A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
Barromság. Mer pl mikor én műtét előtt álltam, akkor nekem is az exnejem a 40-es IQ-jával szabotálta a műtétet. Igaz nem szándékosan, hanem a 40-es IQja okán. Nagyon sok nő inkább nem a problémák megoldása okán él férfi mellett, hanem generálása okán
Mondok példát
Damu Roland nem sikeres színész lett hogy palácsik timeával szóbaállt éveken keresztül, hanem hazugságok okán börtönbe került, lebetegedett - új tüdőt is kapott - és meghalt.
• vendégségben • étkezések alkalmával, az asztalnál • bemutatkozáskor (bent és kint) • imaházban, templomban, kivéve ha a szabályok előírják a fej, haj eltakarását • munkahelyen, irodában • középületekben (oktatási intézmények, könyvtár, bíróság, önkormányzat) • étteremben, kávéházakban • moziban vagy bármilyen előadás alatt • a nemzeti himnusz alatt
Jelentése: tisztelet. Asszem
LE kell venni:
• vendégségben • étkezések alkalmával, az asztalnál • bemutatkozáskor (bent és kint) • imaházban, templomban, kivéve ha a szabályok előírják a fej, haj eltakarását • munkahelyen, irodában • középületekben (oktatási intézmények, könyvtár, bíróság, önkormányzat) • étteremben, kávéházakban • moziban vagy bármilyen előadás alatt • a nemzeti himnusz alatt
A pogányokból lett hívők felől pedig mi írtunk, azt végezvén, hogy ők semmi ilyenfélét ne tartsanak meg, hanem csak oltalmazzák meg magokat mind a bálványoknak áldozott hústól, mind a vértől, mind a fúlvaholt állattól, mind a paráznaságtól.
Apcsel 21,25
A gyerek ezzel van háborúban, akár csak az adventisták, EGW
Mér kéne a nőket programozni? Vagy a férfiakat?
Boch de még nem néztem végig. Csak belenéztem és az f@szság