Lófaszt vagy te fő téri ! Ott mindenki tisztában van és elismeri a másik munkáját. Ahogy én is így vagyok ezzel. Az meg , hogy az első ideböfögésed velem kapcsolatos volt és nem a csapatról szólt az mindent elárul rólad. Te jöttél ide provokálni úgy, hogy előtte itt semmit nem tettél le az asztalra. Téged nyilván csak egy ember mínuszolhat, ebből is látszik milyen beképzelt vagy.
Ha meg mégis fő téri lennél, akkor meg öngólt lőttél, mert mióta is bizonyítasz ott minden nap? Persze erre nyilván azt írsz amit akarsz, csak éppen a valósággal jó nagyot buknál.
De légyszi ne várd azt amiért annyira remegsz itt egész délután, amit annyira görcsösen olvasni szeretnél és valaki végre kimondja, hogy végre igazad legyen!
Nem Circo!
Nem fogja leírni senki, hogy utáljuk a zsidókat!
Tudod miért?
Mert senki nem utálja őket!
Itt egy ember van aki kiváltja a fórumozók ellenszenvét, aki miatt mínuszolnak, az pedig te vagy!
És mielőtt belekötnél, nem a származásod, hanem a személyiséged miatt!
Nem szégyelled magad, hogy mellébeszélsz? Miért lenne a Jerusalem vagy a Holon erősebb, mint a spanyol csapatok (Tenerife vagy a kétszeres győztes Burgos) vagy az AEK Athén? Támaszd már alá ezt az állításodat !
Szerintem meg azért mínuszoltak, mert az izraeli csapatok nagyon erősek és mások nem akarták, hogy a Falco velük találkozzon.
Persze a te véleményed olyan szempontból sokkal "igényesebb", hogy megint elindíthattál itt egy cunamit aminek rohadtul semmi köze a kosárlabdához, de te legalább eljátszhatod újra az igazságosztó szerepet és elmondhatod ezredszerre is, hogy mekkora nácik a veled szemben ülő emberek az Arénában.
Nagyon jól tudom sajnos, ezért hangsúlyoztam ki azt, mennyire tisztelem, és jelenleg is tisztelem, nem akartam múlt időben írni, hogy jönnék én ahhoz, hogy olyat osszak meg a nyilvánossággal amit ezidáig te sem tettél itt! De így most hogy leírtad, mindenképp szeretném őszinte részvétemet kifejezni utólagosan is! A többibe pedig nem tudok és nem is akarok itt fórumon belemenni, négyszemközt sem fog soha sem változni ez a véleményem, amit leírtam a korábbiakban, mert írj itt bármit, a valóság mezsgyéje az még mindig mint Makótól Jeruzsálemtől! Amúgy rengeteg időd van a sok munka mellett, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy itt az index fórumon a saját fiókodon kívül minimum 8 másikat tartassz! Ha már te is követed a lájkokat én is megtettem, kicsit más szemmel ugyan, de kb. 2 perc alatt adtál nekem 9 mínuszt, az addigi 9 plussz mellé! Ha gondolod ezt is majd megmutatom honnan látni, hogy mennyire kis rafinált vagy itt a fórumon! Továbbiakban itt nem jelentkezem, ezt sem akartam leírni már, de úgygondoltam ennyit még megosztok veled! Köszönöm a lehetőséget, ha látlak ígérem leszólítalak legjözelebb, úgyis összeköt bennünk a fő tér! Maximum elhajtassz, ha nem tartassz annyira, hogy szóba elegyedj velem! Ja és engem teljes mértékben hidegen hagy a vallás, hogy ki miben hisz, az arra méltó ember legyen bármilyen mindig is tisztelni fogják vagy elismerni! Te ezeket szeretnéd elérni, de nem jó úton haladsz sajnos! Mindezek ellenére szép estét, Hajrá Falco!
Egyszerűen fel nem foghatom, hogy miért éltet az, hogy provokálsz totálisan irreleváns témákban itt a fórumon, majd utána bizonygatod, hogy neked hatalmadban áll igazságot szolgáltatni...
