Keresés

Részletes keresés

lincoln osiris Creative Commons License 2020.10.08 0 0 2228

Sorry, irányítók: Máté és Lauge, Mahé csak szélen volt aktív.

lincoln osiris Creative Commons License 2020.10.08 0 0 2227

Igazi mészárlás volt, ha nincs a 2 kihagyott hetes, megvan az 50. Utoljára talán a Borac kapott tőlünk 50-et a SEHA-ban valamikor februárban pár éve. Kevés technikai hiba (kivéve Máté) és nagy lendület jellemezte a csapat játékát, szerintem mindenki egyenlő játékidőt kapott, Mahé tolta a legtöbbet, tökéletesen helytállt a balszélen. Corrales brutál volt ismét. Markussen volt talán leginkább tompa, tiszta helyzetekben sem vállalt lövést pedig a Cegléd nem vonultatott fel magas játékosokat. Liget is komolyan odatette magát, öröm volt nézni. A jobbszél is remekelt, főleg Gasi. Omarnak sem volt kényelmetlen, bár az esetek többségében a megszokott helyéről tudott lőni.

Összességében én úgy mondanám, hogy nem lazázta el a csapat a meccset, komolyan vette. Ha esetleg van specifikus kérdés, igyekszem megválaszolni. 

Kyra** Creative Commons License 2020.10.08 0 0 2226

Érdekes a dolog, mi volt a szándéka Davisnek a balszélső nélküli játékkal?

Pl. Mahé (11 gól) a szélső, és Lékai irányított?

Aki látta biztos tudja a választ.

Előzmény: Gozo (2225)
Gozo Creative Commons License 2020.10.08 0 0 2225

Sajnos én lecsúsztam róla.

Előzmény: Kyra** (2224)
Kyra** Creative Commons License 2020.10.08 0 0 2224

Ha látta valaki a tegnapi Cegléd-Veszprém meccset, írhatna véleményt róla.

Gozo Creative Commons License 2020.10.02 0 0 2223

Milyen választ vársz erre? Jövőbe nem látunk, csak reménykedni tudunk.

Mindenesetre Yahia hátrányból indult, mert a franciáknál tudatosabban építik fel a fiatalokat mint pl Egyiptomban.

Előzmény: Gaga84! (2222)
Gaga84! Creative Commons License 2020.10.02 -1 0 2222

Sziasztok,

Kérdés,ami a tegnapi Barca Nantes meccset nézve felmerült bennem.

Dika Mem vs Omar. Mindketten 1997es születésűek de Mem már most klasszis és jóval erősebbnek robbanékonyabbnak tűnik nekem mint Omar. Szerintetek Omar felzárkózhat a a Remili,Mem duóhoz? Szerintem ők ketten most kiemelkednek azon a poszton.

Reméljük nem egy következő Jamali lesz Yahiából.

lincoln osiris Creative Commons License 2020.10.01 0 0 2221

Máténak kitörött egy foga. 

Ez volt tavalyi Pite elleni megfelelője. Azt is el tudom képzelni, hogy beáldozták ezt a meccset is gyakorlásra, mondjuk ez nem mentség Davidnak. Petar Nenadic megint kihúzta a csapatot a szarból, elképesztő a srác. A Zágráb elleni meccsen egy szurkolótárs folyamatosan szidta, átkozta. Igen, önző, igen hibázik ő is. De hozza a meccseket. 

Csak azt kívánom, hogy decemberben ugyanígy nyerjük a döntőt a Kiel ellen. 

Gozo Creative Commons License 2020.09.30 0 0 2220

Valószínű nem erre a meccsre lett kihegyezve a forma, de Davis mester azért felteheti a kezét, mert ha itt pontot veszítünk az egyértelműen az ő hibája lett volna. A felkészítéstől (ugye arra lehet mentség hogy nem ide hegyezte ki a formát) kezdve a meccselésig. Kicsit szerintem ő is formán kívűl volt ma.

