Keresés

Részletes keresés

Elminster Aumar Creative Commons License 2024.08.21 0 0 4702

"A te véleményedre ez tökéletesen igaz."

MINDENKI véleményére igaz, így az enyémre is.

Éppen ezért általában nem a saját véleményemet írogatom az ilyen fórumokra, hanem a tudományos közösség szakértőinek az ismereteit.

Előzmény: destrukt (4701)
destrukt Creative Commons License 2024.08.21 -2 0 4701

"Csakhát tudod, a vélemény lófütyit se számít."

A te véleményedre ez tökéletesen igaz.

Előzmény: Elminster Aumar (4700)
Elminster Aumar Creative Commons License 2024.08.21 0 2 4700

Ez továbbra sem fizika, hanem pusztán csak egy beböfögés. A személyes véleményed kinyilatkoztatása.

Csakhát tudod, a vélemény lófütyit se számít.

Előzmény: destrukt (4698)
Construkt Creative Commons License 2024.08.21 0 0 4699

Ágyhoz kötve még mindig mozdulatlan vagy a térben?

Akkor legközelebb ha  autóval akarsz mozogni a térben, be ne kapcsold a biztonsági övedet!

A villamosban se fogd meg a kapaszkodót! Mert akkor sohase éred el a következő megállót se.

Te világraszóló alkotó szuperfizikus!

Előzmény: destrukt (4698)
destrukt Creative Commons License 2024.08.21 0 0 4698

A relativitáselmélet téveszme, azt már Einstein is tudta. 

Rád nézve nagyon szerencsétlen körülmény, hogy  ebben a téveszmés korszakban éltél.

Pedig éppen ez ad lehetőséget arra, hogy valaki igazán világraszólót alkosson azzal, hogy a téveszméktől visszavezesse a tudományt a helyes útra. 

De ez a valaki nem te leszel. 

Előzmény: Construkt (4697)
Construkt Creative Commons License 2024.08.19 0 0 4697

Persze, a bolondok országában éppen a macskajancsik mondják meg mi igaz, és mi téveszme.

Mindenféle szuperfizikus tökfilkók, akik úgy képzelik:

"Egy ágyhoz kötött beteg ember nem tud a térben mozogni"

Előzmény: destrukt (4696)
destrukt Creative Commons License 2024.08.19 -2 0 4696

Te már csak tudod.

Az egész életedet egy  téveszme árnyékába élted le, amelytől már nem vagy képes megszabadulni.

Előzmény: Construkt (4695)
Construkt Creative Commons License 2024.08.19 0 2 4695

A téveszmében szenvedőket éppen ezekről az önszuggeszciós kényszercselekedeteikről lehet felismerni. Azt hiszik, rajtuk kívül az egész világ hazudik, így az ő hősi küldetésük, túlkiabálni mindenkit. Ebben az utolsó fázisban elérkeztek a képességeik határára, így már nem találnak újabb és meggyőzőbb érveket, ezért elkezdik motorikusan önmagukat ismételgetni. Ezt a kontraproduktív viselkedést már nem is a világ jobbításának, mások meggyőzésének reális reménye hajtja, hanem  már csak a saját önképüket, a világrengető géniusz pózát őrizgetik önmaguk előtt. A delikvens nem is veszi észre, hogy egyre komikusabb az igyekezete.

Előzmény: destrukt (4693)
Run like hell Creative Commons License 2024.08.19 0 3 4694

Elismétlek hát egy igazságot: nem mered vállalni a fogadást, gyáván sunyítasz.

Előzmény: destrukt (4693)
destrukt Creative Commons License 2024.08.19 -2 0 4693

Az igazságot gyakran el kell mondani, mert a hazugságokat is folyamatosan ismételgetik (ismételgetitek). 

Előzmény: Construkt (4692)
Construkt Creative Commons License 2024.08.19 0 0 4692

Örökös önismétlő mormogásod már valami kataton állapot jele. Pedig tanulhattál volna Szász Gyula tragédiájából. Utolsó éveiben ő is azt képzelte, hogy valahogy megfogannak az ő profetikus átkozódásai, és legyőzheti a valóságot ezekkel a monoton elkántált mániákus ráolvasásaival.

