Nincs új fejlemény, a bajnoki rendszert magát dumáltuk ki pár napja. Illetve a lehetséges reformok kerültek szóba, valamint az amerikai rendszerű bajnokság. Nem ez, ami mindennek a keveréke(teteje:XDDD)
Nem nyert Ivan, nekem ez jot tett! :) Megjobb lett volna ha pl bigcilutol kap ki, de ne legyunk telhetetlenek, ez se semmi! :) A liganak meg azert tesz jot, mert igy barki kepes lesz hinni abban, hogy neha a gyengebb is nyerhet a pokerban.
kiszámoltam, a három zakómmal több százalékom van, mint a nullpontosoknak:P
Javaslom, a következő szezontól írjuk a meccseken a páratartalmakat is! Úgyis fociban is --legalábbis az Európa-Ligában-- számítani fog a szögletarány is. Adnak rá egy pontot! LOL
Köszönöm! Nem volt vészes, szerintem normális játék volt végig, kevés köze volt a szerencsének hozzá! Ezt te is megfogalmaztad a meccsek közepén./jobb lapok győztek/Két dolog maradt meg bennem, egy K,K-A ,valami megadásom amit nyertem, illetve az uccsóelőtti A,3-A,2; amit /2-sel nyertem / Tehát, még valaki esetleg!?:D
Egyébként meg semmi értelme ennek. Nem fog 10 meccsen kiderülni, h ki a jobb. Fogadjatok a következő 3 IPB-n nyújtott teljesítményre pl, mert ez így gagyi.