Gozo Creative Commons License 2020.09.30 0 0 2219

Ebből még baj is lehet. Gyakorlatilag úgy vezet a Motor hogy szerintem egy számjegyű a védési hatékonyság náluk. Mi lesz ha elakad a kapusaikban egy-két labda?

Gozo Creative Commons License 2020.09.30 0 0 2218

Félelmetesen rosszul védekezünk.

Azt már meg sem említem hogy beálló megjátszásokat már hosszú ideje nem tudjuk semlegesíteni.

videkiman Creative Commons License 2020.09.30 0 0 2217

Lékaival történt valami? Nincs ma nevezve, a csékát csak nem hagyják ki, ha egészséges. Az ő kimaradásával értelemszerűen 0 magyar nevezve... :(

lincoln osiris Creative Commons License 2020.09.30 0 1 2216

A kisVeszprém szezonja novemberig off. Nagyon sajnálom az ifjakat, lendületben voltak. Most összeomlott minden. Ezúton is mielőbbi felépülést kívánok és bízom benne, hogy a Telekomnál mindenki szigorúan ügyel az egészségére és nem akad meg a szezon emiatt a sz@r miatt. 

Kyra** Creative Commons License 2020.09.28 0 0 2215

Igen, köszönöm.

Regisztrálás után működik is.

Előzmény: Fradista Utazó (2214)
Fradista Utazó Creative Commons License 2020.09.28 0 0 2214

EZT látod Magyarországról?

Előzmény: Kyra** (2213)
Kyra** Creative Commons License 2020.09.28 0 0 2213

Hol lehetne a Kiel-Nantes meccset megnézni?

Daviséknek biztos megvan. :-)

lincoln osiris Creative Commons License 2020.09.25 0 0 2212

A tegnapi egy tipikus "kötelező" volt, semmi sallang :) Omar viszont berobbant, sem kicsit. Ha pakol még magára pár kiló izmot, tyűha! Talán sosem tudjuk meg, hogy mi volt a valós ok Jamalinál hogy nem tudott feljebb lépni, viszont nagyon remélem, Omart nem hanyagoljuk el ily mértékben. 

Nem néztem a Kiel-meccset, de azt látom, hogy a kommentekben leveszik róluk a keresztvizet rendesen. A francnak nem fordul elő ilyen februárban :) Komoly összeomlás volt az biztos, Landin nem lehet ekkora tényező mert akkor komoly a baj. Noch dazu, holnap Szuperkupa a Flens ellen. 

videkiman Creative Commons License 2020.09.25 0 0 2211

Plusz ami lemaradt az előző kommentből, hogy a férfi mezőnyben jóval nagyobb tóból lehet halászni.

Hogy ne csak full off legyen, ahogy nézem a Nantesból hiányzott Gurbindo is. Így még durvább ez az eredmény. Idény eleji forma, rengeteg kihagyás, ezt is beszéltük már. :)

Előzmény: Gozo (2210)
Gozo Creative Commons License 2020.09.25 0 0 2210

De az ilyen csiszolatlan gyémántok kibányászásához már eléggé vájt szeműnek kell lenni.

No ez az ami jelenleg nincs meg Győrben. Ott Bartháék az épp aktuális világbajnok, Európa bajnok soraiból próbálnak szemezgetni.

Előzmény: videkiman (2209)
videkiman Creative Commons License 2020.09.25 0 0 2209

Yahia úgy néz ki az utóbbi évek egyik legjobb igazolása (persze nagy dolog szerződtetni egy Laugét is, de benne túl sok kockázat nincs :)). Ezt írom/írjuk sokszor a győri fórumon is, nem feltétlenül csak top3-top5 játékosokban lehet gondolkodni egy adott poszton, főleg hogy azok többsége nagyon nehezen elérhető. Itt is (vagy lehet még a régi Vp. fórumon) folyamatosan Richardson, Remili meg már nem emlékszem milyen nevek pörögtek a jobblövő poszt tekintetében, tehát a legszűkebb elit. A tudatában annak, hogy milyen arcok vannak a többi poszton, ez a Yahia-Maqueda kettős teljesen rendben van szerintem. És akkor még ott van Tönnesen is, bár ő a sérülése előtt se hozta mindig azt, amit pl. a norvég válogatottban.