Korábban már leírtam egyszer neked ezt, akkor megkaptam, hogy nincs szilárd jellemem... De ha a megszokott kioktató, másokat lenéző, önajnározó stílusban kinyilatkoztatsz, akkor teljesen mindegy, hogy igazad van, vagy nincs, nem fognak veled egyet érteni. Az, aki a saját érdemeit hosszas posztokban bizonygatja, nem hiteles.
De tudom, felesleges körök, 1-2 havonta lefutjuk valami neked fontos, de a fórum szempontjából irreleváns témában ugyanezt....
Nem megjegyzés volt, hanem a mínusz annak szólt, hogy sajnálatomat fejeztem ki, hogy nem kaptunk izraeli ellenfelet. Az antiszemiták állandóan mellébeszélnek, kimagyaráznak mindent. Ha korábban nem kaptam ennyi mínuszt, arra a hozzászólásra meg igen, akkor szerinted minek szólt? Miért bújnak meg azok, akik ellenérzésüket fejezik ki Izraellel kapcsolatban? Legalább vállalják már fel és ne kamuzzanak mindent, hogy nem annak szólt ! Egy normális társadalomban teljesen mindegy lenne, hogy a sajnálatomat spanyol vagy olasz vagy izraeli ellenfelek kapcsán említettem volna.
Ez a gyönyörű iromány tele van vagy tudatlansággal vagy tudatos hazugsággal ! Nem vagyok rosszindulatú, ezért utóbbit nem feltételezem, viszont akkor megkérdezem, hogy ha fogalmad sincsen dolgokról, akkor miért próbálkozol rossz színben feltüntetni engem? Az egész "történeted" rögtön ott bukik meg, hogy azt írod én azzal hivalkodom, amit Édesapám teremtett meg. Remélem most nagyon el fogod szégyellni magad amit írok (ha már tisztelted Édesapámat, sajnos így múlt időben....de ezt sem tudtad, na ennyit arról, hogy mennyire ismered a vállalkozók belső köreit...), bár gondolom bocsánat kérés nem fog jönni. Szóval szegény Édesapám többször is elmondta nekem, hogy a cégünk legsikeresebb időszaka magasan az én 22 évem alatt volt (1999 óta), valamint azt is többször hangsúlyozta, hogy nagyon szerette bennem azt a küzdő -és versenyszellemet, amit a munkám felé tanúsítok. Szerencsére rengeteg vásárlónk van, akik meg azt látják, hogy nagyon komolyan végzem a munkámat. Én nem üldögélek napközben kávézókban, pedig nekem nem is kellene olyan sokat a munkahelyemen lenni, mint amennyit vagyok (ezt már sok vállalkozó társam szóvá is tette), de mivel szeretem a munkám, ezért gyakran megtalálni engem ott. Nyilván egy elkényeztetett emberre ez is jellemző, ugye?
Na most akkor fel teszem a kérdést feléd: ha én egy elkényeztetett ember lennék, illetve minden úgymond alám volt téve, akkor miért maximálisan magas a küzdőszellemem a munkám iránt? Mert ez a két dolog nagyon ellentétes és nem logikus. Hiszen , aki el van kényeztetve abban biztosan nincsen semmilyen küzdés, hiszen megvan mindene. Olyat kérdezz meg, aki nagyon jól ismer engem, és tudja a munkámhoz való hozzáállásomat. A másik ami nagy hülyeség amit írsz, hogy azzal akarsz bármit is kifejezni, hogy főiskola vagy egyetem. Nekem soha nem számított az, hogy kinek milyen végzettsége van, kizárólag a műveltsége. Sok egyetemet végzett van, akinek nincs olyan műveltsége , mint nekem vagy csak az elvégzett szakirányba (és nyilván vannak, akiknek meg magasabb, csak engem ez soha nem zavart, inkább felnézek az ilyenre), és olyan is biztos, akinek nincs felsőfokú végzettsége és nagyobb a tudása , mint nekem. Sokan összekeverik az értelmet az értelmiségivel, de ez két külön szó, és két külön jelentése van.
Ha találkoznánk, és ezeket újra elmondanám neked, akkor azt mondanád "ja bocs, én úgy gondoltam...", csak hogy ezzel semmire nem mennék, mert azt négyszemközt mondanád, itt meg a nagyközönség előtt leírtad a téves "infóidat" , és ezzel ártani akartál nekem. Nem sikerült, mert engem csak azok véleménye érdekel, akik nagyon jól ismernek, és tőlük szívesen szoktam fogadni a negatív kritikát is, hiszen elgondolkodom rajta.