Előzmény: destrukt (4690)
Run like hell Creative Commons License 2024.08.19 0 3 4691

Ezt már leírtad egyszer, ajánlottam is neked egy fogadást:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=167687022&t=9253058

A sunyításod azt mutatja szépen, hogy nem mered vállalni.

Előzmény: destrukt (4690)
destrukt Creative Commons License 2024.08.19 0 0 4690

A hazugságok garmadájával életben tartott relativitáselmélet végnapjait éli. 

Már nagyon sokan tisztában vannak azzal, hogy nemsokára temetésre kell készülni.

A relativitáselmélet 120 éve keletkezett, és gyakorlatilag 15 évet élt. Valójában fiatal korában kimúlt, de mesterségesen kómában tartják immár 100 éve. 

2025 nevezetes év lesz. Az elcseszett relativitáselmélet születésének 120 éves évfordulója, és Einstein felismerésének (hogy tévedés az egész), 105. évfordulója. Ezenkívül Einstein halálának 70. évfordulója. 

2026 is nevezetes év lesz, mivel ekkor lesz Nikola Tesla születésének 170. évfordulója, aki tisztán látta, hogy a relativitáselmélet egy"„…nagyszerű matematikai öltözékbe bújtatott hulladék, amely elkápráztatja, meghökkenti és elvakítja az olvasót a benne rejlő logikai hibák felismerésében. Az elmélet egy koldushoz hasonlítható, akit rózsaszínű ruhájában a tájékozatlan és buta emberek királlyá koronáztak...”

A 2025-2026-os évek elhozzák a relativitáselmélet bukását. Bekerül az elhibázott elméletek panoktikumába, és ezután már csak elrettentő példaként fogják emlegetni, mint a tudomány legnagyobb tévedését. 

Én már azt is tudom, mi jön utána. 

Run like hell Creative Commons License 2024.08.19 0 0 4689

De fogadni azért nem mersz rá, inkább szokás szerint sunyítasz 😆

Előzmény: destrukt (4688)
destrukt Creative Commons License 2024.08.19 0 0 4688

Én már tudom, ti még nem is sejtitek.

De én azért vagyok, hogy ti is megtudjátok. 

Előzmény: őszszakál (4687)
őszszakál Creative Commons License 2024.08.19 0 0 4687

„A nagy kérdés az, hogy mi jön utána? „  Te vagy az Újfizika prófétája és nem tudod? Szégyen.:-(

Előzmény: destrukt (4685)
Run like hell Creative Commons License 2024.08.19 0 3 4686

Az 2025-2026-os évek elhozzák a relativitáselmélet bukását.

Ajánlok neked egy fogadást: szerintem nem hozzák el.

Ha mégis elhozzák, akkor én nyilvánosan beismerem, hogy te egy zseni vagy, én meg egy született hülye.

Ha nem hozzák el, akkor te nyilvánosan beismered, hogy évekig csak a pofád volt nagy, egyébként síkhülye vagy a fizikához.

Lássuk, mered-e vállalni, vagy már most beismered?

Előzmény: destrukt (4685)
destrukt Creative Commons License 2024.08.19 0 0 4685

Az egyre több és több hazugsággal életben tartott relativitáselmélet a végnapjait éli. 

Már nagyon sokan tisztában vannak azzal, hogy nemsokára temetésre kell készülni.

A relativitáselmélet 120 éve keletkezett, és gyakorlatilag 15 évet élt. Valójában fiatal korában kimúlt, de mesterségesen kómában tartják immár 100 éve. 

2025 nevezetes év lesz. Az elcseszett relativitáselmélet születésének 120 éves évfordulója, és Einstein felismerésének (hogy tévedés az egész), 105. évfordulója. 

2026 is nevezetes év lesz, mivel ekkor lesz Nikola Tesla születésének 170. évfordulója, aki tisztán látta, hogy a relativitáselmélet egy"„…nagyszerű matematikai öltözékbe bújtatott hulladék, amely elkápráztatja, meghökkenti és elvakítja az olvasót a benne rejlő logikai hibák felismerésében. Az elmélet egy koldushoz hasonlítható, akit rózsaszínű ruhájában a tájékozatlan és buta emberek királlyá koronáztak...”

