Lisszabon, január 26., 0.40 Üvöltöttek a fájdalomtól Miki csapattársai.
Ezekben a percekben is megrázó képeket közöl a portugál RTP televízió (Astra1 műholdvevő) a ma esti - immáron sajnos drámáról: a guimaraesi kórházban (ahol hatalmas tömeg várta a játékosrül érkező híreket) elhunyt Fehér Miklós, a magyar válogatott - volt - csatára.
Az RTP egyre-másra játssza vissza a dráma pillanatait, Miki előbb rámosolygott a neki sárga lapot adó bíróra, majd kétrét görnyedt, és ziháló mellkassal összeesett. Több csapattársa - mint például Sokota - a fejét a két kezébe fogva ordította fájdalomtól, a szakadó esőben magyar zászlót is lobogtató szurkolók pedig döbbenten nézték az eseményeket.,
A 24 éves játékos emlékét kegyelettel megőrizzük, családja gyászában honlapunk minden Olvasója és munkatársa nevében osztozunk.
Lisszabon, január 26., 0.40 Üvöltöttek a fájdalomtól Miki csapattársai.
Ezekben a percekben is megrázó képeket közöl a portugál RTP televízió (Astra1 műholdvevő) a ma esti - immáron sajnos drámáról: a guimaraesi kórházban (ahol hatalmas tömeg várta a játékosrül érkező híreket) elhunyt Fehér Miklós, a magyar válogatott - volt - csatára.
Az RTP egyre-másra játssza vissza a dráma pillanatait, Miki előbb rámosolygott a neki sárga lapot adó bíróra, majd kétrét görnyedt, és ziháló mellkassal összeesett. Több csapattársa - mint például Sokota - a fejét a két kezébe fogva ordította fájdalomtól, a szakadó esőben magyar zászlót is lobogtató szurkolók pedig döbbenten nézték az eseményeket.,
A 24 éves játékos emlékét kegyelettel megőrizzük, családja gyászában honlapunk minden Olvasója és munkatársa nevében osztozunk
legalábbis ezt tudom a fehermiklos.hu fórumából kihámozni.
"morreu...mas continuarás sempre nos nossos coraçőes...nunca te esqueceremos"
=
"it died... but you will always continue in ours coraç?es... never we will forget you"
Lejátszottuk az első meccset (szombati nap). Elkezdett egyre jobban szúrni a mellkasom. Olyan érzés, mintha a torkod fájna, csak a mellkasodban érzed. Nehéz menni, nincs olyan fekvési póz, ami jó lenne. Azt hitték a többiek, hogy a vércukrom ment le, ezért megetettek. De csak a színem jött vissza. Aztán másnap este már fulladás is volt, amikor feküdtem, így ülve kellett aludnom (vasárnapi nap). Harmadik nap jobb lett, de a fulladás megmaradt fekvéskor (hétfői nap). Negyedik nap teljesen jól lettem, szinte nem is akartam orvoshoz menni, de Anyum, mint orvos mondta, hogy gyerünk (keddi nap). Aztán az ultrahang után vágtak a tolószékbe, és vittek az ágyba. Azt hittem, viccelnek.