A téveszmében szenvedőket éppen ezekről az önszuggeszciós kényszercselekedeteikről lehet felismerni. Azt hiszik, rajtuk kívül az egész világ hazudik, így az ő hősi küldetésük, túlkiabálni mindenkit. Ebben az utolsó fázisban elérkeztek a képességeik határára, így már nem találnak újabb és meggyőzőbb érveket, ezért elkezdik motorikusan önmagukat ismételgetni. Ezt a kontraproduktív viselkedést már nem is a világ jobbításának, mások meggyőzésének reális reménye hajtja, hanem már csak a saját önképüket, a világrengető géniusz pózát őrizgetik önmaguk előtt. A delikvens nem is veszi észre, hogy egyre komikusabb az igyekezete.
Örökös önismétlő mormogásod már valami kataton állapot jele. Pedig tanulhattál volna Szász Gyula tragédiájából. Utolsó éveiben ő is azt képzelte, hogy valahogy megfogannak az ő profetikus átkozódásai, és legyőzheti a valóságot ezekkel a monoton elkántált mániákus ráolvasásaival.
A hazugságok garmadájával életben tartott relativitáselmélet végnapjait éli.
Már nagyon sokan tisztában vannak azzal, hogy nemsokára temetésre kell készülni.
A relativitáselmélet 120 éve keletkezett, és gyakorlatilag 15 évet élt. Valójában fiatal korában kimúlt, de mesterségesen kómában tartják immár 100 éve.
2025 nevezetes év lesz. Az elcseszett relativitáselmélet születésének 120 éves évfordulója, és Einstein felismerésének (hogy tévedés az egész), 105. évfordulója. Ezenkívül Einstein halálának 70. évfordulója.
2026 is nevezetes év lesz, mivel ekkor lesz Nikola Tesla születésének 170. évfordulója, aki tisztán látta, hogy a relativitáselmélet egy"„…nagyszerű matematikai öltözékbe bújtatott hulladék, amely elkápráztatja, meghökkenti és elvakítja az olvasót a benne rejlő logikai hibák felismerésében. Az elmélet egy koldushoz hasonlítható, akit rózsaszínű ruhájában a tájékozatlan és buta emberek királlyá koronáztak...”
A 2025-2026-os évek elhozzák a relativitáselmélet bukását. Bekerül az elhibázott elméletek panoktikumába, és ezután már csak elrettentő példaként fogják emlegetni, mint a tudomány legnagyobb tévedését.
Az egyre több és több hazugsággal életben tartott relativitáselmélet a végnapjait éli.
Már nagyon sokan tisztában vannak azzal, hogy nemsokára temetésre kell készülni.
A relativitáselmélet 120 éve keletkezett, és gyakorlatilag 15 évet élt. Valójában fiatal korában kimúlt, de mesterségesen kómában tartják immár 100 éve.
2025 nevezetes év lesz. Az elcseszett relativitáselmélet születésének 120 éves évfordulója, és Einstein felismerésének (hogy tévedés az egész), 105. évfordulója.
2026 is nevezetes év lesz, mivel ekkor lesz Nikola Tesla születésének 170. évfordulója, aki tisztán látta, hogy a relativitáselmélet egy"„…nagyszerű matematikai öltözékbe bújtatott hulladék, amely elkápráztatja, meghökkenti és elvakítja az olvasót a benne rejlő logikai hibák felismerésében. Az elmélet egy koldushoz hasonlítható, akit rózsaszínű ruhájában a tájékozatlan és buta emberek királlyá koronáztak...”
Az 2025-2026-os évek elhozzák a relativitáselmélet bukását. Bekerül az elhibázott elméletek panoktikumába, és ezután már csak elrettentő példaként fogják emlegetni, mint a tudomány legnagyobb tévedését.
"A cseik" a koordinátarendszer alapfogalmainak értelmezésébe bukott bele - általános iskola. Nem meglepően a fizikáról sincs semmiféle logikailag összeálló, bármire is használható képe. Alighanem egy szöveggenerátorral dönti ide a zagyvaságait.
Nem értem a kérdést. Én azért gondolkodok szabadom, mert a gondolkodásom Nem tananyaghoz kötött. Sokszor kénytelen vagyok utánna olvasni, vagy nem találom a választ. Miután az ember elkezd gondolkodni, nemcsak tanúl hanem gondolkodik is közben. Ennek köszönhetem, hogy például Megtámadok dolgokat, például az első osztályos gimnáziumi matematika könyvben. A könyvemben bebifláztam valamit, amit egy másik könyvben olvastam. Nem biztos, hogy benne hagyom, pedig igy jönne ki jól. A merőlegessel kapcsolatos. A csejk például belebukott. Meg is kapta a magáét, hogy a merőlegessel sincs tisztában. De úgy látszik , hogy más sem.
Nem élünk az inkvizicióba. Az igazi gondolkodók még ott sem hallgattak, hanem megpróbálták elfogadtatni az elméletüket. Csak azok hallgatnak, akiknek nincsenek saját gondolataik, vagy nem biztosak a dolgukban, vagy nem is érdekli őket igazán.
Ez a képzelgésed csak annak a buta tekintélyelvű szubkultúrának a lenyomata, amihez te szocializálódtál. Mi ugyan sajnálunk az így megnyomorodott lelkedért, de nekünk soha eszünkbe se jut rettegni semmiféle tudományos retorzióktól, az ilyesmi csak a te lázálmaidat gyötri.