne kivitelezni,de a kiegészítő lámpákat nem lehetene úgy bekábelezni,hogy ne látszódjon semmi belőle.
De tényleg nem akartam riadalmat,csak egy kis idióta viccnek szántam....
Azon gondolkodtam, hogy a faszba tudtad ugy bekábelezni hogy ne látszon? Meg mi az hogy a kipufogón keresztül lehet kapcsolni??? De már oly fáradt voltam, hogy nem bírtam feltenni kérdéseim, de ma választ kaptam rájuk. :)