De még mindig nem sikerült tisztázni a "kiindulópontot", szóval hogy miért irritált annyi embert az, hogy csalódottságomat fejeztem ki amiatt, mert nem kaptunk izraeli ellenfelet. Akik arra hivatkoznak, hogy ez a személyemnek szólt azok hazudnak, hiszen az elmúlt hetekben érdekes módon semmilyen gond nem volt az írásaimmal (amikor valamilyen szakmai dologgal nem ért egyet valaki az teljesen normális), tehát ez nem lehet hivatkozási alap. Gyávák, mert nem merik vállalni, hogy ellenérzésük van a zsidókkal szemben , mert tudják, akkor antiszemitának minősülnek (gondolom ez egyértelmű, ez nem is vita tárgya ebben az esetben).
Üdvözlök tisztelettel minden fórumozót! Szia Circo! Most regisztráltam, nem voltam fórumokon jelen, a jövőben sem tervezem aktívan, de olvasni olvasom őket továbbra is természetesen! Mióta megvan az Aréna, bérletes vagyok a veled szemközti mobil lelátón. Ha tudok a közelebbi idegenbeli meccsekre is elmegyek. Én, mint nem B-középhez tartozó bérletes Falco szurkoló, vállalkozó vagyok nem kevés ideje! Soha nem voltam és nem is leszek tagja egy szurkolói csoportnak sem! Mindezek tudatában csak annyit kívánok neked írni, hogy nagyon nagyon el vagy tévedve akkor, amikor aztgondolod hogy a szurkolók többsége veled ért egyet! Sokan olvassuk a fórumokat, beszélünk az ott olvasottakról, és ha felmerül ez a név, hogy a Circo, akkor mindenki csak legyint egyet, és nem, nem pozitívan hidd el! Nagyon nagyon el vagy tévedve akkor, amikor te magasabb rendűnek titulálod magad! El vagy tévedve, mert rajtad kívül senki nem tart annak! Tudom mivel foglalkozol, ismerem a városban a belső köröket hidd el helyi vállalkozó révén, tudom hogy édesapád(őt nagyon is tisztelem hidd el nekem!) mit tett bele a cégbe és te nélküle sehol nem lennél, azzal hivalkodsz amit ő megteremtett neked, azt is tudom hogy neked nincs még egy komoly papírod sem pl. az egyetem vagy főiskola hiányában, és igen nagyon jól tudom, hogy a papír nem minden, sőt...de mégis csak valami, ami adhat egy kis plusszt az embernek! Tudod, hogy csak ezen a téren a B-középből hányan vannak előtted a rangsorban ugye? Neked különben vannak barátaid? Kapcsolataid? Akik néha kicsit visszahoznának a földre a halandók közé tudod! Ennyi idősen nem a fórumokon kellene magad egy kitalált világban egy képzelt ranggal felruházni, olyannal amúgy, amilyen szeretnél lenni valójában, de sosem leszel, és ezért vagy minden ellentétes megnyilvánulásra kiakadva, mert nem tudod kezelni a valóságot, ami komoly probléma! Ha gondolod dobj egy mail címet és megbeszélhetünk a belvárosban egy reggeli kávét vagy bármit, ott is elfogom ezeket mondani neked, mert én kezdelek sajnálni és nagyon rossz irányba mész, face to face pedig hitelesebb lennék hidd el nekem, na meg bemutathatnál olyan embernek is, aki téged elismer, mert ilyet még csak a megyében sem hallottam soha rólad! Lehet nem mindig a valósag a legszebb, de ezerszer jobb abban ragadni és abból kihozni a maximumot, mint egy hamis illúzióba lovalni magad, ami nagyon komoly károkhoz vezethet egy emberben hosszú távon! Remélem valami azért megragad neked az írásomból! Jó fórumozást mindenkinek a továbbiakban is!
