Azt mondják minden sikeres férfi mögött áll egy nő, hogy szekálja támogassa. :-) Johan sem kivétel, és bár Eva asszony kerülni szokta a reflektorfényt, most kivételesen hajlandó volt beszélni magáról a férjéről és a családjáról.
Na de közel húsz év alatt megtanulhatta, hogy semmit se adnak ingyen. Ha ez az ára, hogy egy hónappal előbb egy jó csapat élén vonuljon be Veronába, akkor vállalhatná azt a nyomorult tourt:-)
Szerintem Gibot ez alatt a 17 év alatt egyetlen percre sem hozta lázba a Tour. Amikor ment, azért ment, mert elvárta a csapata. Annyira meg már nem hiányzik neki a verseny, hogy Contador kedvééért elmenjen parádézni a szomszédba.
Mert annyira makacs, hogy Burseghin szamarai nyeretlen kétévesek hozzá képest. 1994 óta profi. ez lesz a 17. szezonja. Ha ennyit kibírt nem igaz, hogy három hetet ne tudna még összeszorított foggal kihúzni. Legalább a Chapms Elyseén búcsúzhatna el a közönségtől.
Valóban tárgyalt az Astanával, de míg Martinelli a Touron is indítani akarta Contador segítőjeként, addig Gibo a Giro után vissza akar vonulni, így a tervek füstbe mentek.
Gibo helyzete meglehetősen kellemetlen, mert Savio a jövő évi költségvetésből nem tudja megfizetni. Még a Lampre is felmerült, mint lehetséges csapat a Girora, de abból se lett semmi.
Szegény Simoni, lehet, hogy év végén csapat nélkül marad, pedig a Zoncolan nem lesz igazi a Cinke nélkül.
Egy ilyen kérést az érzékeny lelkületű Nagyemberelnökbácsi személyes sértésnek vehet és akkor leisút-felisút lesz. Előbb-utóbb a kazahoknál valaki fel fogja vetni, hogy "szép-szép, hogy Contador a világ legjobb háromhetes versenyzője (és még az is lesz pár évig) de biztos megéri nekünk?" Lehet hogy már fel is vetette, mert új elnököt fog választani a szövetség és ilyenkor az ilyen témák gyorsan előkerülnek a szőnyeg alól...
Ezt nem is értem, Vino sztem nem lehet ellenfél, viszont rutinos kapitányként tudja úgy mozgatni a csapatot, h Contadornak "csak" a különidős szakaszokon legyen szinte dolga.
Remélem megbeszélik ezt(azt hittem túl vannak már a személyes eszmecserén) mert ez így ebben a formában elég lehetetlen, és mint írtam buta, meggondolatlan kérés. Bízom benne h átvariálja még a dolgot Berci.
Avagy 'B' verzió: Így akar elmenni, mert nyilván ehhez ragaszkodni, az "távozást előidéző körülmény" valszeg. :)
... a Caisse, élén Valverdével, várja állítólag ... hm(?) :o)
Hát igen. Úgy gondolom még az elsőbe bele is mennek a Kazakok, dehogy a nemzeti hős ne indulhasson a Touron, szerintem az kizárt. Ezt még Contador sem kérheti.
Contador maradna a csapatnál, de mindenképpen akar egy olyan kikötést, hogy ha pozitív doppingeset történik a csapaton belül, akkor egyből leléphessen. Eközben Patxi Vila miután letöltötte a 18 hónapos büntijét szeretne visszatérni a profi kerékpársportba, és elsődleges célja az Astana. Martinelli ezzel kapcsolatban azt mondta neki, hogy beszélnie kell Contadorral, és ha neki jó, akkor jöhet a menet. Egyébként kapcsolatban van még a Lampréval, a Caisse, az Euskaltel, a Xacobeo, Cajasur és a Carmioro csapatával.
Aaron Kemps-t és Koen de Kort-ot messze sodorta az Astanából és egymástól is a szél (az auszi a Rockba került, a hollandus a Shimanoba), de itt a tél, és hol lenne máshol Koen, mint Lenn Délen a barátja Bundabergi házában. És most is kritériumversenyeken próbálják kiegészíteni a kosztpénzt. :-)
Alberto nyerte el idén a Sociedad Española de Neurología (Spanyol Neurológiai Társaság) Ictus díját, melyet a sportkarrierjéért azon belül is a betegség utáni visszatéréséért ítéltek oda.