Az 2025-2026-os évek elhozzák a relativitáselmélet bukását. Bekerül az elhibázott elméletek panoktikumába, és ezután már csak elrettentő példaként fogják emlegetni, mint a tudomány legnagyobb tévedését. 

A nagy kérdés az, hogy mi jön utána? 

overdog Creative Commons License 2024.08.17 0 1 4684

"A cseik" a koordinátarendszer alapfogalmainak értelmezésébe bukott bele - általános iskola. Nem meglepően a fizikáról sincs semmiféle logikailag összeálló, bármire is használható képe. Alighanem egy szöveggenerátorral dönti ide a zagyvaságait.

szuperfizika + halandzsafizika = új fizika

Előzmény: gyongyom bokretam (4683)
gyongyom bokretam Creative Commons License 2024.08.17 0 0 4683

Nem értem a kérdést. Én azért gondolkodok szabadom, mert a gondolkodásom Nem tananyaghoz kötött. Sokszor kénytelen vagyok utánna olvasni, vagy nem találom a választ. Miután az ember elkezd gondolkodni, nemcsak tanúl hanem gondolkodik is közben. Ennek köszönhetem, hogy például Megtámadok dolgokat, például az első osztályos gimnáziumi matematika könyvben. A könyvemben bebifláztam valamit, amit egy másik könyvben olvastam. Nem biztos, hogy benne hagyom, pedig igy jönne ki jól. A merőlegessel kapcsolatos. A csejk például belebukott. Meg is kapta a magáét, hogy a merőlegessel sincs tisztában. De úgy látszik , hogy más sem.

Előzmény: destrukt (4682)
destrukt Creative Commons License 2024.08.17 -2 0 4682

Te melyik vagy?

Előzmény: gyongyom bokretam (4681)
gyongyom bokretam Creative Commons License 2024.08.17 0 2 4681

Nem élünk az inkvizicióba. Az igazi gondolkodók még ott sem hallgattak, hanem megpróbálták elfogadtatni az elméletüket. Csak azok hallgatnak, akiknek nincsenek saját gondolataik, vagy nem biztosak a dolgukban, vagy nem is érdekli őket igazán.

Előzmény: destrukt (4679)
Construkt Creative Commons License 2024.08.16 0 2 4680

Ez a képzelgésed csak annak a buta tekintélyelvű szubkultúrának a lenyomata, amihez te szocializálódtál. Mi ugyan sajnálunk az így megnyomorodott lelkedért, de nekünk soha eszünkbe se jut rettegni semmiféle tudományos retorzióktól, az ilyesmi csak a te lázálmaidat gyötri.

Előzmény: destrukt (4679)
destrukt Creative Commons License 2024.08.16 -3 0 4679

Nem mer róla beszélni senki a fizikusok közül, mert súlyos retorziókkal járna.

Inkább mindenki halgat.

Előzmény: jogértelmező (4678)
jogértelmező Creative Commons License 2024.08.16 0 0 4678

Nem mutatta ki senki azóta se. Emiatt csak elképzelés maradt.

Előzmény: destrukt (4675)
destrukt Creative Commons License 2024.08.16 -3 0 4677

104 éve annak, hogy Einstein rájött a tévedésére.

Ti pedig még mindig ezt a téves zagyvaságot szajkózzátok.

Ideje lenne elkezdeni gondolkodnotok.

Előzmény: Construkt (4676)
Construkt Creative Commons License 2024.08.15 0 0 4676

Ezzel a százszor ismételt mondatoddal, csak a saját tudatlanságodat reklámozod.

Előzmény: destrukt (4675)
destrukt Creative Commons License 2024.08.15 0 0 4675

Amíg Einstein rá nem jött, hogy fényközegnek mégiscsak léteznie kell, addig tévedésnek tekinthető a relativitáselmélet.

De ezután már szándékos félrevezetésnek.

Előzmény: jogértelmező (4672)
overdog Creative Commons License 2024.08.15 0 0 4674

*múltadba

szóval attól félsz itt igazán szuperfizikus

Előzmény: gépértelem (4673)
gépértelem Creative Commons License 2024.08.15 0 0 4673

szuperfizikus, te még a saját múltatba sem mersz nézni, nemhogy a jövőbe

Hol tanultál fizikát ?

Előzmény: destrukt (4671)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!