Egyébként nem is tudtam, hogy zsidó származású vagy Én személy szerint le is szarom, de ha valakitől kapsz valami negatív kritikát ne gondolj egyből arra, hogy antiszemita az illető, mert ha mindig így reagálsz nem látsz bele majd abba, hogy esetlegesen a személyeddel van gond nem a származásoddal. Ugye a származásoddal nem tudsz mit tenni, de ha pl. pökhendi és lekezelő vagy (ezt csak példának mondtam) azon tudsz változtatni.
Hidd el nem lesz sem "buzizás", sem "cigányozás". Augusztus végén, szeptember elején találkozom más okból az ügyvezető úrral , de ezekről a témákról is szót fogok ejteni. Az is lehet, hogy idővel a város nagykövete leszek ezekben a témákban. Ki, ha nem én, akit sokan (el)ismernek?
Aztán erről ennyit, unom már hogy egy kosárfórumon erről kell írni, de az antiszemitizmust meg kell állítani ! Mindig éppen ott, ahol felüti a fejét.
Szerinted, ha két számjegyűen mínuszolják azt, hogy a családom zsidó származása miatt sajnálatomat fejezem ki amiatt, hogy nem kerültünk össze izraeli csapattal az provokációnak számít? Vajon ha ugyanezt írom, de mondjuk lengyel csapat kapcsán, akkor mennyi mínusz jött volna? Annyira semennyi, hogy a tetvek a Lublin ellen egy lengyel zászlót is kifeszítettek. Ha szivárványos zászló van a stadionokban, akkor az politizálás, ha lengyel zászlót tesznek ki egyértelműen politikai szimpátiából, akkor az persze nem az.
Nagyjából olyan érzésem van, mintha nem baj, hogy vannak melegek és zsidók, csak ne fejezzék ki magukról, mert az provokáció? Ez elfogadható???
1. nem tudom honnan vetted, hogy USB tag vagyok, nem voltam tagja soha egyetlen szurkolói csoportnak sem.
2. ha Nálad hozzátartozik az igényes fórumozáshoz, hogy egy kosárlabdaportálon csendőrnek képzeled magad, társadalmi rétegekről és saját felsőbbrendűségedről írogatsz akkor eléggé el vagy tévedve.
A legjobb lenne, ha mindenki azt tenné, amihez ért (ahogy ez a kosárlabda pályán is így jó). Te mint USB-tag biztosan jól tudsz szurkolni (én ahhoz nem értek), én meg fórumozni tudok igényesen azokkal, akikkel lehet. Szóval keresd a "magadfajták" társaságát, de ez itt a MI pályánk. Köszi.
Minden liberális gondolkodású nevében kikérem magamnak ha valaki a provokációt egyenlővé teszi a liberalizmussal. Minden jó érzésű liberális fejbe bassza az olyanokat akik hergelnek majd megpróbálnak áldozatnak tunni
ez nem liberális gondolkodas aki ezt képviseli hanem hülye...
csak mostanaban Sikerült összemosni ezt a viselkedést a liberalizmussal de semmi koze nincs hozza
Figyu! Én nem is gondoltam, hogy köze lehet a mínuszoknak Izraelhez. Azt látom, hogy máskor is rengeteg mínuszt kapsz és ezen el lehet gondolkozni. Szerintem sokan pöcsfejnek tarthatnak és ezért csinálják. Szombathelyen egyénként repül az Arénából aki buzizza az ellenfelet?
Ügyes vagy! És még érvet is talaltál rá, holott tudjuk mi a valós oka a mínuszoknak. Ha valaki sajnálja, hogy nem került össze a Falco egy izraeli csapattal az nem tetszik egyeseknek, de nincs antiszemitizmus Magyarországon. Aha. És akik hallgatnak , és nem szólalnak fel az ellen, hogy emiatt miért nyomtok mínuszt Circora azok is mind cinkosok. A II.világháború alatt is hallgattak, csak nézték mi történik (tisztelet a kivételnek), aztán alig várták, hogy a házak megüresedjenek.
Az biztos, hogy itt Szombathelyen nem fognak élni sem homofóbok, sem rasszisták (mert ez a két dolog ugyanazon embereknél jelentkezik előítélettel), az Arénában pedig főleg nem jelennek meg ezek a dolgok, mert akkor repülnek.