Bivalyerős ez a keret, olyan még a Barcánál sincs, hogy 4 válogatott játékos üljön a lelátón.

Előzmény: schanc (2205)
Gozo Creative Commons License 2020.09.24 0 0 2208

Lehet még kavarodás ebben a csoportban is. És még nem is maradtak el meccsek ebben a csoportban.

Előzmény: dobcsab66 (2207)
dobcsab66 Creative Commons License 2020.09.24 0 0 2207

Na mostantól tényleg értékes a múlt heti győzelem. Idegenben 8 át adni a Kielnek. 

Előzmény: Gozo (2206)
Gozo Creative Commons License 2020.09.24 0 0 2206

Nantes magabiztosan vezet Kielben

schanc Creative Commons License 2020.09.24 0 0 2205

Nagyon komoly amúgy, hogy hárman vannak a jobblövők a teljes keretben Veszprémben, élválogatottakban játszik Maqueda és Tönnesen is - és mindeközben Yahia dominálja a posztot jelenleg :) És azt kell mondjam, nem érdemtelenül.

schanc Creative Commons License 2020.09.24 0 0 2204

12 perc után 9:7 a Veszprémnek, nem a védekezések dominálnak egyelőre.

Gozo Creative Commons License 2020.09.24 0 0 2203

Most mondták hogy Ligetvári megsérült a kezén és még nem bevethető.

Előzmény: schanc (2202)
schanc Creative Commons License 2020.09.24 -1 0 2202

Múlt heti BL-meccshez képest egy csere a keretben: Markussen helyett Mahé van nevezve. Ligetvári, Székely, Tönnesen újra kimaradt.

HeuReQ Creative Commons License 2020.09.23 0 0 2201

Félig offos téma - FF jegyek visszaküldésével kapcsolatban -, akit nem érint, attól bocsi, akit viszont igen, annak talán támpont.

Nekem elsőbbségivel + ajánlva 4 nap alatt értek ki Kölnbe a jegyeim. A postán azt mondták, hogy általában még ebben a kombinációban feladva is 4-7 munkanap. Az ajánlottként való feladáshoz kitöltött szelvényre nyomtatott számmal szépen nyomon lehetett követni merre jár a küldemény, eddig bökkenőmentes az ügymenet. Remélhetőleg a pénz is megérkezik hamarosan. :)

Kyra** Creative Commons License 2020.09.21 0 0 2200

Feltéve, de nem megengedve, ha a Párizs nyeri decemberben a BL-t, akkor Sagosen és Corrales is bajnok lesz. :-)

És van még 1-2 hasonló variáció.

Kyra** Creative Commons License 2020.09.18 0 0 2199

Csatlakozom.

Szerintem sem kell túlértékelni a győzelmet, örüljünk neki, de inkább Davis véleménye a reális, mely szerint "Nagyon rosszul játszottunk...".

Viszont Corrales eddig minden meccsén kitűnő teljesítményt nyújtott, most is ő volt a mezőny legjobbja.

Lékainak nem volt nehéz Nenadic teljesítményét felülmúlni, mert az a nullával volt egyenlő. Becsülendő, hogy lecserélte saját magát.

Yahia nekem nagy kedvencem, de most nagyon sokat hibázott. ( Csodaszép gólja azért mutatja tehetségét.)

Manaskov végre régi önmagára emlékeztetett.

Ami tetszett, hogy Davis nem időre cserélt, többeket lehívott ha nem ment neki a játék.

Remélem ez a továbbiakban is így lesz.

Előzmény: Gozo (2197)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!