Igazi mészárlás volt, ha nincs a 2 kihagyott hetes, megvan az 50. Utoljára talán a Borac kapott tőlünk 50-et a SEHA-ban valamikor februárban pár éve. Kevés technikai hiba (kivéve Máté) és nagy lendület jellemezte a csapat játékát, szerintem mindenki egyenlő játékidőt kapott, Mahé tolta a legtöbbet, tökéletesen helytállt a balszélen. Corrales brutál volt ismét. Markussen volt talán leginkább tompa, tiszta helyzetekben sem vállalt lövést pedig a Cegléd nem vonultatott fel magas játékosokat. Liget is komolyan odatette magát, öröm volt nézni. A jobbszél is remekelt, főleg Gasi. Omarnak sem volt kényelmetlen, bár az esetek többségében a megszokott helyéről tudott lőni.
Összességében én úgy mondanám, hogy nem lazázta el a csapat a meccset, komolyan vette. Ha esetleg van specifikus kérdés, igyekszem megválaszolni.
Kérdés,ami a tegnapi Barca Nantes meccset nézve felmerült bennem.
Dika Mem vs Omar. Mindketten 1997es születésűek de Mem már most klasszis és jóval erősebbnek robbanékonyabbnak tűnik nekem mint Omar. Szerintetek Omar felzárkózhat a a Remili,Mem duóhoz? Szerintem ők ketten most kiemelkednek azon a poszton.
Ez volt tavalyi Pite elleni megfelelője. Azt is el tudom képzelni, hogy beáldozták ezt a meccset is gyakorlásra, mondjuk ez nem mentség Davidnak. Petar Nenadic megint kihúzta a csapatot a szarból, elképesztő a srác. A Zágráb elleni meccsen egy szurkolótárs folyamatosan szidta, átkozta. Igen, önző, igen hibázik ő is. De hozza a meccseket.
Csak azt kívánom, hogy decemberben ugyanígy nyerjük a döntőt a Kiel ellen.
Valószínű nem erre a meccsre lett kihegyezve a forma, de Davis mester azért felteheti a kezét, mert ha itt pontot veszítünk az egyértelműen az ő hibája lett volna. A felkészítéstől (ugye arra lehet mentség hogy nem ide hegyezte ki a formát) kezdve a meccselésig. Kicsit szerintem ő is formán kívűl volt ma.
Ebből még baj is lehet. Gyakorlatilag úgy vezet a Motor hogy szerintem egy számjegyű a védési hatékonyság náluk. Mi lesz ha elakad a kapusaikban egy-két labda?
A kisVeszprém szezonja novemberig off. Nagyon sajnálom az ifjakat, lendületben voltak. Most összeomlott minden. Ezúton is mielőbbi felépülést kívánok és bízom benne, hogy a Telekomnál mindenki szigorúan ügyel az egészségére és nem akad meg a szezon emiatt a sz@r miatt.
A tegnapi egy tipikus "kötelező" volt, semmi sallang :) Omar viszont berobbant, sem kicsit. Ha pakol még magára pár kiló izmot, tyűha! Talán sosem tudjuk meg, hogy mi volt a valós ok Jamalinál hogy nem tudott feljebb lépni, viszont nagyon remélem, Omart nem hanyagoljuk el ily mértékben.
Nem néztem a Kiel-meccset, de azt látom, hogy a kommentekben leveszik róluk a keresztvizet rendesen. A francnak nem fordul elő ilyen februárban :) Komoly összeomlás volt az biztos, Landin nem lehet ekkora tényező mert akkor komoly a baj. Noch dazu, holnap Szuperkupa a Flens ellen.
Plusz ami lemaradt az előző kommentből, hogy a férfi mezőnyben jóval nagyobb tóból lehet halászni.
Hogy ne csak full off legyen, ahogy nézem a Nantesból hiányzott Gurbindo is. Így még durvább ez az eredmény. Idény eleji forma, rengeteg kihagyás, ezt is beszéltük már. :)
Yahia úgy néz ki az utóbbi évek egyik legjobb igazolása (persze nagy dolog szerződtetni egy Laugét is, de benne túl sok kockázat nincs :)). Ezt írom/írjuk sokszor a győri fórumon is, nem feltétlenül csak top3-top5 játékosokban lehet gondolkodni egy adott poszton, főleg hogy azok többsége nagyon nehezen elérhető. Itt is (vagy lehet még a régi Vp. fórumon) folyamatosan Richardson, Remili meg már nem emlékszem milyen nevek pörögtek a jobblövő poszt tekintetében, tehát a legszűkebb elit. A tudatában annak, hogy milyen arcok vannak a többi poszton, ez a Yahia-Maqueda kettős teljesen rendben van szerintem. És akkor még ott van Tönnesen is, bár ő a sérülése előtt se hozta mindig azt, amit pl. a norvég válogatottban.
Bivalyerős ez a keret, olyan még a Barcánál sincs, hogy 4 válogatott játékos üljön a lelátón.
Nagyon komoly amúgy, hogy hárman vannak a jobblövők a teljes keretben Veszprémben, élválogatottakban játszik Maqueda és Tönnesen is - és mindeközben Yahia dominálja a posztot jelenleg :) És azt kell mondjam, nem érdemtelenül.
Félig offos téma - FF jegyek visszaküldésével kapcsolatban -, akit nem érint, attól bocsi, akit viszont igen, annak talán támpont.
Nekem elsőbbségivel + ajánlva 4 nap alatt értek ki Kölnbe a jegyeim. A postán azt mondták, hogy általában még ebben a kombinációban feladva is 4-7 munkanap. Az ajánlottként való feladáshoz kitöltött szelvényre nyomtatott számmal szépen nyomon lehetett követni merre jár a küldemény, eddig bökkenőmentes az ügymenet. Remélhetőleg a pénz is megérkezik hamarosan. :)